Jump to content

Νιτρικό κάλιο

theone

Recommended Posts

Σκέφτεσαι να κατασκευάσεις πυρίτιδα βρε ??

Νιτρικό κάλιο

Χαχα, είσαι καλός... !!

Λέτε αν πάω σε κατάστημα με γεωργικά προϊόντα να βρω? πως να τους το ζητήσω ? σαν νιτρικό κάλιο ? μου φαίνεται χρησιμοποιείται για να ξεραίνουν τα δέντρα...

Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κανένα προϊόν που να υπάρχει σε μεγάλη περιεκτικότητα ?

Μη παίζεις με την φωτιά γιατί θα καείς.

Μην αγχώνεσαι...

Μπορώ να βρω πουθενά αλλού έτυμη πυρίτιδα ? (όχι την άκαπνη που έχουν οι σφαίρες... αλλά η μαύρη που είναι σε σκόνη...)Έχετε ηδέα πόσο θα κοστίζει ?

ειναι ειδος λιπασματος νομιζω.σε κανενα γεωπονο θα βρεις αλλα κατα ποσο θα ειναι καθαρο και χωρις προσμιξεις δεν γνωριζω.αλλα δε χανεις να ρωτησεις κιολασ.ετσι δεν ειναι?

Λιπών guys, βρήκα Νιτρικό κάλιο, και θειάφι, το ίδιο μαγαζί είχε και τα δυο,σε ένα μαγαζί με γεωργικά πράγματα πήγα και είχαν... ένα πράγμα μου μένει, που θα βρω κάρβουνο σε μορφή σκόνης, εγώ πήρα κάρβουνο και το χτύπησα και κάπως πήρε την μορφή σκόνης, αλλά ήταν πολυυυ αργή η καύση του...

Φιλαράκο αν δεν κατάλαβες καλά εδώ είναι τεχνολογικό φόρουμ. Για ερωτήσεις και γνώσεις περί εκρηκτικών μπορείς να ψάξεις αλλού.

Το θέμα κλειδώνει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.