Jump to content

Νεα VGA

nimits1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια οπως εχω αναφερθει και σε ενα αλλο post θα στησω ενα μηχανημα καινουργιο και προβληματιζομαι για VGA. Αυτη τη στιγμη εχω μια Χ800ΧΤ της ατι.Σκεφτομουν την Χ1950Pro 256(δε μπορω να δωσω πανω απο 250-300 για vga).Παρακαλω να μου πειτε την αποψη σας.Αξιζει τωρα η δαπανη για μια ακριβη καρτα ή να περιμενω λιγο ακομα;Μηπως θα ηταν καλυτερα να δωσω τη διαφορα στα χρηματα για ενα καλυτερο επεξ.( πχ απο 6400 σε 6600 ή απο 1gb ram σε 2);

πούλα την ATI και πάρε μια 8800gts νομίζω οτι αξίζει. Αν δεν σε πέρνει περίμενε μετά τις γιορτές που παραδοσιακά πέφτουν οι τιμές.

Παρε μια 7950GT 512MB με κανα 250ρι αν δεν μπορεις να περιμενεις...

Το καλυτερο θα ηταν ενας 6600 και μια 8800.

Αν δεν βγαινεις οικονομικα,τοτε ξεχωρισε τις προτεραιοτητες σου...παιζεις πιο πολυ ή γενικη χρηση?

Για μένα φίλε κάνε λίγη υπομονή και μείνε με αυτήν που έχεις και μέτα τις γιορτές πάρε μια nVIDIA της σειράς 8 που θα κυκλοφορήσουν και άλλα χαμηλότερα μοντέλα και θα πέσουν και οι τιμές αυτών που κυκλοφορούν ήδη! Είναι εκπηκτική σειρά και σου εξασφαλίζει και συμβατότητα με τις επερχόμενες τεχνολογίες!!:cool:

Αν πάλι δεν μπορείς να περιμένεις πάρε από e-shop μια ATI x1950Pro που τις έχουν σε πολύ καλές τιμές!!

Τι cpu έχεις;;; :banging: :banging:

παιδια οι συμβουλες σας ηταν πολυ διαφωτιστικες αλλα εχω μια απορια.Για τωρα θα κρατησω μια οθονη που εχω και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος την LG1730s,ομως αυτη δεν εχει εξοδο DVI εχει απλη αναλογικη.Θα εχω προβλημα με τη νεα καρτα που εχει μονο DVI;

παιδια μεταξυ των παρακατω καρτων ποια θα επιλεγατε

στην κατηγορια 256

GECUBE RADEON X1950PRO 256MB PCI-E RETAIL

GECUBE RADEON X1950PRO 512MB PCI-E RETAI

GECUBE RADEON X1950XT 256MB PCI-E RETAIL

SAPPHIRE ATI X1950XT 256MB PCI-E RETAIL

στην κατηγορια 512

GECUBE RADEON X1950XTX 512MB PCI-E RETAI

SAPPHIRE ATI X1950XTX 512MB PCI-E RETAIL

αξιζει τον κοπο η μεταφορα απο τη μια κατηγορια στην αλλη(για τη διαφορα χρηματων)

Αρχική απάντηση από nimits1 [Σήμερα, στις 12:37]

παιδια μεταξυ των παρακατω καρτων ποια θα επιλεγατε

στην κατηγορια 256

GECUBE RADEON X1950PRO 256MB PCI-E RETAIL

GECUBE RADEON X1950PRO 512MB PCI-E RETAI

GECUBE RADEON X1950XT 256MB PCI-E RETAIL

SAPPHIRE ATI X1950XT 256MB PCI-E RETAIL

στην κατηγορια 512

GECUBE RADEON X1950XTX 512MB PCI-E RETAI

SAPPHIRE ATI X1950XTX 512MB PCI-E RETAIL

αξιζει τον κοπο η μεταφορα απο τη μια κατηγορια στην αλλη(για τη διαφορα χρηματων)

SAPPHIRE;) και μαλιστα την ΧΤΧ αμα σε παιρνει οικονομικα. Νομιζω αξιζει:)

