Jump to content

7600GS 'Η 7600GT??????????????

Onisim

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά

Ερώτηση για αγορά.....

Asus 7600gs με 512 μνήμη?

ή

Asus 7600gt με 256 μνήμη?

Και οι 2 έχουν τα ίδια περίπου λεφτά.

Τι προτείνεται..............

1 Κοίταξε τα χαρακτηριστικά τους

2 Για πιά χρήση την θες

3 Και μετά ρώτα την τσέπη σου :T:

έχουν και οι 2 τα ίδια λεφτά!!!!

Την θέλω για γενική χρήση.

Δηλαδή δεν είμαι τρελός και παλαβός με τα γραφικά, απλά θέλω μια καλή και αξιόπιστη επιλογή

Αν την ηθελες για παιχνιδια τοτε θα λεγαμε 7600Gt, αλλα αφου την θες για γενικη

χρηση τοτε νομιζω οτι η 7600Gs θα ειναι καλυτερη επιλογη λογο μνημης 512:)

H 7600 GT είναι σαφώς ταχύτερη. Τα παιχνίδια που θα έχουν requirement τα 512MB μνήμη, ούτως ή άλλως θα σέρνονται με την GS, οπότε θεωρώ καλύτερη επιλογή την 7600GT.

Nα το γυρίσουμε λίγο για ρίχτετα επιστήμονες πία είναι πιο γρήγορη η 1950 προ AGP 512 ή 256?:worship:

Τα ιδια ειναι .Τελικα πανω απο 256 για καρτα γραφικων δε χρειαζονται.Πιο πολυ σημασια εχει να εχεις τα 2 GB Ram συστηματος.

Αρχική απάντηση από steve_m

Τα ιδια ειναι .Τελικα πανω απο 256 για καρτα γραφικων δε χρειαζονται.Πιο πολυ σημασια εχει να εχεις τα 2 GB Ram συστηματος.

Αν το λες για εμένα τα έχω:D

διάβασα στο Tomshardware οτι gs και gt είναι ίδιες σε αρχιτεκτονική και μοναδική διαφορά έιναι τα ρολόγια μνημών και πυρήνα

εγώ θα έπαιρνα την 7600gs και θα την πούσαρα

αλλα γιατί δεν κοιτάς για 7900gs

σε ανεβάζω πολύ σε κόστος?

Εγώ έχω μια 7600GS και μου έχει βγεί μια χαρά για την ώρα...για γενική χρήση καλή είναι.Και είναι αρκετά καλή στα παιχνίδια...

διάβασα στο Tomshardware οτι gs και gt είναι ίδιες σε αρχιτεκτονική και μοναδική διαφορά έιναι τα ρολόγια μνημών και πυρήνα

εγώ θα έπαιρνα την 7600gs και θα την πούσαρα στον θεο :devil:

+ 1 και απο μενα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.