Occultist Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Υπάρχει κανένα utility που να ελέγχει τις τάσεις του psu, αξιόπιστα για οποιαδήποτε μητρική;
Wizard! Δεκέμβριος 21, 2006 #2 Δεκέμβριος 21, 2006 Νομίζω έχει συζητηθεί πολλές φορές... Το μόνο που μπορεί να μετρήσει αξιόπιστα είναι το πολύμετρο...
Occultist Δεκέμβριος 21, 2006 Author #4 Δεκέμβριος 21, 2006 Με το speedfan πήρα τις παρακάτω ενδείξεις...παρατήρησα πάντως ότι όταν αφήνω idle το σύστημα, μου βγάζει κάτι περίεργες διακυμάνσεις (το +5v κυρίως, δείχνει ότι να ναι), αλλά όταν πάω να φορτώσω κάτι ή έστω αν κουνήσω το mouse, τσιτώνουν όλες οι τιμές σε αυτές που βλέπετε... Παρεμπιπτόντως, τη θερμοκρασία του cpu τη δείχνει σωστά ως temp2.
Panansas Δεκέμβριος 21, 2006 #5 Δεκέμβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! [Χθες, στις 21:30] Νομίζω έχει συζητηθεί πολλές φορές... Το μόνο που μπορεί να μετρήσει αξιόπιστα είναι το πολύμετρο... Σωστα, δυστυχως οι σενσορες δειχνουν οτι θελουν Δοκιμασε και το PC Wizard να δεις τι λεει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.