_M3XiCaN*_ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Παιδια για σας.Ειναι η πρωτη φορα που γραφω και δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο topic!Λοιπον στο θεμα μας...Θελω να αγορασω κατι απο το ebay αλλα δεν ξερω τιποτα περι του θεματος!-Πως θα πληρωσω?-Ειναι ασφαλες?-Τι διαδικασιες πρεπει να ακολουθησω?Παιδια αν μπορειτε πειτε τα βασικα για να κανω μια αγορα,plzzzzzzzz!
Qparadox Δεκέμβριος 21, 2006 #2 Δεκέμβριος 21, 2006 Βασικα οπως θετεις το ερωτημα σου, δυσκολο να σου απαντησει καποιος. Ειναι σα να ρωτας " πως θα παω στη Θεσ/νικη (απο Αθηνα) με το αυτοκινητο μου? Προσοχη, δεν εχω διπλωμα, ουτε ξερω να οδηγω."Κανε μια αναζητηση με τη λεξη 'ebay', για να παρεις μια ιδεα περι του ολου πραγματος και στη συνεχεια, εχοντας συγκεκριμενες ερωτησεις, θα παρεις και τις απαντησεις.Παντα φιλικα.QP.
elefsinaras Δεκέμβριος 21, 2006 #3 Δεκέμβριος 21, 2006 πρωτα απο ολα καλως ηρθεςγια να κανεις αγορα μεσο ebay πρωτα πρεπει να κανειςεγγραφη στο site τους ακομα πρεπει να εχεις μια πιστωτικη η χρεωστικη καρτα με τα στοιχεια πουθα κανεις την εγγραφη (δεν θυμαμαι καλα)η συνδεση της καρτας σου θα ολοκληρωθει αφουσε παραπεμψη να κανεις και ενα λογαριασμο στο paypal (εκει τα στοιχεια πρεπει να ειναι ιδια με τηςκαρτας που θα κανεις συνδεση)το paypal meta apo3-5 εργασημες ημερες θα κανει μια αναλυψηαπο τον λογαριασμο αυτο 1.5ευρο σε αυτην την αναλυψη θα εχει και εναν κωδικοτον οποιο μετα θα βαλεις στο paypal και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ REGISTERED και θα μπορεις να πληρωνης γενικα μεσο paypal και κατ΄΄επεκταση το 95% των αγορων σου απο το ebayτο να εχεις λογαριασμο paypal μεσα στο ebay ειναι το παντωρα οσον αφορα την ασφαλεια του το ebay πρακτικα δεν σου παρεχει καμια ασφαλεια οσον αφορα τις αγορεςσου ολο το παιχνιδι το κανει το paypal το οποιο ενημερωνεται απο to ebay αν κατι παει στραβα και μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω στις περισσοτερεςτων περιπτωσεων αλλα αθτο εχει να κανει καθαρα με ποια κριτηρια και απο ποιους διαλεγης να κανεις ΕΣΥ τιςαγορες σουεγω μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα και εχω κανει και καποιες αγορες αξιαςcpu=740 $gpu=500$ρολοι= 4500 $μερικα απο τα ποιο τρανταχταλοιπον η επιλογη ειναι δικη σου αλλα να ξερεις οτιμεχρι να φτασουν ολα σε τελικο σταδιο (εγγραφη..συνδεση καρτας...ενεργοποιηση)θες λιγο υπομονηαααααα και κατι αλλο τελευταιο στο ebay μπορει ο αλλοςνα σου φαει λεφτα αν η πληρωμη ειναι εκτος ebay-paypalδηλαδη western union - money gram - επιταγη - ταχυδρομικα κ.τ.λ)
_M3XiCaN*_ Δεκέμβριος 23, 2006 Author #4 Δεκέμβριος 23, 2006 OK.Thanks.Αλλα εχω μια απορια:Στα account που θα φτιαξω να βαλω τα αληθινα μου στοιχεια(ονοματεπωνυμο,τηλ.,διευθηνση κτλ.)???Ειναι ασφαλες?
elefsinaras Δεκέμβριος 23, 2006 #5 Δεκέμβριος 23, 2006 στο ebay κανε οτι θεςγια ψευδονυμοαλλα στο paypal πρεπει να ειναι τα στοιχειαιδια με της καρτας
jogi Δεκέμβριος 23, 2006 #6 Δεκέμβριος 23, 2006 Γενικα και εγω δεν ειχα ποτε προβλημα με αγορές και πωλήσεις στο ebay. Αλλα επειδη ειμαι αγγλία προτιμώ τοπικους αγοραστες για να ειναι ευκολοτερη η αποστολή και η παραλαβή και να μην εχω τρεξίματα.
pigassos19 Δεκέμβριος 23, 2006 #7 Δεκέμβριος 23, 2006 Εχει να κανει καθαρα με την εμπιστοσυνη!Βασικα παντα υπαρχει η πιθανοτητα να χασεις τα λεφτα σου!Και εγω μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε προβλημα και εχω κανει καμια 30ρια αγορες!
thepimp Δεκέμβριος 23, 2006 #8 Δεκέμβριος 23, 2006 προσεξε ο πωλητης να εχει ενα καλο σκορ θετικων αξιολογησεων.προτιμησε μαγαζια -συνηθως εχουν χιλιδες θετικες!ασφαλισε το δεμα......κ ευχησου σου καλη τυψη!:smoke:
_M3XiCaN*_ Δεκέμβριος 23, 2006 Author #9 Δεκέμβριος 23, 2006 Oκ παιδια,αλλα δεν μου ειπατε αν πρεπει να βαλω τα αληθινα μου στοιχεια!
thepimp Δεκέμβριος 23, 2006 #11 Δεκέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από _M3XiCaN*_ [Σήμερα, στις 23:20] Oκ παιδια,αλλα δεν μου ειπατε αν πρεπει να βαλω τα αληθινα μου στοιχεια! OXIIIIIII βαλε τα δικα μου!!!!! εσυ θα πλερωνεις κ θα τα στελνουν σε μενα!! Α! κ πριν bidαρεις σε μια ευκαιρια που βρηκες ρωτα τον πωλητη για τα εξοδα μεταφορας, καποιες φορες μπορει να στεναχωρηθεις λιγο.........
_M3XiCaN*_ Δεκέμβριος 23, 2006 Author #12 Δεκέμβριος 23, 2006 Και κατι τελευταιο(σορρυ που σας πρειζω)premier account δεν πρεπει να φτιαξω στο paypal?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.