Galioni Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2006 Όποιος έχει χρησιμοποιήσει το hamachi για online gaming μπορεί να δώσει κάποιες οδηγίες? Το εγκατέστησα, έφτιαξα δίκτυο, πήρα ip απο 5. αλλά ακόμα δεν μπορώ να παίξω lan το age of empires II....
AndreasAlex Δεκέμβριος 19, 2006 #2 Δεκέμβριος 19, 2006 τι θες να μάθεις ακριβώς? αν έχεις κανένα firewall πρέπει να το απενεργοποιήσεις
Galioni Δεκέμβριος 19, 2006 Author #3 Δεκέμβριος 19, 2006 Το απενεργοποιώ αλλά τίποτα. Ping κάνω κανονικά. Ωστόσο μέσα από το παιχνίδι, όταν χτυπάω την IP αυτού που κάνει τον server, δεν τον βλέπω.
AndreasAlex Δεκέμβριος 19, 2006 #4 Δεκέμβριος 19, 2006 εννοείτε ότι και οι δύο+++ θα πρέπει να έχετε το ίδιο version του aoeII για να μπορείτε να παίξετε online/lan
Galioni Δεκέμβριος 19, 2006 Author #5 Δεκέμβριος 19, 2006 Το έχουμε τσεκάρει! Εξ' άλλου το πρόβλημα με τις version εμφανίζεται μόνο όταν πατήσεις το start game. Join στο server μπορείς να κάνεις με οποιαδήποτε version. Το έχεις χρησιμοποιήσει? Κι αν ναι έκανες κανένα port forwarding?
AndreasAlex Δεκέμβριος 20, 2006 #7 Δεκέμβριος 20, 2006 το δοκιμάσει σε fifa07, pro6, battlefield 2142, medieval total war 2 και άλλα, και δεν μου έχει κανένα πρόβλημα ως τώρα.Το firewall τόσο του router/modem όσο και των windows (ex zone alarm) τους έχω εντελώς απενεργοποιημένους για hamachi.
Galioni Δεκέμβριος 20, 2006 Author #8 Δεκέμβριος 20, 2006 Το NOD32 έχω. Το firewall το απενεργοποιώ πριν κάνω οτιδήποτε. Δηλαδή δημιουργείτε απλά ένα δίκτυο, κάνετε join και παίζετε??
Galioni Δεκέμβριος 22, 2006 Author #10 Δεκέμβριος 22, 2006 Το FarCry παίζει οπότε κάτι δεν παει καλά με το Age. Ανταλλαγή αρχείων μέσω του VPN πώς μπορώ να κάνω? Γίνεται?
AndreasAlex Δεκέμβριος 22, 2006 #11 Δεκέμβριος 22, 2006 Ναι μπορείς.... αν πας στο Network places και κάνεις search στο ip που βλέπεις στο hamachi πχ τo pc κάποιου φίλου σου, μπορείς να το κάνεις browse και να δεις τα share του folders. Ότι κάνεις με ένα δίκτυο, το κάνεις με το hamachi....
JiMeS Δεκέμβριος 22, 2006 #12 Δεκέμβριος 22, 2006 Έγω είχα πρόβλημα με το firewall του router και αναγκάστηκα να ενεργοποιήσω το upnp ενώ το έχω απεργοποιημένο και βάζω δικά μου rules στο firewall.diafora ports gia games <-click me
Galioni Δεκέμβριος 22, 2006 Author #13 Δεκέμβριος 22, 2006 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Τελευταία ερώτηση...Ο υπολογιστής μου είναι σε LAN με άλλον ένα υπολογιστή. Θέλω να παίξω δικτυακά μέσω του Hamachi με ένα φίλο μου αλλά στο παιχνίδι να πάρει μέρος και ο δεύτερος υπολογιστής του δικού μου LAN ώστε να είμαστε τρείς. Πως γίνεται να συνδυάσω το Hamachi με το τοπικό μου LAN (αν γίνεται φυσικά) ??
JiMeS Δεκέμβριος 22, 2006 #14 Δεκέμβριος 22, 2006 Δεν χρειάζετε νομίζω, ένας φίλος το έχει δοκιμάσει δουλεύει κανονικότατα χωρίς να πειράξεις τίποτα. Είναι ωραίος τρόπος να κερδίζεις λίγο bandwidth μιας και dota με 10 άτομα που παίζουμε ο host τα βρίσκει σκούρα...(Π)ΟΤΕ FTW!!
AndreasAlex Δεκέμβριος 22, 2006 #15 Δεκέμβριος 22, 2006 Μπορείς να τρέξεις το hamachi και στο δεύτερο υπολογιστή, ή αφού είσαι σε lan μάλλον, θα βρίσκει το host του παιχνιδιού από μονος του......(χωρίς hamachi δηλαδή)
Snips Απρίλιος 22, 2007 #16 Απρίλιος 22, 2007 Ενώ παίζω κανονικά COH και C&C3 μέσω HAmachi δεν μπορώ να τα καταφέρω με το COD2Firewall απενεργοποιημένα κανονικά, οι πόρτες είναι ανοιχτές by default στο NAT του speedtouch.Ιδέες;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.