Jump to content

πρόβλημα μετά από sp2

cypherth

Recommended Posts

πήγα σε ένα σπίτι να περάσω sp2.

το περνάω απροβλημάτιστα, είχε ευθεντικά windows και στην επανεκίννηση το πισι κολλάει στο λογότυπο των windows και η μητρική "κάθεται" μετά από 10 δευτερόλεπτα.

"κάθεται" και σε ασφαλήςλειτουργία πριν καν φορτώσει, αλλά και σε επαναφορά προηγούμενων ρυθμίσεων.

το σύστημ ααποτελείται από μια 9600pro 128mb, πεντιουμ 4 2,66, 1 γίγα ραμ δικά μου που του έβαλα τουινμος, είχε 256 σαμσουνγκ, τροφοδοτικό 350αρι, δοκίμασα και 300 τίποτα δεν άλλαξε. μόμπο μια της qdi από ότι βλέπω.

επειδή είδα και απόειδα βάζω πάλι να κάνω εκ νέου εγκατάσταση των windows.

κανένα πρόβλημα μέχρι που κάνει installing devices ακριβώς μετά την κάρτα γραφικών όπου η οθόνη σβήνε κλασσικά την πρώτη φορά για επιβεβαίωση, ανάβει, και στο δεύτερο άνοιγμα η μητρική "κάθεται".

το φύσηξα με αέρα όλο, την έβγαλα, δοκίμασα μια rivatnt2 που είχα πρόχειρη και τίποτα δεν άλλαξε.

δυστυχώς δεν έχω άλλη κάρτα πρόχειρη τώρα.

καμιά ιδέα?????

ξέρεις να κάνεις flash-άρισμα του BIOS; Μου είχε τύχει περίπου το ίδιο πρόβλημα σε ένα PC πριν καμμιά 2ετία, και λύθηκε με αυτόν τον τρόπο. Ξαναπέρνα μετά τα XP με SP2

(cd με ενσωματωμένο το sp2 έχω και προσπάθησα να το περάσω)

(φλασάρισμα του έκανα και τίποτα δεν άλλαξε)

(το πρόβλημα με την παλιά μνήμη το έκανε απλά έβαλα κάτι twinmos δικές μου από το δεύτερο πισι γιατί το παλληκάρι είχε 256 και μου έσπαγε τα νεύρα μέχρι να φορτώσει)

λύση βρέθηκε.

πήγα και δανείστηκα μια άλλη κάρτα γραφικών, πέρασα windows κανονικά, φόρεσα την κάρτα γραφικών που έχει επάνω και δουλεύει τώρα. χωρίς φυσικά να μπορώ να εξηγήσω το λόγο...σαν να μην μπορούσε να περάσει το σημείο εκείνο με την κάρτα που είχε...ανεξήγητα πράγματα...

Αρχική απάντηση από lord

Καλό είναι του κάνεις format με windows που έχουν ενσωματωμένο το sp2

Αλλιώς κινδυνεύεις να τα διαλύσεις όλα

Γιατί?

Για κάποιο λόγο κόλλαγε ο driver της κάρτας γραφικών σου. Ίσως να έχει κάποιο πρόβλημα η κάρτα, αλλά αυτό ίσως δείξει στο μέλλον.

καταρχήν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κόλλαγε μετά το πέρασμα του sp2.

αλλά άντε και το ξεπερνάμε αυτό.

γιατί κόλλαγε στη νέα εγκατάσταση πάλι δεν εξηγείται...

τέσπα η κάρτα τρέχει κανονικά 3dmark και παίζει pro6 από την ώρα που τα σέταρα πάλι ως και τώρα που μιλάμε.

θα ξαναπώ...ανεγήτητα πράγματα...

(και εξακολουθώ να μην βρίσκω τρόπο να κάνω τη δικιά μου 7900gtx να δει την philips23 που έχω ενώ όλες οι άλλες κάρτες γραφικών να τη βλέπουν κανονικά. έχω ποστάρει και άλλο τόπικ, όλα καλά μέχρι το welcome μετά black screen και τα windows να φορτώνουν κανονικά από πίσω) η φίλιπς δεν μπορεί να το εξηγήσει, η pointofview πάλι δεν μπορεί να βρει λύση.

9 διαφορετικές εκδόσεις drivers ως τώρα. μέχρι και την 7800gt που είχα όλα καλά. μόνο με την 7900gtx μου το κάνεί ενώ η κάρτα εννοείται ότι παίζει άψογα στην κύρια οθόνη μου την lg1915s.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.