redgiwrgos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2010 Δεν παιζει... ή ειμαι συγγενης του Μητσοτακη ή ολες οι ασυρματες καρτες δικτυου ειναι gtp!Τριτη που αλλαζω σημερα και εχω παλι προβληματα και μεγαλυτερα απο πριν!Εχει παρει κανεις TP-LINK εσωτερικη καρτα δικτυου..ειχα δυο και ηταν τιγκα στα προβληματα.Τωρα πηρα ενα USB LevelONE και δεν μπορω ουτε να συνδεθω!Οποτε σκεφτηκα μηπως μπορω να βαλω το Linksys WAG200G να παιρνει σημα απο το Sagem που ειναι συνδεδεμενο στη γραμμη...γινεται αυτο?Αν ναι πως?Αμα μου βρειτε λυση με σωζετε!Επισης αν εχετε κατι να προτεινετα στα 30 ευρα για ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ καρτα wi-fi ευχαριστως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 Δεν παιζει... ή ειμαι συγγενης του Μητσοτακη ή ολες οι ασυρματες καρτες δικτυου ειναι gtp!Τριτη που αλλαζω σημερα και εχω παλι προβληματα και μεγαλυτερα απο πριν!Εχει παρει κανεις TP-LINK εσωτερικη καρτα δικτυου..ειχα δυο και ηταν τιγκα στα προβληματα.Τωρα πηρα ενα USB LevelONE και δεν μπορω ουτε να συνδεθω!Οποτε σκεφτηκα μηπως μπορω να βαλω το Linksys WAG200G να παιρνει σημα απο το Sagem που ειναι συνδεδεμενο στη γραμμη...γινεται αυτο?Αν ναι πως?Αμα μου βρειτε λυση με σωζετε!Επισης αν εχετε κατι να προτεινετα στα 30 ευρα για ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ καρτα wi-fi ευχαριστως.Πριν μερες αγορασα 2 χ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612427&u=TP-LINK-TL-WN721N-150MBPS-WIRELESS-LITE-N-USB-ADAPTER και ειναι πολυυυ Special.ΤP-Link ειχα παλια Gigabit PCI και επεζε οκ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Απρίλιος 1, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 Λοιπον η κατασταση εχει ως εξης:Πριν απο μερικους μηνες πηρα το TP-Link TL-WN551G Wireless PCI Adapter G (54Mbps) το οποιο δουλευε με οριακο σημα και με αποσυνδεσεις.Χθες αγανακτησα και πηγα και πηρα το TP-Link TL-WN951N Wireless PCI Adapter N (300Mbps, MIMO) το οποιο αρχικα προσθεσε μονο μια γραμμη σηματος αλλα μετα αρχισε να αποσυνδεεται και να πιανει σημα χειροτερο απο το προηγουμενο και εν τελει σημερα αποσυνδεθηκε μια και καλη και το πηγα παλι για αλλαγη και πηρα το LevelOne WUA-0614 Wireless USB Adapter (150Mbps).Παω να το συνδεσω σε 7αρια..ουτε καν το αναγνωριζαν! Παω να το βαλω στα XP και το βλεπουν.Μπαινουν κανονικα drivers και εψω σημα ~65%.Παω να ανοιξω καμια σελιδα.....ταχυτητα σαλιγκαριου και οι περισσοτερες δεν ανοιγαν...κανω restart και παλι τα ιδια και στα δυο λειτουργικα!Σκεφτηκα να συνδεσω το Linksys WAG200G που εχω να παιρνει σημα απο το Sagem που ειναι συνδεδεμενο στη γραμμη αλλα δεν ξερω αν γινεται και πως να το κανω.Και λοιπον τωρα σε απογνωση γιατι δεν ξερω τι να κανω και το pc αυτο χρειαζεται απαραιτητα το internet αλλα δεν μπορω να εχω!Καμια ιδεα?Εχεται να προτεινετε κατι καλο στα 30 ευρω απο πλαισιο γιατι εχω πιστωτικο?GV για το TP-Link TL-WN821N Wireless USB Adapter N (300Mbps, MIMO) θελω λεπτομερειες μιας και δυσκολευομαι να ξαναεμπιστευτω αυτη τη μαρκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Απρίλιος 2, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2010 παμε να το πιασουμε απο την αρχη για να δουμε αν θα βγαλουμε ακρη.Σε μια ασυρματη συνδεση, παιζουν ρολο πολλα πραγματα, τα οποια δεν εχεις αναφερει.Ποιο ειναι το Access Point που χρησιμοποιεις; Κατι αναφερεις για ενα sagem και ενα linksys...