ευχαριστω φιλε μου αλλα με το DIRECTX10 τι γινεται;Θα πρεπει σε λιγους μηνες να αλλαξω ξανα καρτα για να ειμαι συμβατος με τις εφαρμογες των vista οσο και των νεων games;

Αρχική απάντηση από nimits1 [Σήμερα, στις 12:59]

ευχαριστω φιλε μου αλλα με το DIRECTX10 τι γινεται;Θα πρεπει σε λιγους μηνες να αλλαξω ξανα καρτα για να ειμαι συμβατος με τις εφαρμογες των vista οσο και των νεων games;

Με τις εφαρμογες των vista δεν νομιζω να εχεις προβλημα, τωρα για τα games????? αν

αργοτερα πας σε dx10 καρτα τοτε παρε τωρα την φθηνοτερη;) η κρατα την Χ800 η

οποια με την 1950Pro δεν εχει και τρομερη διαφορα σε αποδοση απλα η μια ειναι

9.0b (X800) και η αλλη 9.0c (X1950Pro):)

Καλύτερα πάρε μια 7600gt, και με τη διαφορά πήγαινε σε 2gb-θα τα χρειαστείς πολύ πιο άμεσα. Η 7600gt θα σε καλύψει γενικά για αρκετό καιρό, και όταν βγει το dx10 κάνεις τη μετάβαση χωρίς να κλαις τα πολλά που θα έδινες για ακριβή vga τώρα. Πάντως το ότι δε θα δεις αισθητότατη διαφορά με τη μετάβαση από x800xt σε x1950pro, είναι λίγο άκυρο για έμενα...

Αρχική απάντηση από Occultist [Σήμερα, στις 14:14]

Βγάζει τα διπλάσια 3dmarks και δεν έχει τρομερή διαφορά σε απόδοση;...

Αν μιλαμε για αναλυσεις 1600χ1200 και πανω τοτε παω πασω εχεις δικιο;)

Αλλα σε νορμαλ αναλυσεις και χωρις κλοκαρισμα δεν συμφωνο

http://www.hwbot.org/user.do?userId=5204

απλα την 1950 δυστυχως δεν την ποσταρα με τον 3500+ για να δεις τις τρομερες

διαφορες;)

Οσο για τον φιλο μας την γνωμη μας λεμε παντα, εκεινος θα παρει την τελικη αποφαση

Στο Linkάκι σου πάντως βλέπω μεγάλη διαφορά, εκτός και αν είναι με άλλο rig/o-c. 6χιλιάρικα πάνω στο 2003 και 4000 χιλιάρικα πάνω στο 2005 είναι ψωμί για εμένα:)

Εννοείται πάντα τη γνώμη μας λέμε. :)

Αρχική απάντηση από Occultist [Σήμερα, στις 19:38]

Στο Linkάκι σου πάντως βλέπω μεγάλη διαφορά, εκτός και αν είναι με άλλο rig/o-c. 6χιλιάρικα πάνω στο 2003 και 4000 χιλιάρικα πάνω στο 2005 είναι ψωμί για εμένα:)

Εννοείται πάντα τη γνώμη μας λέμε. :)

Δυστυχως δεν εχω πια τον 3500+ ουτε την Χ800 για να σου πω ακριβως με το ιδιο συστημα:nothing: Αλλα επειδη την εποχη που πηρα την 1950 την εβαλα πανω

στο 3500+ αν θυμαμε καλα (στο περιπου βεβαια) τα σκορ ηταν αντιστοιχα 23000 στο

01, 13000 στο 03 και 8700 στο 05. Οποτε γι αυτο και το σκεπτικο μου προς τον

φιλο μας οτι εφοσον αργοτερα (πιθανον οχι πολυ μακρια) θα βγουνε καποιες πιο

οικονομικες καρτες για dx10 καλο ειναι να περιμενει με την ιδια:)

Πάρε μια nVidia 7600gt ή αν σου φαίνεται λίγη πάρε μια φτηνή ΑΤΙ x1950PRO από e-shop με 185 ευρώ!!!

Και μετά όταν έρθει directx10 και καινούρια games πας σε μία 8800gs που θα έχει πέσει η τιμή της ή σε κάποιο νέο μοντέλο της σειράς 8!!!:T: :T: :clap: :clap:

:banging: :banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.