yiancar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2010 Καλο μεσημέρι σε όλους, ο στόχος αυτού του project είναι να μπει στο νέο case τις corsair ένα τριπλό rad στο πάνω μέρος και ένα διπλό rad στο κάτω μέρος. Πιο κάτω ακολουθεί ένα μικρό διάγραμμα [ATTACH]7822[/ATTACH] Τα βασικά υλικά μας είναι τα εξής: TFC 360 ΧΩ Labs Black Ice SR1 240 2xMCP355 Apogee XT XSPC Acrylic Dual 5.25in. Reservoir και gpu block που δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Επίσης πρέπει να γίνουν τα εξής: Psu sleaving DONE 3ploRad mounting DONE 2ploRad mounting DONE Tank mounting DONE Peripheral mounting(cd drive etc) DONE Τρύπες στον πάτο για αέρα του κάτω rad Block mounting Fan controller Hardware mounting Sleaving άλλον καλωδίων Κόψιμο πλαϊνού με εξαγωνικές τρύπες Πρώτη και πιο εύκολη δουλειά, το mounting του τριπλού rad [ATTACH]7823[/ATTACH] Μετά μπήκαν οι αντλίες στο tank και το tank στο δεύτερο-τρίτο bay (Συγγνώμη για τις ανάποδες pic:() [ATTACH]7824[/ATTACH] [ATTACH]7825[/ATTACH] Το διπλό rad χωράει ακριβώς, αλλα δεν χωράνε να βιδωθούν τα fan. Έτσι θα μείνουν στην θέση τους με την πίεση που θα εξασκήσει το rad και οι γωνίες του πλαϊνού [ATTACH]7827[/ATTACH] [ATTACH]7826[/ATTACH] Έτσι στερεώθηκε το rad. Υπάρχει και ακόμη ένα bracket στην άλλη μεριά [ATTACH]7828[/ATTACH] Και εδώ συναντάμε το πρώτο άλυτο πρόβλημα Κανονικά τα fan πρέπει να μείνουν κάπως έτσι: [ATTACH]7829[/ATTACH] Αλλα μετά από λίγο κούνημα γίνονται έτσι [ATTACH]7830[/ATTACH] Αν έχετε καμια ιδέα ρικτετιν. Nα σημειώσω ότι οι τρύπες του rad δεν είναι ευθυγραμμισμένες με τις τρύπες του fan Και το τελευταίο για σήμερα , αρίσα το τρύπημα για έξτρα αέρα στο rad. Τnx gv για την άψογη τεχνική [ATTACH]7831[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2010 Σήκωσε το ψυγείο λίγο πιο πάνω για να εφαρμόσουν τα fansη βάλε τα fans από μέσα να ρουφάνε.Και μια ακόμη λύση.. κανε τρύπες στον πάτο και βάλτο ξάπλα.Πολύ ωραίο κουτάκι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OC-maniac! Μάρτιος 27, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2010 Συμφωνώ απόλυτα με το Χρήστο, γιατί δεν το βάζεις ξαπλωτό το ψυγείο στο κάτω μέρος; Επίσης, δε θα βάλεις νερό στο chipset; Το συγκεριμένο case είναι και πάρα πολύ ωραίο κι ιδανικό για υδρόψυξη... Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Μάρτιος 29, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Καλημέρα σε όλους , μια μικρή ενημέρωση. Το τρύπημα του grill μου έσπασε 2 αρίδες και έτσι σήμερα ελπίζω να τελειώσει επιτέλους Επίσης δοκίμασα την ιδέα του xrist να ρίχνουν αέρα μέσα τα fans και δουλεύει, απλά πρέπει να δούμε στο τέλος αν αυτός o αέρας βγαίνει από το κουτί ή μένει μέσα κάνοντας τα όλα να καίνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 29, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Επίσης δοκίμασα την ιδέα του xrist να ρίχνουν αέρα μέσα τα fans και δουλεύει, απλά πρέπει να δούμε στο τέλος αν αυτός o αέρας βγαίνει από το κουτί ή μένει μέσα κάνοντας τα όλα να καίνε Αν έχεις πρόβλημα θερμοκρασίας μέσα στο κουτί, βάλτους να φυσάνε από μέσα προς τα έξω. Σε οποιαδήποτε περίπτωση πρέπει να θυσιάσεις κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Μάρτιος 30, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2010 Λίπος σήμερα άρχισαν τα πράγματα να περνούν μορφή επιτέλους Τελείωσαν οι τρύπες όπως θα δείτε πιο κάτω. Δυστυχώς έφυγε λίγο η μπογιά λόγο του σπασίματος τις αρίδας αλλα δεν μας ενοχλεί και τόσο μιας και δεν θα φαίνεται. [ATTACH]7856[/ATTACH] Ταυτόχρονα γίνανε mount και οι δίσκοι με τις καταπληκτικές σε βάψιμο βίδες του κυριου Nils από τους murdermods (χρησιμοποιήθηκαν παντού εκτος από το mounting του κάτω rad) [ATTACH]7857[/ATTACH] [ATTACH]7858[/ATTACH] Έπειτα χρησιμοποιώντας τα UN brackets (http://www.sidewindercomputers.com/underadbr.html) μπήκε και το διπλό rad [ATTACH]7859[/ATTACH] [ATTACH]7860[/ATTACH] Τέλος γίαυτό το post, μπήκε το waterblock στην mobo [ATTACH]7861[/ATTACH] [ATTACH]7862[/ATTACH] @OC maniac: Επειδή έχω ήδη δει μια υλοποίηση με το rad στον πάτο , αισθητικά δεν μου άρεσε και τόσο. Όσο για το chipset, το block είναι αρκετά ακριβώς και δεν διαθέτω τόσα l7 για 1 block που δεν θα κάνει και τόση διαφορα, αυτή την στιγμή στο μέλλον όμως θα μπει κιαυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 30, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2010 Ωραίος ο Γιανκος! :094: Είδες που σου είπα οτι αυτό με την σiτα θα πιάσει?? Αντε περιμενουμε Photo..OC Results..Temps (και κυριως καποιον που θα μπορει να ανταγωνιστει τον kfrei και τον hadji στο 32M/Vantage κτλ..:smile044:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Μάρτιος 30, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2010 Λίγη υπομονή ακόμη και θα μπούμε στον ανταγωνισμό Έτοιμο περίπου το mobo. Η pic είναι τελείως δοκιμαστικές μιας και έχει νυκτώσει και έχω χρησιμοποίηση onboard flash. [ATTACH]7864[/ATTACH] Όσα καλώδια βλέπετε χωρίς sleaving δεν έχω απόφασις αν θα είναι κόκκινα ή μαύρα , γίαυτό και θέλω την γνώμη σας [ATTACH]7866[/ATTACH] Αυτά εδώ δεν θα φαίνονται και πολύ, έτσι και δεν τα sleavara [ATTACH]7865[/ATTACH] Και εδώ θα μπει πλέξυ μάνο για να κρυφτούνε τα καλώδια του psu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 30, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2010 Περνα το 24 pin απο την παραδιπλα τρυπα να φενεται ποιο ομορφα ρααααααα :finger011: Link to comment Share on other sites More sharing options...
