jpcupra Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2006 1 εκ των δυο... μου την βαρεσε και θελω να βγαλω την γυναικα για chill-out κατασταση... εχετε καποιο καλο στα υποψην? απαντηστε μονο γρηγορα γιατι σε 30' max θα πρεπει να φυγω απο το σπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Δεκέμβριος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2006 ελα εδω στο ALBA στην αγια παρασκευη Πανω πλατεια στα φαναρια αριστερα ελπιζω να σε προλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Δεκέμβριος 21, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer ελα εδω στο ALBA στην αγια παρασκευη Πανω πλατεια στα φαναρια αριστερα ελπιζω να σε προλαβα ειχα φυγει μαν.. thx anyway... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2006 Next time -> www.athinorama.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2006 Half Note. Κορυφαιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Δεκέμβριος 22, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly Next time -> www.athinorama.gr και το exodos και το athinorama τα ειδα john... τα ρημαδια ομως δεν δειχνουν σε ολα πως ειναι το καθε μαγαζι... Αρχική απάντηση από YDinopoulos Half Note. Κορυφαιο! Κ.Dinopoule τα 60 που θελω για εισοδο θα μου τα δωσεις εσυ??? :P Καλο γυρισμο να εχεις αδερφε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 22, 2006 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupraΚ.Dinopoule τα 60 που θελω για εισοδο θα μου τα δωσεις εσυ??? :P Ε τι.. σε Λαδόκολλες θα τη βγάζεις συνέχεια Jordan παιδί μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.