xristina83 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2006 Καλημερα παιδια , Θέλω τη βοηθεια σας .........για να βοηθησω ενα φιλο. Η κατασταση έχει ως εξης ¨:Πηγε φανταρος και τον στείλαν μεταθεση Κομοτηνη στο 783 ΤΜΕ. και εχει φρικαρει λιγο γιατι δε ξερει καν που ειναι κ τι είναι ακριβως είναι Εγω δεν εχω ιδεα οποτε δε μπορω να το βοηθησω..........Οποτε οποιος γνωριζει που ακριβως ειναι.........τι ειναι..πως ειναι...........κ γενικα αν ειναι καλα κτλ για να του πω....... μπας και ξεφρικαρει λιγο ο καημενουλης :whistling thenx Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2006 www.kom.gr εκεί θα βρεις καλύτερες πληροφορίες (ρε τι κάνει το google) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Δεκέμβριος 15, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2006 ok σε ευχαριστω θα ρίξω μια ματια γιατι αυτος δε μπορει Το κοιταξα αλλα δε βρικα τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.