Jump to content



Post your Μπέεnchmarks!


mauros

Recommended Posts

Τώρα το πιασα. Εεε αύριο θα έχει την σούβλα με τα 32M . Τώρα χαλαρά πράγματα.

Churchmark V2010 Results

Thessaloniki : Raised 00:00:12 s

Athens: Raised 23:59:45 s

κλπ κλπ κλπ κλπ

Screenshots for validation is NOT required. We believe you anywayz:)

Halkoutsi: Raised 23:56:37 s

Καλα δεν ειναι ακριβως εκει αλλα πρωτη φορα βλεπω να γινεται τοσο νωρις ανασταση!

Soubla score:

2x arni

2x kokoretsi

εμάς στο ολυμπιακό χωριό ήταν ανυπόμονος

αν και δεν πήγα στην ανάσταση λόγο αναπηρίας από τρακάρισμα lol παρά 25 την έκανε ο παπάς παρά 5 είχαμε αρχίσει το φαΐ

Περίμενα ανταπόκριση Ville.

Μία όλη η παρέα και μία το custom single stage κοκορέτσι σε full load :055:

post-26-1414343429,9655_thumb.jpg

post-26-1414343430,0184_thumb.jpg

Κοντοσουβλι ( μισο χοιρινο μισο αρνι) και ενα κατσικακι

[ATTACH]7992[/ATTACH]

1Μ για κανα μανιταρι - σουβλακι - λουκανικο

[ATTACH]7993[/ATTACH]

το αφεντικο επιτηρει

[ATTACH]7994[/ATTACH]

κοκορετσακι

[ATTACH]7995[/ATTACH]

κοντοσουβλι ετοιμο

[ATTACH]7996[/ATTACH]

[ATTACH]7997[/ATTACH]

κατσικακι επισης

[ATTACH]7998[/ATTACH]

[ATTACH]7999[/ATTACH]

post-5-1414343430,3433_thumb.jpg

post-5-1414343430,4059_thumb.jpg

post-5-1414343430,4265_thumb.jpg

post-5-1414343430,447_thumb.jpg

post-5-1414343430,4663_thumb.jpg

post-5-1414343430,4864_thumb.jpg

post-5-1414343430,5093_thumb.jpg

post-5-1414343430,5315_thumb.jpg

ωΡΕ μου ξανάνοιξε η όρεξη...

χρόνια πολλά Χρήστο Πάρη και Στέλλα

Δυο μυστικά για το κοκορέτσι

1. Αν το βάλετε στον φούρνο χωρίς να το ξεροψησετε και κατόπιν το πετάξετε στα κάρβουνα γίνεται φοβερό.

2.Αν τα έντερα έχουν μέσα κακακια γίνεται πιο μαύρο (εκτός αν καεί οπου είναι σίγουρα μαύρο)...κάποιοι υποστηρίζουν ότι γίνεται και πιο νόστιμο...... Εγω δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη

Δυο μυστικά για το κοκορέτσι

1. Αν το βάλετε στον φούρνο χωρίς να το ξεροψησετε και κατόπιν το πετάξετε στα κάρβουνα γίνεται φοβερό.

2.Αν τα έντερα έχουν μέσα κακακια γίνεται πιο μαύρο (εκτός αν καεί οπου είναι σίγουρα μαύρο)...κάποιοι υποστηρίζουν ότι γίνεται και πιο νόστιμο...... Εγω δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη

1.Πως θα βάλεις ενα κοκορέτσι 1.5 μετρων μεσα στο φουρνο ρα??:D Γίνετε στην αρχη που ειναι και δυνατή η φωτιά να το έχεις τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο. Οταν αρχιζει και αφριζει καταλαβαίνουμε οτι είναι στα ορια του..και θελει λιγο ακομα (μεχρι να παρει το χρωμα).Εμενα μαρεσει να μην ειναι στεγνο..γιατι πικριζουν τα αντερακια μετα.

2.Εννοειτε οτι η μαμα του σπιτιου τα εχει λιωσει στο πλυσιμο..γυρνοντας τα απο την αναποδη..:finger011:

Αρνι + κοκορετσι(Tι εναμιση μετρο μου λετε...ενα διμετρο κι ενα εναμιση μετρο ειχαμε!):

0163.jpg

+ ενα κατσικακι κι ενα ακομα κοκορετσι που δεν εχω ομως φωτογραφια.

KvfhEucGE1E

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.