anubis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2006 έπεσε στα χέρια μου ένας "χτυπημένος" σκληρός πελάτη, και είπα να τον βάλω σε ένα σύστημα και να προσπαθήσω να "τραβήξω" όσα αρχεία μπορώ, προτού τον στείλω στη μαμά του. Έλα όμως, που δε μου επιτρέπεται η πρόσβαση σε αρχεία επειδή ο user στο μηχάνημα του πελάτη, είχε βάλει password στο login. Υπάρχει πρόγραμμα που να μου λύσει το πρόβλημα (και τα χέρια);Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Δεκέμβριος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2006 Active Password Changer 3.0. Είναι bootable Κάνει reset στο password του login αλλά δεν είναι δωρεάν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Δεκέμβριος 21, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2006 μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά. Έχω βάλει τον εν λόγω σκληρό σε άλλο μηχάνημα μεν, αλλά δεν έχω boot-άρει από αυτόν. Τον έχω σαν 2ο σκληρό και θέλω απλά να αντιγράψω απ' αυτόν ό,τι μ΄ενδιαφέρει. Απλά, όταν πάω να ανοίξω φακέλους του, δε μου επιτρέπεται η πρόσβαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Δεκέμβριος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2006 Βάλε primary τον προβληματικό σκληρό και κάνε boot με τη δισκέτα του Active Password Changer. Κάνε reset το password, βάλτον slave και είσαι έτοιμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2006 Δεξί κλικ στον σκληρό -> Properties -> Security -> Advanced -> Tab "Owner" Επέλεξε τον χρήστη στο PC σου και πάτα το "Replace owner..." και μετά οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Δεκέμβριος 22, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2006 δούλεψε, ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Δεκέμβριος 22, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Galioni [Χθες, στις 23:15] Βάλε primary τον προβληματικό σκληρό και κάνε boot με τη δισκέτα του Active Password Changer. Κάνε reset το password, βάλτον slave και είσαι έτοιμος δεν πρόλαβα να δοκιμάσω τη δική σου πρόταση, αλλά σ' ευχαριστώ. Maybe some other time Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Δεκέμβριος 22, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2006 Έχω win xp proffesional. Γιατί εμένα δεν έχει το tab security όταν κάνω δεξί κλικ στο δίσκο C: ...?Πρώτη φορά βλέπω αυτό το tab:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Δεκέμβριος 22, 2006 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2006 To ιδιο προβλημα ειχα και εγω με τον σκληρο του λαπτοπ μου. Δεν μου ανοιγε τα document & settings απο αλλο pc με τπτ. Ευχαριστω και εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Δεκέμβριος 22, 2006 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από apostolis22 Έχω win xp proffesional. Γιατί εμένα δεν έχει το tab security όταν κάνω δεξί κλικ στο δίσκο C: ...?Πρώτη φορά βλέπω αυτό το tab:( Για δοκίμασε μια το εξής : Στον windows explorer ->Tools->Folder options->καρτελα view-> Κάτω κάτω ξετσέκαρε το Use simple File sharing αν είναι τσεκαρισμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Δεκέμβριος 22, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 10:55] Για δοκίμασε μια το εξής : Στον windows explorer ->Tools->Folder options->καρτελα view-> Κάτω κάτω ξετσέκαρε το Use simple File sharing αν είναι τσεκαρισμένο. θα δουλέψει σίγουρα. Έτσι το έκανα κι εγώ για να μου το εμφανίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Δεκέμβριος 22, 2006 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από anubis δεν πρόλαβα να δοκιμάσω τη δική σου πρόταση, αλλά σ' ευχαριστώ. Maybe some other time Μην κάνεις τον κόπο! Η σωστή λύση είναι του Chosen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.