Occultist Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2006 :drool: ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!?!?!! :worship: Βγαίνει αρχές Μαρτίου-πάνω που θα έχει τελειώσει η εξεταστική:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙamdaBest Δεκέμβριος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Σωστος Εδω το 3 ηταν ιδιαιτερα καλο δεν θα ειναι το 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Δεκέμβριος 20, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Λίγο ξενέρωμα που θα είσαι με τους γιάνκηδες, αλλά μόλις κατέβει η μπουκαπόρτα, από εκεί και πέρα όλα τα ζητήματα γίνονται τεχνικής υφής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Δεκέμβριος 20, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Δε νομιζω να ειναι κατι το τοσο καινουργιο και πρωτοποριακο σε σχεση με το SH3 (οσο τουλαχιστο ηταν το 3 σε σχεση με το 2). Για να δουμε ... εδω υπαρχει και ενα σχετικο forumhttp://forums.ubi.com/eve/ubb.x/a/frm/f/857101043 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Δεκέμβριος 20, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Σύμφωνοι, αλλά είναι νέο campaign, σε άλλο θέρετρο επιχειρήσεων, με καινούριο hardware υπό τον έλεγχό σου και με αρκετά βελτιωμένα γραφικά = πάω να ετοιμάσω τη στολή από τώρα ps. κρίμα μόνο που τα πολύ ωραία scenematic /360deg/free panning cameras κλπ. τρώνε τσεκούρι στο setting δυσκολίας που παίζουμε οι άρρωστοι με το είδος.:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Ιανουάριος 4, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 1. καλή χρονιά σε όλους κατ' αρχάς, μιας και είναι το πρώτο μου post για φέτος.2. ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ???????????????3. Παίζω - ή μάλλον, ξαναπαίζω - εδώ και δύο εβδομάδες το 3ο, είπα να ψάξω στο forum να δω μήπως υπάρχουν νεότερα για το 4ο και έπεσα πάνω σε αυτό το post.Το ερώτημα είναι ένα : "πώς θα περάσει ο καιρός ώσπου να βγει στα ράφια;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 4, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Εγω χτες πηρα στα χερια μου το 3. Αξιζει να το παιξω????? Πειτε κανενα παιχνιδι που να του μοιαζει στο στυλ παιχνιδιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Ιανουάριος 4, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Ευτυχώς δεν του μοιάζει κανένα από τα γνωστά Πάντως, για να το ευχαριστηθείς, πρέπει να παίξεις σε ανεβασμένο επίπεδο δυσκολίας και να έχεις και κάποια επαφή με τέτοια θέματα..imho...αλλιώς μπορεί και να μη σου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση...Αν όμως είσαι λάτρης του είδους θα σε αφήσει άφωνο...ενδεικτικά να σου πω ότι το σκάφος έχει αδράνεια και παίζει μεταφορά ορμής με τους κυμματισμούς...λαμβάνει υπ'οψιν το πυκνοκλινές...μείωση απόδοσης στον άξονα μετάδοσης κίνησης όταν φορτίζεις τους συσσωρευτές...και πολλά άλλα...:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 4, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Εχω μια εντυπωση οτι 1024x768 ειναι η μεγιστη αναλυση ή κανω λαθος????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Ιανουάριος 4, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Ναι, αλλά μην ανησυχείς. Το έχω δει και σε μεγαλύτερες οθόνες και είναι κυριλέ. Παρεμπιπτόντως, έχει βγει και το 1.4 patch που έχει αρκετές διορθωσούλες και μικρο-προσθήκες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 4, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Επεσε στα χερια μου μαζι με το patch...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Ιανουάριος 4, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Occultist Mε 2 γιγα ραμ και με την Χ850ΧΤ σε τι ανάλυση μπορώ να το παίξω? :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Ιανουάριος 4, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από Occultist [Σήμερα, στις 19:39] Ευτυχώς δεν του μοιάζει κανένα από τα γνωστά Πάντως, για να το ευχαριστηθείς, πρέπει να παίξεις σε ανεβασμένο επίπεδο δυσκολίας και να έχεις και κάποια επαφή με τέτοια θέματα..imho...αλλιώς μπορεί και να μη σου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση...Αν όμως είσαι λάτρης του είδους θα σε αφήσει άφωνο...ενδεικτικά να σου πω ότι το σκάφος έχει αδράνεια και παίζει μεταφορά ορμής με τους κυμματισμούς...λαμβάνει υπ'οψιν το πυκνοκλινές...μείωση απόδοσης στον άξονα μετάδοσης κίνησης όταν φορτίζεις τους συσσωρευτές...και πολλά άλλα...:worship: +1 kαι απο μενα σε δυσκολο βαθμο δυσκολιας το παιχνιδι ειναι πολυ καλυτερο οσο βαρετο ειναι στο ευκολο τοσο συναρπαστικο ειναι στο δυσκολο πολυ καλο και γραφικα καλα να μην ειχε παλι κατα με το gameplay ειναι φανταστικο ειδικα στα δυσκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Ιανουάριος 4, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από VIL Occultist Mε 2 γιγα ραμ και με την Χ850ΧΤ σε τι ανάλυση μπορώ να το παίξω? :worship: Το παιχνίδι μόνο μία ανάλυση έχει. 1024*768. Αν σε αυτά που μου λές προσθέσεις και έναν 3άρη+ p4 ή α64 θα σου παίζει τέλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Ιανουάριος 5, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Occultist Το παιχνίδι μόνο μία ανάλυση έχει. 1024*768. Αν σε αυτά που μου λές προσθέσεις και έναν 3άρη+ p4 ή α64 θα σου παίζει τέλεια. Σωστά έχω και έναν 3,2 οβερκλοκτ στα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.