sr10rs1416003261 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 λοιπον το θεμα μας ειναι αν υπαρχει καποιο καταληλο προγραμα για την απαλαγη απο τα καταστροφικα τροιαν και ροοτκιτ απο το pc μας. προσωπικα εχω για αντιβαιρους αβαστ και για αντισπαγουερ το avg free και το comodo για φαιργουολ. παμε παρεα !!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Δεκέμβριος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2006 Με ένα Search θα λυνόταν η απορία σουwww.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8007&highlight=spywarewww.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=31750&highlight=spyware Link to comment Share on other sites More sharing options...
sr10rs1416003261 Δεκέμβριος 18, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2006 OK! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 22, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2006 κατατοπιστικη η απαντηση σου δε βρισκεις? και συνεισφερε στο thread... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Δεκέμβριος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2006 IceSword,RootKit Hook Analyzer,HijackThis,RootkitRevealer.Aυτα :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Δεκέμβριος 23, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από disssconected noobs... "noobs"?τι ειναι αυτο? προγραμμα? εκανα ενα search στον γουγλη αλλα δεν βρηκα κατι :tomato: Δεν σοβαρευομαστε λιγο κ. expert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Δεκέμβριος 31, 2006 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 Ρε παιδια, τα rootkit, ειναι κατι που μπορει να τα ανιχνευσει καποιο προγραμμα? Ποιο πολυ για buggy code μου μοιαζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Δεκέμβριος 31, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από minus Ρε παιδια, τα rootkit, ειναι κατι που μπορει να τα ανιχνευσει καποιο προγραμμα? Ποιο πολυ για buggy code μου μοιαζει. Δες τα σαν viruses με stealth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Ιανουάριος 2, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Μη ανιχνευσιμα δηλαδη? Κανεις μα κανεις δεν μπορει να τα ανακαλυψει? Ημαρτον, κατεφθασε το οργανωμενο εγκλημα στο pc μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 2, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από sr10rs λοιπον το θεμα μας ειναι αν υπαρχει καποιο καταληλο προγραμα για την απαλαγη απο τα καταστροφικα τροιαν και ροοτκιτ ’σε φίλε, δεν ξεμπερδεύεις εύκολα. Και να φανταστείς τα RootKit είναι εύκολη περίπτωση. Που να μπλέξεις με τα RootX.Εγώ είδα και απόειδα..Kοντά 3 χρόνια τώρα και άκρη ακόμα δεν έχω βγάλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιανουάριος 2, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από minus Μη ανιχνευσιμα δηλαδη? Κανεις μα κανεις δεν μπορει να τα ανακαλυψει? Ημαρτον, κατεφθασε το οργανωμενο εγκλημα στο pc μας? Μπορούν να τα δουν εξειδικευμένα προγράμματα (Rootkit Revealer κλπ), αλλά όχι τα παραδοσιακά antivirus. Και, ναι, το οργανωμένο έγκλημα ασχολείται με το ηλεκτρονικό έγκλημα εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν έχει τόση σχέση με τα rootkit. ’λλη συζήτηση. Αρχική απάντηση από spc ’σε φίλε, δεν ξεμπερδεύεις εύκολα. Και να φανταστείς τα RootKit είναι εύκολη περίπτωση. Που να μπλέξεις με τα RootX.Εγώ είδα και απόειδα..Kοντά 3 χρόνια τώρα και άκρη ακόμα δεν έχω βγάλει. Νομίζω βρέθηκε ο μυστικός χρηματοδότης της μαμάς Blizzard. Πάντως μπορείς να είσαι ήσυχος ότι τα λεφτά σου πιάσανε τόπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.