Jump to content

Ποιο GPS μέχρι 130€?

GeorgeVasil

Recommended Posts

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PNA-Car-Navigation/MLS-Destinator-4800A-PNA-4-3inches-Greece-Map-33-ML-520-097.htm

εγω αυτο εχω τα αξιζει τα λεφτα του.εχω βαλει χαρτες ευρωπης ανανεωνονται ευκολα οι χαρτες ολοι γενικα και δωρεαν φυσικα.παιρνει εξτρα μνημη μπορεις να φορτωσεις μουσικη βιντεακια και εχεια πολλες ακομα επιλογες.αν θες κατι απλο παρε οτι θα σου πουν σε φτηνη τιμη.αυτη τι στιγμη στα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο.αν θες καμια πληροφορια εδω ειμαι στο δειχνω και απο κοντα

απο ολα αυτα που λετε, παιρνει καποιο windows CE?

γιοτι απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου με αυτα τα μαραφετια, το εχω θεσει ως στανταρ για να εχω την δυνατοτητα να επιλεξω εγω το προγραμμα πλοηγησης.

απο ολα αυτα που λετε, παιρνει καποιο windows CE?

γιοτι απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου με αυτα τα μαραφετια, το εχω θεσει ως στανταρ για να εχω την δυνατοτητα να επιλεξω εγω το προγραμμα πλοηγησης.

Για το VISION NAVI430SL που ανεφερα πιο πάνω εχει επεξεργαστή 533ΜΗΖ

και λειτουργικό Windows CE 6.0

Τώρα αν ξεκλειδώνει κτλ συναφή θα τα δούμε μόλις το πάρω

Ρε παιδιά δώστε μου τα φώτα σας αφού και με αυτά ασχολείστε. Πήρα το NDrive G800 http://www.ndriveweb.com/products/product/33/ από το πλαίσιο στις εκπτώσεις 99eyro.

Ξέρει κανεις αν μπορώ να βάλω άλλο πρόγραμμα σε αυτή την συσκευή? Επίσης οι χάρτες είναι αρκετά πίσω... Μπαίνω στο site και δεν βγάζει κάποια αναβάθμιση...

• 3 weeks later...

Καλύτερα να ρωτήσεις στο navimania forum. Εκεί ξέρουν τα πάντα για GPS ( κλειδώματα, mods, hacks, ).

Σήμερα πήρα κ εγώ το TurboX iGo και αύριο έχει testing. Από το λίγο που πήγα, μια χαρά μου φάνηκε. Και το GeniusDrive τα σπάει σαν πρόγραμμα πλοήγησης.

Καλύτερα να ρωτήσεις στο navimania forum. Εκεί ξέρουν τα πάντα για GPS ( κλειδώματα, mods, hacks, ).

Σήμερα πήρα κ εγώ το TurboX iGo και αύριο έχει testing. Από το λίγο που πήγα, μια χαρά μου φάνηκε. Και το GeniusDrive τα σπάει σαν πρόγραμμα πλοήγησης.

Αντε τεσταρε και πες με..γιατι σε αυτο εχει κατασταλαξει. :p

Αντε τεσταρε και πες με..γιατι σε αυτο εχει κατασταλαξει. :p

Κοίταξε, αυτό που με εκνευρίζει ότι δεν είναι τόσο ευαίσθητο στο κλικ. Δηλαδή θέλει να την ακουμπίσεις την οθόνη βαρβάτα για να κάνει κλικ. Επίσης, δεν έχει φωνητικές εντολές (πχ να λέω "Ουααα" και να με πηγαίνει στο Brera :p ).

Τώρα σχετικά με τα άλλα μια χαρά είναι. Επαναδρομολλόγιση έχει σε 2 second το πολύ. Στο σπίτι μέσα πιάνω 3-4 δορυφόρους. Έξω αν όχι όλους εκτός από 2. Οι χάρτες του είναι αρκετά καλοί, γιατί κάτι ξεγραμμένους δρόμους με χαλίκι εδώ στο Ρετζίκι του έχει, και με συμβουλέυει (ορθώς) να πάω απο κει ;) Για τα υπόλοιπα θα το δω και θα σου πω.

Από χαρακτηρισιτκά δίνουν 3 χρόνια δωρέαν αναβάθμιση τους χάρτες που είναι της NGI και 2 χρόνια εγγύηση Πλαίσιο. Δερμάτινη θήκη, στηλό αφής, mount kit για το αυτοκίνητο, manuals για το turbox και το geniusdriver κλπ.

Στις στροφές αλλάζει πορεία αφού έχω πάρει την στροφή ( τότε με δείχνει να στρίβω).

5αρα οθόνη έχει και τον Surfi III Atlas. Το κακό έιναι τα 64mb. . . . επίσης είναι ξεκλείδωτη η συσκευή (αν θελει να περάσεις δηλ καποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης).

Γενικά www.ngi.gr και navimania.gr

Σύντομα και θα έχει και βιντεάκι ;)

@GV

Σχετικά με αυτό που πρότεινα πιο πάνω (το οποιο τελικά πήρα και δοκιμάζω)

να πώ οτι έιναι ξεκλείδωτο και μπορείς να βάλεις οτι πρόγραμμα GPS θέλεις.

Το έχω δοκιμάσει με αρκετά και τα πάει πολύ καλά.

Είναι πολύ γρήγορο στο κλείδωμα των δορυφόρων, και απο πλευράς Hardware κρίνεται αρκετά ικανοποιητικό .Παίζει και ταινιούλες μια χαρά και επιτέλους επικρατεί ησυχία και ηρεμία

στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου..........

paneas και 11 παρακαλουνται να βαλουν λινκ για να συγκρινουμε με την ανεση μας :p

Ελα πάρε μιά απο skroutz Vision Navi 430SL

Και εδώ τα χαρακτηριστικά για όποιον βαριέται να κάνει κλίκVision Navi 430SL

Σάκη αν θέλεις στο φέρνω την Παρασκευή να το δεις απο κοντά

Μιχάλη που το στηρίζεις στο αυτοκόνητο ; Δεν έχω βρει μια καλή θέση ρε γμτ...

Ειχε μέσα στην συσκευασία βάση με βραχίονα στίρηξης, η οποία ρυθμιζεται καθ ύψος ,αριστερά -δεξιά .Το κακό με αυτή είναι οτι αν την αφήσεις πολλές ώρες πάνω στο τζάμι ξεκολλάει.

Είχα πάρει απο το Πλαίσιο μια βάση για ένα φίλο πέρυσι η οποία φαινόταν αρκετά καλή.Αν κάνεις καμία βόλτα σε μεγάλες αλυσίδες η σε μαγαζιά με αξεσουάρ αυτοκινήτων θα βρείς σίγουρα

Ειχε μέσα στην συσκευασία βάση με βραχίονα στίρηξης, η οποία ρυθμιζεται καθ ύψος ,αριστερά -δεξιά .Το κακό με αυτή είναι οτι αν την αφήσεις πολλές ώρες πάνω στο τζάμι ξεκολλάει.

κανε το κολπο με το σαλιο (ξερεις εσυ :p ) και δεν θα ξεκολλησει ποτε ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.