athlon=greek Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 Παιδια σκοπευω να αγορασω ενα πακετακι adsl απο το e-shop αυτες τις μερες και σκεφτομαι αυτο:www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001503 To modem router(νομιζω οτι ειναι και wi-fi) που περιεχει ειναι αξιοπιστο;Η προσφορα ειναι δελεαστικη πιστευω.Τι γνωμη εχετε παιδες με βαση την εμπειρια σας;Ευχαριστω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2006 Είναι αρκετά καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 16, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από trendy Είναι αρκετά καλό. ευχαριστω trendy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Δεκέμβριος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2006 φιλε μου αυτο το router εχω και εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος στο συνηστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 16, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από jim_600v φιλε μου αυτο το router εχω και εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος στο συνηστω τι καρτουλα ethernet χρησιμοποιεις jim τι προτεινεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 16, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2006 Οποιαδήποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Δεκέμβριος 17, 2006 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2006 εγω βασικα εχω την onboard και δεν εχω καποιο προβλημα ως τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 17, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από jim_600v εγω βασικα εχω την onboard και δεν εχω καποιο προβλημα ως τωρα... Εχει μονο giga-bit lan 1000,100 ή 10mbps jack......θα βαλω μια που βρηκα της d-link με 9 ευρα,ευχαριστω παιδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 17, 2006 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2006 Δε χρειάζεται να βάλεις καινούργια, η onboard θα κάνει κανονικά τη δουλειά της. Η ταχύτητα ρυθμίζεται αυτόματα όταν συνδέσεις το καλώδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 17, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από trendy Δε χρειάζεται να βάλεις καινούργια, η onboard θα κάνει κανονικά τη δουλειά της. Η ταχύτητα ρυθμίζεται αυτόματα όταν συνδέσεις το καλώδιο. δεν καταφερα να το συνδεσω trendy, νομιζω οτι αυτη η θυρα ειναι μονο για δικτυο lan και οχι για ethernet...:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 19, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2006 λοιπον ολα ειναι οκ παιδες,ειχε το mobo θυρα ethernet και εκ παραδρομης δεν το ειχα προσεξει...μπλιαχ ευχαριστω για τη βοηθεια παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.