Dj_Seps Δεκέμβριος 20, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Ναι το βρισκει!Ειναι στους φακελους 1: \windows\system32 και 2:windows\ServicepackFiles\i386 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Δεκέμβριος 20, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Ακουστε τωρα και ενα αλλο κουλο.Τελικα ο υπολογιστης πεταει μπλε οθονη οταν επισκεπτομαι σελιδες που χρησιμοποιουν java.Τι ειναι τουτο παλι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Δεκέμβριος 20, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 ρωτησα αν εχεις netmod μοδεμ που δινει ο πΟΤΕς. Δεν ξερω αν ειναι νετμοδ.Πραγματι εχω ενα μοντεμ που εχω παρει απο τον πΟΤΕ!Ειναι ενα sagem fast 800 για adsl συνδεση.Εχει καμια σχεση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Δεκέμβριος 20, 2006 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 οχι νετμοδ ειναι αυτο που σου δινουν οταν βαζεις ισδν...απεγκατεστησε και εγκατεστησε την τελευταια εκδοση τζαβα και πες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Δεκέμβριος 20, 2006 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Εναλλακτικά μπορείς να κατεβάσεις το dll από το internet και να το αντικαταστήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Δεκέμβριος 20, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Ποιο .dll και που να το βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Δεκέμβριος 20, 2006 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Μπές στο google και πληκτρολόγησε ati3duag.dll download.Κατέβασέ το από ένα site και κάνε την αντικατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Δεκέμβριος 20, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Ωραια το κατεβασα και τωρα που πρεπει να το βαλω?Στο φακελο του system32 η στον φακελο των service packs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Δεκέμβριος 20, 2006 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 δε θα το συνηστουσα... τι ακριβως κανει αυτο το δλλ? αν ειναι αλληες εκδοσης απο αυτη που πρεπει ? αν ειναι αλλο και το ονομασαν ετσι? καλλιτερα απεγκατεστησε τη τζαβα που εχεις τωρα κατεβασε την πιο καινουρια και κανε εγκατασταση και να μη μπαινεις νετ με ιντερνετ εξπλορερ!!!!! οπερα ή με καμενη αλεπου τιποτα αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Δεκέμβριος 20, 2006 Author #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Παιδια θα τα δοκιμασω ολα αυτα που ειπατε αλλα οχι τωρα.Αυριο θα κοιταξω να τον φτιαξω!Ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις σας και ελπιζω να μην χρειαστουν αλλες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Δεκέμβριος 23, 2006 Author #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2006 Παιδια τζιφος.Δοκιμασα τα παντα.με καινουριους οδηγους για καρτα γραφικων και καινουρια εκδωση της java και συνεχιζω να εχω μπλε οθονες!Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αφου εχει προβλημα η java "χτυπανε" τα .dll των οδηγων της καρτας γραφικων! :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Δεκέμβριος 25, 2006 Author #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2006 Καμια ιδεα κανεις??? :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Ιανουάριος 2, 2007 Author #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Τελικα η λυση βρεθηκε!Μπλε οθονη μου βγαζει οταν μπαινω στην in.gr!Ειχα παρατηρησει πως καθε φορα που μου εβγαζε μπλε οθονη ηταν ανοιχτη και αυτη η σελιδα και ετσι σταματησα να μπαινω και εχω το κεφαλι μου ησυχο!!!Τελος καλο ολα καλα!!!Χρονια πολλα και ευτυχισμενο το νεο ετος !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Ιανουάριος 2, 2007 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Στο in.... τι άλλο θα ακούσουμε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Ιανουάριος 2, 2007 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Ελα μου ντε!Και εμενα μου εκανε τρομερη εντυπωση αλλα αφου γλυτωνω τις μπλε οθονες δεν με χαλαει καθολου!!!:whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.