GoMaR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Γεια σας.Εχω τις G.Skill 2GBNR 800 CL5-5-5-15Τις εχω σταθερα με 2,2V* στα 490-500 με ιδια timings..Η ερωτηση ειναι ποσο ρευμα μπορει να αντεχουν;Οταν τις πηρα η μια βγηκε χαλασμενη μετα απο πειραγμα..Πως μπορω να μαθω το maximum των επιδοσεων ;Ποσο ρευμα μπορω να δωσω με ασφαλεια; Εχει κανενας αυτες τις μνημες κ εχουν τεσταριστει;Για να μην πανε κ αυτες χαμενες....*. τοσο εχω αλλα δεν εχω δουλεψει λιγοτερο να δω αν τρεχουν σωστα χωρις προβληματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2006 βρε δωσε ρευμα τσα μνημονια.δεν ακταλαβαινουν.και στην τελικη αν καουν πας για rma.που το προβλημα?αν δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να ξερεις.η μητρικη και ο allendale σου πανε παραπανω?γιατι αν δεν τις εχεις 1:1 δεν εχει κανενα ιδιαιτερο νοημα να ανεβασεις τις μνημες παραπανω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Δεκέμβριος 19, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2006 τα καλυτερα αποτελεσματα τα εχω βγαλει με τις μνημες στα 4:5...αλλα με τον 6400 σου το 1:1 βολευει πιο πολυ για μια σταθερη 24/7 λειτουργια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.