hipro5 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2006 http://www.abit-usa.com/news/2006/20061213.php ......κρίμα που δε μπόρεσα να πάω.....!.... 8 χρόνια θέλουν για να σου βγάλουν ένα διαβατήριο εδώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2006 γιατι ρα 8 χρονια? Εμενα σε 10 μερες ηταν ετοιμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 15, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2006 γιατι σταματησε να βγαζει καρτες γραφικων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 15, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 16:15] γιατι ρα 8 χρονια? Εμενα σε 10 μερες ηταν ετοιμο? Κι εμένα μου είπαν την Παρασκευή θα το είχα, αλλά έφτασε ΚΑΙ αυτή η Παρασκευή......Ελπίζω να προλάβω στις 12 του Γενάρη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Δεκέμβριος 15, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2006 κριμα φιλε :( ολο και κανενα καλουδι θα τσιμπαγες απο τους αμερικανους next time φιλε αλλα κανε τις ενεργειες απο τωρα για το διαβατηριο να ερθει μεχρι του.........χρονου :tomato: ακομα σε τετοια θεματα το ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ θελει δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Δεκέμβριος 15, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2006 Κριμα ρε Γιωργο την αλλη φορα πιστευω να εχεις το διαβατηριο για να πας........... Αλλα ειμαστε και εμεις οι Ελληνες της τελευταιας στιγμης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Δεκέμβριος 15, 2006 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2006 να σου δανισω το δικο μου???? στην ιδια ηλικια ειμαστε ρε συ μια χαρα φενεσε για 19χρονος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astri Δεκέμβριος 15, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2006 Αντε... Με το καλο και στη παρουσιαση του R600 με κουστουμια και τετοια...:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 15, 2006 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Κι εμένα μου είπαν την Παρασκευή θα το είχα, αλλά έφτασε ΚΑΙ αυτή η Παρασκευή......Ελπίζω να προλάβω στις 12 του Γενάρη.... Θα πω τον αδερφο μου τον βρωμομπατσο να ριξει μια ματια γιατι με τα διαβατηρια ασχολειτε εκει στην αθηνα. Παντως το ζορι ειναι η βιζα νομιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 15, 2006 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2006 ....απο το λινκ στο πρωτο ποστ.. " At this event we are using a special edition modded board from HIPRO the ultimate overclocker of them all. We are getting custom designed Nitrogen coolers from KINGPIN and OC expertise from FUGGER. All in all an excellent combination to take our MAX board to the MAX and beyond**. Τι τους εστειλες ?:baby: Toυλαχιστον μοιαζει με αβιτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 16, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2006 Ναι μου είχαν στείλει δύο ABIT AW9D-MAX......Τη μία να την κρατήσω και την άλλη να τη Mod-άρω και να τους τη στείλω... Μάλλον με αυτή τη δεύτερη θα παίζουν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.