Jump to content

Which Superhero are you? :p

jpavly

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Your results:

You are Green Lantern

Green Lantern 90%

Hulk 90%

Batman 90%

Spider-Man 80%

Catwoman 70%

Superman 60%

Iron Man 60%

Robin 35%

Wonder Woman 35%

The Flash 30%

Supergirl 25%

Hot-headed. You have strong

will power and a good imagination.

και εγω τον ιδιο εβγαλα. ο χειροτερος απο ολους χαλαρα.

spidy.gif

Spider-Man 70%

Green Lantern 70%

Superman 55%

Hulk 55%

Robin 47%

The Flash 40%

Iron Man 40%

Supergirl 35%

Catwoman 35%

Wonder Woman 30%

Batman 30%

αν και ο αγαπημενος μου ειναι ο γουλβεριν και μετα ο batman μου αρεζε και ο spiderman....ΜΙΣΩ τον superman

tip...

αν βαλετε σε ολα "no" βγαινει 20% Robin kai 20% batman...σε ολα τα αλλα 0

ενω αν βαλετε σε ολα "yes" βγαινει 100 hulk και 100% στα υπολοιπα με εξαιρεση στον batman και Robin 80%...:p

Eπειδη μαλλον δεν το προλαβα ποιος ειναι ο πρασινοφρουρος??

(κανενας αμδας??)

αυτο ειναι το θεμα!! να εισαι υπερηροας ΧΩΡΙΣ υπερδυναμεις.....και εγω αμα πετουσα εκοβα μεταλα παχους 2 μετων με το ενα χερι πεταγα ακτινες λεισερ απο τα ματια και ειμαι ταροτος σε σφαιρες γινομαι υπερηρωας.....ελεος τι να με φοβισει? ενω ο βατμαν ή ο γουλβεριν που ειναι απλοι και απλα ειναι εξυπνοι και θαραλεοι αυτοι ναι, τους γουσταρω...( ο γουλβεριν αναρωνει βεβαια αλλα σε συμαντικα χτυπηματα υποκοιπτει για λιγο)

Superman

--------------------------------------------------------------------------------

80%

The Flash

--------------------------------------------------------------------------------

80%

Catwoman

80%

Wonder Woman

75%

Green Lantern

75%

Supergirl

70%

Iron Man

70%

Robin

60%

Spider-Man

40%

Batman

40%

Hulk

20%

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.