OC-maniac! Μάρτιος 31, 2010 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 @OC maniac: Επειδή έχω ήδη δει μια υλοποίηση με το rad στον πάτο , αισθητικά δεν μου άρεσε και τόσο. Όσο για το chipset, το block είναι αρκετά ακριβώς και δεν διαθέτω τόσα l7 για 1 block που δεν θα κάνει και τόση διαφορα, αυτή την στιγμή στο μέλλον όμως θα μπει κι αυτό Επειδή πρόσεξα ότι έχεις ρίξει ήδη αρκετά φράγκα γι' αυτό και ρώτησα [ATTACH]9564[/ATTACH]Όσα καλώδια βλέπετε χωρίς sleaving δεν έχω απόφασις αν θα είναι κόκκινα ή μαύρα , γίαυτό και θέλω την γνώμη σας Πιστεύω ότι με όλα τα καλώδια μαύρα θα έχεις αισθητικά καλύτερο αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Μάρτιος 31, 2010 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 Περνα το 24 pin απο την παραδιπλα τρυπα να φενεται ποιο ομορφα ρααααααα :finger011: +1 Τα σπαει μεχρι στιγμης το κουτακι! Πολυ ωραια δουλεια!:finger008: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Μάρτιος 31, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 Καλο μεσημέρι σε όλους Ευχάριστο για τα καλά σας λόγια Σήμερα μπήκε και η κάρτα, λίγο παλιά αλλα σύντομα όλα θα αλλάξουν Το block είναι το universal της swiftech μιας και αντέχει όλες τις κάρτες. Ακολουθούν οι 2 τροπή για το 24πίνω, ρέστες γνώμες. Εγώ γέρνω στο πρώτο 1 [ATTACH]7867[/ATTACH] 2 [ATTACH]7868[/ATTACH] p.s.Σκέφτομαι να τα κάνω sleave όλα τα καλώδια μαύρα εκτος από τα σατα που σκέφτομαι να τα sleavaro κόκκινα. Επίσης το υγρό θα είναι κόκκινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Μάρτιος 31, 2010 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 Επρέπε να κάνεις το ενά απο το 24 πινο κοκκίνο murdermod style. Πολύ καλή η δουλεία σου τελικά. Η EVGA εκεί μέσα φαίνεται μικρή Θα αλλάξεις κάρτα υελικά η ου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάρτιος 31, 2010 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 τροπος Νο2 p.s.Σκέφτομαι να τα κάνω sleave όλα τα καλώδια μαύρα εκτος από τα σατα που σκέφτομαι να τα sleavaro κόκκινα. Επίσης το υγρό θα είναι κόκκινο θα ελεγα να κανεις ολα τα καλωδια μαυρα και να εχεις κοκκινους μονο τους σωληνες και τα υπολοιπα. Υ.Γ. δωσε πληροφοριες και φωτο για τα ρακορ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 31, 2010 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 Εγω ειμαι της αποψης οτι το Sleeve πρεπει να φενεται γιατι δινει Extra ομορφια...(ν1). Οι σωληνες δεν γινεται να μπουν καπως αλλιως?? Σακη τα ρακορ ειναι εκεινα τα φτηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Μάρτιος 31, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 Οι σωλήνες μπαίνουν και αλλιώς απλά έτσι είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να έχει και χορό το fan τον ram. επίσης θα υπάρχουν και οι σωλήνες τις κάρτας. Έχεις κάτι άλλο υπόψιν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 31, 2010 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 Tα ρακορ του Ψυγειου δεν παιζει να μπουν προς την μεριά των αντλιών ωστε να "φαίνονται" 2 σωλήνες μονο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Μάρτιος 31, 2010 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 Δεν χωράνε να γυρίσουν τα λάστιχα, tried:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 31, 2010 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 Βάλε γωνία (ες) Είναι πιο καλά τα ρακορ απ την άλληΔώσε μια φώτο από μέσα να δούμε πως μπορεί να γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Απρίλιος 1, 2010 Author #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 Όπως θα δείτε και πιο κάτω δεν χωράει να γυρίσει το ψυγείο [ATTACH]7887[/ATTACH] [ATTACH]7888[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.