Jump to content

Νεα VGA

nimits1

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre

Παιδιά, αν πάρω Χ1950pro με το υπάρχον σύστημα θα χρειαστώ bios update ή θα είμαι οκ?

Μια χαρά θα είσαι.To μόνο που θα χρειαστεί είναι να βγάλεις τελείως τους drivers της nVidia και να περάσεις της ATI..

Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre [Σήμερα, στις 00:17]

Παιδιά, αν πάρω Χ1950pro με το υπάρχον σύστημα θα χρειαστώ bios update ή θα είμαι οκ?

Με το συστημα της υπογραφης σου????? δεν νομιζω να υπαρχει καποιος λογος ΟΚ θα εισαι.

Ρε παιδια καντε λιγο υπομονη στην αγορα καρτας..Ειναι η πιο λαθος εποχη να παρει καποιος καρτα τωρα..Βγηκε νεο μοντελο της nvidia,περιμενουμε το νεο θηριο της ATI και εσεις πατε κ σκατε 200-250Ε για καρτα προηγουμενης γενιας ; Και επισης θα χρειαστειτε αλλαγη αμμεσα..

Λεμε , θα βγει dx10 κ εσεις μου παιρνετε dx9?

Ο αλλος εχει x800xt , Μια χαρα καρτουλα..Ελεος, δεν μπορει να κανει υπομομνη να μαζεψει λιγα λεφτα ακομα ωστε ναπαρει καρτα dx10 ;(Που θα κερδισει πιο πολλα , με το να παρει μια καρτα dx9 ) η αν δεν θελει να σκασει λεφτα,ας περιμενει να πεσουν οι τιμες..Το μονο που θα κερδισει με την αγορα πχ,μιας x1950xt ειναι η ταχυτητα κ να χωνεις aa or aniso..Θα βγεις κερδισμενος με την υπομονη , παρα με τα 200-250Ε τωρα, κ μετα αλλα για νεα αγορα..Εκτος αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα..

φιλε μου προβλημα εχω οτι χρειαζομαι το μηχανακι λιγο αμεσα δηλ μεσα στον επομενο μηνα.Το λες θα εχω προλαβει μεχρι τοτε;

Αρχική απάντηση από nimits1 [15-12-2006 16:59]

Παρακαλω να μου πειτε την αποψη σας.Αξιζει τωρα η δαπανη για μια ακριβη καρτα ή να περιμενω λιγο ακομα;Μηπως θα ηταν καλυτερα να δωσω τη διαφορα στα χρηματα για ενα καλυτερο επεξ.( πχ απο 6400 σε 6600 ή απο 1gb ram σε 2);

Την αποψη μου λεω...και η χ800xt γιατι δεν σου κανει;

Καλα μεχρι να ερθει για τα καλά το dx10 θα φάμε πολλά ψωμια ακομα... Φίλε προχώρησε στην αγορά της 1950pro που είναι πολύ δυνατή και άσε τα μοντερνα dx10 - που δεν εχουν βγάλει παιδικές αρρώστιες ακομα - για τους ενθουσιώδεις!

Πάντως για συστήματα όπως το δικό μου και με σκέψη για 2 χρόνια αναβάθμιση, η Χ1950pro είναι το κάτι άλλο, αλλά και η 7600GT είναι πολύ καλή.

Εγώ την πάτησα με μια PointOfView (PixelView ή πως λέγοντε τέσπα) 6800GT Limited edition που σε κάποια φάση τα έπαιξε ανεξήγητα, έκανα μια αγορά ανάγκης μια απλή 6600, καλα είμαι αλλά γούσταρα να είμαι σε επίπεδο 6800GT ρε γμτ, για να μην τρέχω πάλι 8μήνες μετά που έγινε το σκηνικό.

Οπότε με παρόμοιο σκεπτικό, η Χ1950pro, είναι πολύ καλή φάση και πιστεύω σε σχετικά καλά λεφτά.

’, ευχαριστώ παιδιά...;)

εγω στην θεση σου θα περιμενα....αν θελεις κατι τωρα αμεσα.παρε κατι φτηνο.7600gt 1650προ...

γιατι να πεταξεις τα λεφτα σου?

Μην παρεις καρτα παρε αλλο ενα 1gb ram (2χ512) που θα σου χρειαστει..

Και οταν βγει η απαντηση της ATI χτυπας μια 8800GTX που θα εχει παεσει η τιμη της.

;-)

Αυτο αναρωτιεμαι κ εγω...

Αλλα υπομονη δεν κανουν..

Αν θες παρε 8800gts με 200ε παραπανω κ εισαι τζετ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.