mauros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2010 Κάνουμε μια database με τα μωρά απο το γύρισμα αύριο???
Dr.Paneas Απρίλιος 3, 2010 #2 Απρίλιος 3, 2010 Γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα ; Ποια μωρά ; Ποιο γύρισμα ;
Dr.Paneas Απρίλιος 3, 2010 #4 Απρίλιος 3, 2010 Τώρα το πιασα. Εεε αύριο θα έχει την σούβλα με τα 32M . Τώρα χαλαρά πράγματα.Churchmark V2010 ResultsThessaloniki : Raised 00:00:12 sAthens: Raised 23:59:45 sκλπ κλπ κλπ κλπScreenshots for validation is NOT required. We believe you anywayz:)
redgiwrgos Απρίλιος 4, 2010 #5 Απρίλιος 4, 2010 Halkoutsi: Raised 23:56:37 sΚαλα δεν ειναι ακριβως εκει αλλα πρωτη φορα βλεπω να γινεται τοσο νωρις ανασταση!Soubla score:2x arni2x kokoretsi
Vatos_locos Απρίλιος 5, 2010 #7 Απρίλιος 5, 2010 εμάς στο ολυμπιακό χωριό ήταν ανυπόμονος αν και δεν πήγα στην ανάσταση λόγο αναπηρίας από τρακάρισμα lol παρά 25 την έκανε ο παπάς παρά 5 είχαμε αρχίσει το φαΐ
mauros Απρίλιος 5, 2010 Author #10 Απρίλιος 5, 2010 Περίμενα ανταπόκριση Ville. Μία όλη η παρέα και μία το custom single stage κοκορέτσι σε full load :055:
unseen Απρίλιος 7, 2010 #11 Απρίλιος 7, 2010 Πρωτα αυτο :huepfend011: [ATTACH]7988[/ATTACH] Και μετα αυτο! [ATTACH]7989[/ATTACH]
GeorgeVasil Απρίλιος 7, 2010 #12 Απρίλιος 7, 2010 Ποποποπο τι τελερμάϊν πράματα ειναι αυτα??χαχαχαχαχαχ
Vagouridis Απρίλιος 8, 2010 #13 Απρίλιος 8, 2010 Κοντοσουβλι ( μισο χοιρινο μισο αρνι) και ενα κατσικακι [ATTACH]7992[/ATTACH] 1Μ για κανα μανιταρι - σουβλακι - λουκανικο [ATTACH]7993[/ATTACH] το αφεντικο επιτηρει [ATTACH]7994[/ATTACH] κοκορετσακι [ATTACH]7995[/ATTACH] κοντοσουβλι ετοιμο [ATTACH]7996[/ATTACH] [ATTACH]7997[/ATTACH] κατσικακι επισης [ATTACH]7998[/ATTACH] [ATTACH]7999[/ATTACH]
xrist Απρίλιος 8, 2010 #14 Απρίλιος 8, 2010 ωΡΕ μου ξανάνοιξε η όρεξη...χρόνια πολλά Χρήστο Πάρη και ΣτέλλαΔυο μυστικά για το κοκορέτσι1. Αν το βάλετε στον φούρνο χωρίς να το ξεροψησετε και κατόπιν το πετάξετε στα κάρβουνα γίνεται φοβερό.2.Αν τα έντερα έχουν μέσα κακακια γίνεται πιο μαύρο (εκτός αν καεί οπου είναι σίγουρα μαύρο)...κάποιοι υποστηρίζουν ότι γίνεται και πιο νόστιμο...... Εγω δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη
GeorgeVasil Απρίλιος 8, 2010 #15 Απρίλιος 8, 2010 Δυο μυστικά για το κοκορέτσι 1. Αν το βάλετε στον φούρνο χωρίς να το ξεροψησετε και κατόπιν το πετάξετε στα κάρβουνα γίνεται φοβερό. 2.Αν τα έντερα έχουν μέσα κακακια γίνεται πιο μαύρο (εκτός αν καεί οπου είναι σίγουρα μαύρο)...κάποιοι υποστηρίζουν ότι γίνεται και πιο νόστιμο...... Εγω δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη 1.Πως θα βάλεις ενα κοκορέτσι 1.5 μετρων μεσα στο φουρνο ρα?? Γίνετε στην αρχη που ειναι και δυνατή η φωτιά να το έχεις τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο. Οταν αρχιζει και αφριζει καταλαβαίνουμε οτι είναι στα ορια του..και θελει λιγο ακομα (μεχρι να παρει το χρωμα).Εμενα μαρεσει να μην ειναι στεγνο..γιατι πικριζουν τα αντερακια μετα. 2.Εννοειτε οτι η μαμα του σπιτιου τα εχει λιωσει στο πλυσιμο..γυρνοντας τα απο την αναποδη..:finger011:
GeorgeVasil Απρίλιος 8, 2010 #17 Απρίλιος 8, 2010 xaxax κοκορέτσι φάγατε ρα η πύθωνα? :musik002:Tα φτιανουμε να φτουράνε χρηστο..:musik002:
redgiwrgos Απρίλιος 8, 2010 #18 Απρίλιος 8, 2010 Αρνι + κοκορετσι(Tι εναμιση μετρο μου λετε...ενα διμετρο κι ενα εναμιση μετρο ειχαμε!): + ενα κατσικακι κι ενα ακομα κοκορετσι που δεν εχω ομως φωτογραφια. KvfhEucGE1E
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.