_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορω να κανο ενα πρόγραμμα δηλαδη να λέω οτι θέλω να κλήσει ο υπολογιστής καποια ώρα πχ.2 και να ανοιξει πχ.6?
_K_Marios_ Δεκέμβριος 18, 2006 Author #3 Δεκέμβριος 18, 2006 με αυτο δν ρυθμιζεις πια ώρα θες να κλήσει κ ποια θες να ανοιξει αλλα μονο τι ώρα θα κλήσει!
YDinopoulos Δεκέμβριος 18, 2006 #4 Δεκέμβριος 18, 2006 Να ανοιξει δεν νομιζω να βρεις προγραμμα. Μονο μεσω BIOS το εχω δει και για πολυ συγκεκριμενη ωρα...πχ ταδε του μηνα/ωρα/λεπτο
aGka8lz Δεκέμβριος 18, 2006 #5 Δεκέμβριος 18, 2006 ε ναι οπου ειναι και το λογικο το πως θα ανοιξει τωρα δεν παιζει τουλαχιστον απο θεμα λειτουργικου
TifoziF1 Δεκέμβριος 18, 2006 #6 Δεκέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από aGka8lz -> ε ναι οπου ειναι και το λογικο το πως θα ανοιξει τωρα δεν παιζει τουλαχιστον απο θεμα λειτουργικου Yeap! Δεν ξέρω αν γίνεται όταν το PC είναι σε stand-by ή hybernate. Aν είναι κάτω το OS μάλλον δεν γίνεται.Έψαχνα κάποια στιγμή να ανάβω το PC (από shutdown) μέσω Εthernet ή Internet&Ethernet αλλά δεν κατάφερα να βγάλω τότε ακρη (έπρεπε η κάρτα δικτύου να υποστηρίζει magic packet, τo M/B να υποστηρίζει power-on from ethernet και το PC να είναι σε κάποιο suspend mode κτλ...
jpavly Δεκέμβριος 18, 2006 #7 Δεκέμβριος 18, 2006 Να κάνουμε και κανένα search, αλλιώς να τα σβήνουμε τα παλιά threads ρε παιδάκι μου... αν είναι τόσο άχρηστα..http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=33312http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=25239
abarth Δεκέμβριος 18, 2006 #8 Δεκέμβριος 18, 2006 για να κλεινει οπως ειδες ειναι πολλα για να ανοιγει θελει μια πατεντα: παιρνεις απο καποιο μαγαζι (πχ καρφουρ στα 7-8 ευρω) εναν χρονοδιακοπτη με προγραμμα (παναπλο) .... το βαζεις στην πριζα και τον υπολογιστη πανω σαυτο στο ΒΙΟΣ ρυθμιζεις να ανοιγει ο υπολογιστης με το που θα παρει ρευμα ... και βουαλα ...εισαι ετοιμος ....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.