voudas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2006 όπως λέει κ ο τίτλος ψάχνω κάποιο πρόγραμμα να υποστηρίζει lan streaming για video dvb player...είδα το dvb dream που υποτίθεται υποστηρίζει αλλά δε μου δουλεύει... κάποιο δοκιμασμένο? (long shot βέβαια...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2006 προσφατα δοκιμασα σε divx και δουλευε μια χαρα το vlcplayer ( http://www.videolan.org/vlc/ ) ,δε το εχω δοκιμασει σε dvd, αλλα αφου παιζει και dvd δε χανεις να το δοκιμασεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 21, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2006 έπαιξα και με αυτό λίγο αλλά αν προσέξεις λέω dvB όχι dvd. να μεταφέρω δορυφορικό σήμα θέλω. κ το progdvb έχει τέτοια δυνατότητα απλά θέλω αν έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο που δεν έχω δει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2006 oups... ναι , τωρα προσεξα το Β Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Δεκέμβριος 31, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 Voudas, επειδη με ενδιαφερει το θεμα, μηπως βρηκες λυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.