oinoikoz Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2006 Γεία σας παιδιά.Θα ήθεαλα να μου πείτε τη γνώμη σας για το παρακάτω laprop :http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=120320Αξήζει να τον αγοράσω; Η κάρτα γραφικών είναι αξιόλογη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Δεκέμβριος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2006 Η τιμη ειναι τρελη και ψηνομαι και εγω. Ομως με προβληματισε ενας φιλος που μου ειπε να μην παρω FS λογω κακου service... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overcloking_ Δεκέμβριος 24, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 Μεγάλε, η τιμή ειναι τρελή. αν και η καρτα γραφικων μπορουσε να ηταν λιγο καλυτερη (για δικο σου καλο οχι οτι μπορουσες να βρεις laptop με τετοια τιμη και με καλυτερη καρτα γραφικων). Για τα λεφτα του δεν το συζηταω καν. Μονο ο επεξεργαστης κσνει 300. Αλλοι φορητοι εχουν 2 χιλιαρικα και φορανε Τ5500. Μην το συζητας καν. ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΙΔΕΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 24, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 Ειναι φανταστικο για τα λεφτα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.