Jump to content

Τη συμβουλη σας

icy20

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον μια συμβουλη ζηταω βασικα.Απευθυνομαι σε οσους εχουν ασχοληθει και εχουν κανει τη συγκεκριμενη δουλεια σωστα.Δυστυχως η οροφη του lianli pc75 μου ειχε κοπει για να μπουν καποιοι ανεμιστηρες για το ψυγειο παλιοτερα και η δουλεια ειχε γινει απο μενα και δεν ειναι 100% σωστα κομενοι οι κυκλοι.Επειδη λοιπον θα ξεφορτωθω το ψυγειο και θα αλλαξω μηχανημα μετα απο 3 χρονια(!!) εγω σκεφτομουν να κοψω το μερος που ειναι τωρα οι τρυπες σε παραλληλογραμμο και να βαλω πλεξι με 1 το πολυ 12αρη ανεμιστηρα απλα για να μην φαινεται τελειως κενο.Εκτος της γνωμης σας παρακαλω να μου προτεινετε και καπου να κανω τη δουλεια χωρις να μου πιασουν τον ... και να γινει σωστα.Δηλαδη χωρις λαθη και να φαινεται ωραιο...Αυτα... :)

θα πας σε ενα μαγαζι, με κοπτικα και στρατζες, και θα κανεις τις δουλειες σου. θα βαλεις το καπακι στο lazer και θα το κοψεις οπως θες, κι αν δε σου αρεσει θα φτιαξεις ενα καινουργιο.

με ψαλιδι δε γινεται τιποτα.

και η δουλεια ειχε γινει απο μενα και δεν ειναι 100% σωστα κομενοι οι κυκλοι

εδώ γελάνε ρε μπαγλαμά. Ακόμα το θυμάμαι που το είχες κάνει σαν την παράγκα του καραγκιόζη :p

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 22:10]

θα πας σε ενα μαγαζι, με κοπτικα και στρατζες, και θα κανεις τις δουλειες σου. θα βαλεις το καπακι στο lazer και θα το κοψεις οπως θες, κι αν δε σου αρεσει θα φτιαξεις ενα καινουργιο.

με ψαλιδι δε γινεται τιποτα.

Eχουμε καμμια προταση?Eπισης αυτο που λες ενα καινουριο τι εννοεις?Οτι θα φτιαξω ενα ιδιο καπακι οροφης σαν του pc75?Δεν θα εχει μεγαλη διαφορα στο υλικο?

για μαγαζια στην αθηνα δε μπορω να σου, στην επαρχια ζω. παρολα αυτα καποιοι εδω μεσα κατα καιρους εχουν κοψει LianLi σε lazer. οταν λεω καινουργιο, εννοω οτι σε τετοια μαγαζια, αν εχουν ορεξη και χρονο, μπορουν να σου φτιαξουν καινουργιο καπακι. δεν ειναι δα και τιποτα το φοβερο. βουρτσισμενο αλουμινιο μπορουν να σου βρουν αυτοι. δεν ξερω κατα ποσο το φινιρισμα θα ειναι το ιδιο με τα lianli, αλλα δε νομιζω να ξεφευγουν απο τα τυποποιημενα επιπεδα φινιρισματος.

@ tolis86

δεν εχει τυχει να δω να κοβουν αλουμινιο 1.5 και 2 χιλιοστα με ψαλιδι. ελπιζω να εχω χρονο αυριο να το δοκιμασω. :)

Και μάλιστα το hec δεν εχει αλουμίνιο αλλά λαμαρίνα και το έκοψε πανεύκολα. γιατί έχω δοκιμάσει να κόψω φύλο αλουμινίου πάχους γύρω στο 1 χιλιοστό με ψαλίδι και με τη βία κατάφερα να κόψω το 1/3 του κύκλου σωστά (πάλι καλά γιατί μονό αυτό χρειαζόμουν)

Και αυτά όχι επειδή το ψαλίδι δε μπορεί να κόψει αλουμίνιο η λαμαρίνα αλλά λόγω λειτουργίας του το ψαλίδι δε μπορεί να αλλάζει κατεύθυνση κοπής χωρίς να παραμορφώνει το υλικό

Υπ όσην για πλεξι λέει ο icy οπότε το ψαλίδι δεν έχει θέση.

Με εργαλείο τύπου dremel γίνεται δουλειά αλλά θέλει τρελή υπομονή καθώς θα πετύχεις τέλειο κύκλο με λιμάρισμα

Αν θες μαγαζί ρίξε μια ματιά εδώ.

Πηνελόπης 12& Κολονού Μεταξουργείο

ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τηλ 210 5227526

Εδώ κόπηκαν πολλά κομμάτια γι αυτές τις κατασκευές. http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=191657#post191657

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=28123/

Ο τυπος κανει οτι θες με plexy.

τι να σου πω, εμενα το παλικαρι μου το εκοψε πανω στον κυκλο που ειχα σχεδιασει με το μαρκαδορο ακριβως...καλα στο πλεξυ σιγουρα δε κανει....νοιμιζα το κουτι ηθελε να κοψει

Σωστα καταλαβες...Αν και δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι αυτη ειναι η λυση για να μην φαινεται ασχημο...Θα φαινεται σαν καμπριο

μπορεις να κοψεις ενα μικρο παραθυρο να κολησεις ενα αυτοκολητο διαφανες με οτι γουσταρεις να του βαλεις και μια ccfl σε οτι χρωμα θες και θα ειναι σουπερ...;)

Μάριε βάλε plexy και απο κάτω δυο raptorX με το παράθυρο προς τα πάνω. Τρίψε απο μέσα με γυαλόχαρτο το plexy στα σημεία όπου δεν υπάρχει το παράθυρο των σκληρών για να δώσεις ένα εφέ αμμοβολής βάλε και μερικά led και νομίζω ότι καθάρισες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.