Jump to content

Xmas 2006. The "Χρόνια Πολλά" thread

Diamantius

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Χρόνια πολλά σε όλους. Με το καλό να μας έρθει ο νέος χρόνος με υγεία χαρά και ευτυχία !

Χρόνια πολλά και απο εμένα παιδιά χαρούμενο το νέο έτος με χαρά και υγεία σε όλους σας!

Χρόνια πολλά σε ολους και απο εμένα παιδες, με υγεια και χαρα προτα απ'ολα, και ευτιχισμενο το καινουριο ετος :hug: :jump1: :fun: :) :magic: !!!!!!!!

Χρονια πολλα δελαμπτες, και καλες γιορτες!Εγω θελω το μηχανματακι του hipro!Tα υπολοιπα τα εστειλα γραμμα στον αι βασιλη!

Χρόνια πολλά και να σας "μπει" όμορφα ο νέος χρόνος!!!!!

Καλή επιτυχία σε όλους στο διαγωνισμό:)

χρονια πολλα με υγεια παιδια,οι επιθυμιες σας ευχες μου:flower:

Κάθε χρόνο μπορεί να ακούγονται ίδιες αλλά μακάρι αυτή τη φορά οι ευχές αυτές να βγούν πέρα για πέρα αληθινές,

να έχετε όλοι Χαρούμενες γιορτές με τους ανθρώπους σας πάντα υγειής,

και μακάρι το 2007 να φέρει στον κόσμο ότι έχει ξεχάσει, να αγαπάει τον διπλανό του!

Καλές γιορτές σε όλους.

:)

ps. στο μέλλον ο κουραμπιές ..θα υπερχρονίζεται?

Χρονια πολλα σε ολους, ΥΓΕΙΑ κυριως να εχουμε ολοι και ολα τα αλλα τα βρισκουμε!!

Σας ευχομαι τα καλυτερα για το 2007 και να περασετε οσο πιο ομορφα γινεται αυτες τις μερες!!

:magic: :fun: :jump::beer:

Χρόνια πολλά σε όλους τους θαμώνες του Club "The Lab.GR" .. Εύχομαι σε όλους υγεία!! Να είστε καλά εσείς και οι άνθρωποι που αγαπάτε.. Και μακάρι να υπάρχει και αγάπη, βασικός παράγοντας στη ζωή του καθένα μας..

:magic: :daisy: :magic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.