kallileo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Eχω παρει ενα mouse pad απο το MediaMarkt το οποιο συνδεεται στην USB γιατι εχει 2 μπλε leds. Ολα καλα εως εδω....το θεμα ειναι ομως οτι οταν κλειενι το PC το pad συνεχει να φωτιζει, δηλαδη η usb συνεχιζει να παρεχει ρευμα. Ξερει κανενας πως μπορω να την ρυθμισω να κλεινει με το shotdown του PC?
Occultist Δεκέμβριος 18, 2006 #2 Δεκέμβριος 18, 2006 Αυτή η συμπεριφορά είναι φυσιολογική, και από τη στιγμή που είναι default και ισχύει σε φάση που δε γίνεται να τρέξει κάποιου είδους software, δε νομίζω να υπάρχει άλλη λύση εκτός από το να βγάλεις την πρίζα.
kingzback Δεκέμβριος 18, 2006 #3 Δεκέμβριος 18, 2006 Τη μητρικη εχεις?? Εμενα στη dfi εχει επιλογη μεσα απο το bios να απενεργοποιω τις usb. Για ψαξε το
kallileo Δεκέμβριος 18, 2006 Author #4 Δεκέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από kingzback Τη μητρικη εχεις?? Εμενα στη dfi εχει επιλογη μεσα απο το bios να απενεργοποιω τις usb. Για ψαξε το Gigabyte DS4 εχω αλλα δεν θελω να τις απενεργοποιησω απλα θέλω να μην δουλευουν οταν κλεινει το PC.
nobig Δεκέμβριος 18, 2006 #5 Δεκέμβριος 18, 2006 Είναι στο μηχανισμό του mouse νομίζω, ένα κινέζικου μούφα οπτικό που έχω δεν κλείνει το led του οταν κλείνει ο υπολογιστής
Spanaks Δεκέμβριος 18, 2006 #6 Δεκέμβριος 18, 2006 H μητρική δίνει ρεύμα για το power on μέσω keyb ή mouse...Ίσως με κάποιο jumper ή ρύθμιση στο bios...
kingzback Δεκέμβριος 18, 2006 #7 Δεκέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Spanaks H μητρική δίνει ρεύμα για το power on μέσω keyb ή mouse... Ίσως με κάποιο jumper ή ρύθμιση στο bios... Αυτο ακριβως ενννουσα. Σταματαει να δινει ρευμα οταν κλεινει ο υπολογιστης. Δεν απενεργοποιουνται τελειως.
kallileo Δεκέμβριος 19, 2006 Author #8 Δεκέμβριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Spanaks H μητρική δίνει ρεύμα για το power on μέσω keyb ή mouse...Ίσως με κάποιο jumper ή ρύθμιση στο bios... Σωστο παληκαρια.....εγω κατι παρομοιο εψαχνα στο bios αλλα δεν σκεφτηκα για το power on. Θα ψαξω τι γινεται με κανα jumper....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.