Ποση αποσταση υπαρχει μεταξυ των 2 σημειων;υπαρχουν εμποδια αναμεσα τους;υπαρχουν αλλα ασυρματα δικτυα σε εκεινο το σημειο;Ποσοι υπολογιστες υπαρχουν στο δικτυο που εχουν internet; Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Απρίλιος 2, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2010 Access Point ειναι το Sagem F@st 2404. Το linksys θελω να το βαλω να παιρνει σημα για το δικο μου pc. H αποσταση ειναι πειπου 10 μετρα και τα χωριζουν δυο τοιχοι(οχι ακριβως δυο αλλα τωρα αντε να εξηγω πως ειναι το σπιτι) Βρισκει κι αλλα δικτυα. Συνολικα ειναι 3 υπολογιστες στο δικτυο που εχουν internet. ΑΛΛΑ ειμαι σιγουρος πως δεν φταιει κανενα απο αυτα γιατι: Μεσα απο το ιδιο δωματιο εχει δουλεψει πολλες φορες laptop με 4 στις 5 γραμμες χωρις καμια αποσυνδεση. Το δικτυο εχει δουλεψει ακομα και με 5/6 pc με internet. Aλλα δικτυα παντα υπηρχαν, αλλα και να μην υπηρχαν παλια τωρα που υπαρχουν το ιδιο laptop που ανεφερα πριν δουλευει απροβληματιστα μεσα στο δωματιο. EDIT: Αυριο θα παω και θα παρω αυτο που λεει ο GV κι αν μου βγει κι αυτο πατατα τοτε τα ξαναλεμε..αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο στα 30 ευρω καντε το γιατι αυριο το μεσημερακι θα παω...αν παλι βγει κια υτο πατατα τοτε τα ξαναλεμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Απρίλιος 2, 2010 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2010 Εχεις το linksys να "καθεται" και "παιζεις" με το sagem??????????? Στην θεση σου θα τα εκανα τραμπα. Προς το παρον δοκιμασε τα εξης. 1) Επελεξε το σωστο καναλι εκπομπης. Στο Sagem F@st 2404 ειναι στην καρτελα, Wireless->advanced. Χρησιμοποιησε το inssider για να δεις που παιζουν οι γειτονες και επελεξε ενα καναλι που ειναι ελευθερο. Εχω δει σε φιλο να παιζουν 5 ΑΡ στο καναλι 6 (default)!!!!! 2) Transmit Rate Στην ιδια καρτελα, στο rate, αλλαξε το απο auto σε 54Mbps. 3) 54g mode Επιλεγεις το 54g Performance 4) Transmit power Επελεξε το 100%. Οταν κανεις τις δοκιμες, προσπαθησε να μην χρησιμοποιουν και αλλες συσκευες το δικτυο. Α, να μην το ξεχασω, και τα 2 modem/router που εχεις, ειναι 802.11b/g. Γιατι πηρες καρτα 802.11n (TP-Link TL-WN951N Wireless PCI Adapter N); Και αυτο που λες οτι θα παρεις λεει οτι παιζει στο Ν. Φαινεται να ειναι το επομενο μοντελο (WN821N) απο αυτο που πηρε ο GV (WN721N) αν και εγω θα σου ελεγα να παρεις το WN722N που εχει και εξωτερικη κεραια. Το Ν αλλωστε δεν το χρειαζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 2, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2010 GV για το TP-Link TL-WN821N Wireless USB Adapter N (300Mbps, MIMO) θελω λεπτομερειες μιας και δυσκολευομαι να ξαναεμπιστευτω αυτη τη μαρκα!Δεν εχω το 821 το 721 εχω.Ειμαι απολυτα ευχαριστημένος.(δεν περιμενω κατι παραπανω δλδ).Απο εκει και περα.Μεγαλο ρολο παιζουν το λειτουργικο και οι Drivers.Μου εχει τυχει καρτα στα XP/Vista να παιζει,να moddarω τα 7 για να την δουν να παιζει και εκει και να εχει παρομοια συμπεριφορα με εσενα.Γνωμη μου ειναι να βαλλεις το WAG απανω..για αρχη..(και ολα τα αλλα που λεει ο Σακης).και να ψαξεις να δεις με τι Drivers/λειτουργικο παιζουν αλλοι κατοχοι των καρτων που εχεις ή αν εχουν προβληματα.:smile011: Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Απρίλιος 2, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2010 N θελω να παρω για να το εχω για μελλοντικη μεταβαση σε router Ν.Το WAG200G το ειχα αλλα το ειχα αλλαξει τοτε που εγινε η αλλαγη της συνδεσης γιατι ειχα αποσυνδεσεις...θα δοκιμασω αυτα που λετε...τωρα με τα 7αρια αν δεν παιζουν τι να κανω?...τελοσπαντως επειδη το LevelOne παρολο που παιζει στα XP σερνεται παω να παρω το usb το TP-LINK και να δω τι θα γινει και τα ξαναλεμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Απρίλιος 2, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2010 UPDATE:Πηρα το WN722N στα XP ολα δειχνουν πως ηταν η καλυτερη επιλογη!Εχω 4 στις 5 γραμμες σημα και προς το παρον δεν εχει αποσυνδεθει!Το Sagem ηταν απο μονο του σε auto το καναλι και δουλευε στο 1...απο τα αλλα που πιανω τα τεσσερα ειναι στο 6 αλλα δυο στο 11 ενα στο 9 και το δικο μου μονο του στο 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Απρίλιος 2, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2010 UPDATE 2:Και στα 7 δουλευει μια χαρα και προς το παρον κανενα προβλημα...