inertiacreep Οκτώβριος 25, 2007 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma κοιτα να δεις μυτη ο ατιμος..... Η αλήθεια είναι οτι μόνο και μόνο που είδα MPC-04 πάνω στο case εμένα μου μύρισε Κοπρίτης. Λες να πρόκειται για clopyright? Το αρχικό project ήταν πολύ προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια (βαθή, κοπές, βίδες, αξεσουάρ κλπ). Εδώ έχουμε μονο λίγες φωτο από το εξωτερικό (πχ εκείνο το ματσαβιόλι που καταλήγει το d-sub καλώδιο στο δεξί μέρος τι είναι άραγες; ) Φίλε nanopoulo εύχομαι καλά κλόκια τώρα και να ευχαριστηθείς το vapo σου! Α, βάλε και καμιά μεγαλύτερη φωτό (και από το εσωτερκό). Link to comment Share on other sites More sharing options...
katevastiras1416003242 Οκτώβριος 25, 2007 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 να σε ρωτήσω φίλε νανόπουλε....στο πλαϊνό τι καλώδια είναι αυτά.... Το τηλέφωνο λειτουργεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Οκτώβριος 25, 2007 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 βασικα μη τον λες με το επιθετο του γιατι εχουμε το ιδιο οσο εντυπωση και αν σου κανει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
katevastiras1416003242 Οκτώβριος 26, 2007 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Ας σπαμάρουμε λίγο nanopoulos ειναι το επίθετο.. Δεν το ήξερα....Μήπως υπάρχει κανείς Συμεωνίδης στο κοινό του λαμπ..?? Να ξέρω εμείς πόσοι είμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 26, 2007 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Αφου φωναζει απο μακρια ρε παιδες "By κοπριτης" Για αλλη μια φορα αψογη δουλεια ! Πριν λιγο καιρο που τα λεγαμε με τον Κοπριτη απο κοντα τον ρωτησα γιατι δεν ποσταρει εικονες απο το MPC-01, και μου ειπε οτι δεν το εχει τελειωσει ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 26, 2007 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Kαλά το 2 πρέπει να δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 26, 2007 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από dellman [Σήμερα, στις 07:37] Kαλά το 2 πρέπει να δεις Λες ε ? Για πες που το εχει κρυμμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanopoulo Οκτώβριος 26, 2007 Author #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Λοιπόν παιδιά μεγαλύτερες foto δεν μπορούσα να βάλω γιατί δεν μου επιτρέπει το σύστημα.Οσο για τα εξωτερικά καλώδια που ρωτήσατε, να διευκλρινήσω ότι δίπλα στο τηλέφωνο εξωτερικά είναι το control της creative.....και το τηλέφωνο...όχι δεν λειτουργεί...μας το κόψανε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katevastiras1416003242 Οκτώβριος 26, 2007 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 ..... .και το τηλέφωνο...όχι δεν λειτουργεί...μας το κόψανε!!! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Οκτώβριος 26, 2007 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από o polonosμου ειπε οτι δεν το εχει τελειωσει ακομα :jump: :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Οκτώβριος 26, 2007 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 OMG!Φοβερό..:worship: :worship: :banging: Ο κοπρίτης το 'φτιαξε;(πάντως τώρα τελευταία έχω δεί πολλά κουτιά mpc σαν και αυτό του κοπρίτη..ο ΄μαστορας τα 'φτιαξε κ αυτά η είδαν κάποιοι το thread και θυμηθήκαν το <<τα πτυχία copies κτώνται>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.