GeorgeVasil Απρίλιος 8, 2010 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Εχω κανει τρεις φορες reboot το router και αλλλες τοσες το pc...κατι γινεται αλλα και παλι ειναι αργο!Και μολις τωρα ειχα και την πρωτη αποσυνδεση! Φρεσκο speedtest: Kι αλλο τεστ και ακομα χειροτερα! Κι ολα αυτα με 8αρα! Για την επομενη φορα..Mην τεσταρεις με Speedtest.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Απρίλιος 8, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Δε νομιζω να τα λεει λαθος..οταν σερνεται λεει κατι τετοια κι οταν παει κανονικα λεει σταθερο αριθμο!Με τι αλλο μπορω να τεσταρω?Τωρα ομως εχω αλλο προβλημα...εβαλα το linksys και εχει ηδη αποσυνδεθει δυο φορες σημερα απο το internet...οχι το στικακι..το router αποσυνδεεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Απρίλιος 10, 2010 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2010 Παιδια τελικα με βλεπω και για καινουργιο routerακι!Σκεφτομαι κατι σχετικα φθηνο σε N...τι λετε για το παρακατω?http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/Belkin-F5D8636-Wireless-Modem-Router-N-300Mbps-Annex-A-F5D8636.htmΑπο αυτα?:http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/with(LINE_TYPE=ADSL%20over%20PSTN)/with(WIRELESS_STANDARDS=802.11b-g-n).htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmitsos Απρίλιος 12, 2010 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 κοιτα μην τα παιρνεις με την tp-link αφου ειδες οτι το sagem ειχε το μεγαλο προβλημα τελος πιατων δες μηπως βρεις κατι καλο και σε καλα χρηματα στις προσφορες που κανει το πλαισιο στα μελη του οπως στελνει καθε βδομαδα mail ειδα οτι εχει αρκετα καλες και συμφερουσες λυσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Απρίλιος 12, 2010 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 Τα εχω δει...βεβαια δεν ειναι και τοσο αμεση η προοπτικη για router αλλα καποια στιγμη πρεπει να γινει γιατι και το linksys εχει τα προβληματακια του.(Δες πιο πανω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.