κανω λοιπον το σταυρο μου μερες που ειναι και προσευχομαι να μην με προδωση τωρα!Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!!!:smile026: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Απρίλιος 2, 2010 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2010 Πηρα το WN722N στα XP ολα δειχνουν πως ηταν η καλυτερη επιλογη!Εχω 4 στις 5 γραμμες σημα και προς το παρον δεν εχει αποσυνδεθει! Με γεια!!! Μιας και ειναι USB, βρες κανενα καλωδιο 1-2 μετρα και δοκιμασε το σε διαφορες θεσεις κοντα στον υπολογιστη για να βρεις που εχει το καλυτερο σημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Απρίλιος 2, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2010 Ειχε μεσα στο κουτι καλωδιο!Το εχω ακουμπησει πανω στο pc και εχει πολυ καλο σημα!Να πω την αληθεια φαινοταν απο τη συσκευσια πως θα ηταν καλυτερο!Γιατι?Γιατι ηταν το μονο που ηταν τοσο περιπιεμενο μεσα στο κουτι του με μαλακο υλικο για να μην χτυπησει κλπ + το μονο που εχει μεταλικη ενωση της κεραιας με το USB...ολα τα αλλα ειναι σκετα πλαστικα! και επισης το μονο που εδινε και καλωδιο επεκτασης για να εχω καλυτερο σημα.Και παλι ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 2, 2010 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2010 Ειχε μεσα στο κουτι καλωδιο!Το εχω ακουμπησει πανω στο pc και εχει πολυ καλο σημα!Να πω την αληθεια φαινοταν απο τη συσκευσια πως θα ηταν καλυτερο!Γιατι?Γιατι ηταν το μονο που ηταν τοσο περιπιεμενο μεσα στο κουτι του με μαλακο υλικο για να μην χτυπησει κλπ + το μονο που εχει μεταλικη ενωση της κεραιας με το USB...ολα τα αλλα ειναι σκετα πλαστικα! και επισης το μονο που εδινε και καλωδιο επεκτασης για να εχω καλυτερο σημα.Και παλι ευχαριστω!Ετσι ετσι..:musik002:Και εγώ έπαθα πλάκα!:rauch007: Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Απρίλιος 7, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 Πω ρε παιδια, ουτε εβδομαδα περασε και μου αρχισε και αυτο τα κουλα! Μεχρι χθες ολα ωραια και καλα αλλα απο χθες το βραδυ σερνεται!..το pc που ειναι με καλωδιο παει μια χαρα και το pc με το TP-LINK αργει παρα πολυ παρολο που εχει πολυ καλο σημα και ειναι και συνδεδεμενο με 54Mbps με το router! Σκεφτηκα να βαλω στη θεση του sagem το linksys, τι λετε? Παρτε και ενα παραδειγματικο sppedtest απο χθες το βραδυ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 7, 2010 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 Μηπως μπουκωνει??Και μετα απο hard reboot τα ιδια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Απρίλιος 7, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 Εχω κανει τρεις φορες reboot το router και αλλλες τοσες το pc...κατι γινεται αλλα και παλι ειναι αργο! Και μολις τωρα ειχα και την πρωτη αποσυνδεση! Φρεσκο speedtest: Kι αλλο τεστ και ακομα χειροτερα! Κι ολα αυτα με 8αρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Απρίλιος 8, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Απρίλιος 8, 2010 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 αφου εχεις διαθεσιμο το linksys, γιατι δεν κανεις μια δοκιμη με αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Απρίλιος 8, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Μολις το εβαλλα και φαινεται πως εφτιαξε..πιανω τα ιδια με το pc που ειναι συνδεδεμενο με ethernet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Απρίλιος 8, 2010 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Μολις το εβαλλα και φαινεται πως εφτιαξε..πιανω τα ιδια με το pc που ειναι συνδεδεμενο με ethernet. μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην λες αστο να δουμε πως θα παει μια βδομαδα και μετα λεμε αν αξιζε η αλλαγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.