Jump to content

Αdsl 4096

anousios

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 18:56]

Αν δεν ειχες την βιβοντι φιλτατε παιζει να ησουν ακομα στο 1μβιτ μαξ

Ουτος η αλλος ειμαι κατω απο 1μβιτ οποτε :whistling :whistling

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Aγαπητε vdeseris,

Δε ξερω που βρηκες αυτο το αποσπασμα αλλα δεν ισχυει. Ειναι απολυτως σιγουρο οτι μπορεις να βαλεις το vivodi cube (99E/8μηνο για adsl4096) χωρις να απαιτειται να βαλεις συγχρονως και την τηλεφωνια τους.

Αγαπητε angelos,

Aν εχεις adsl4096 και πιανεις μονο 90 τοτε εισαι πολυ αργος. Οι πρωτες αναφορες απ τους ελαχιστους για την ωρα ενεργοποιημενους πελατες του zisto αναφερουν downloading ταχυτητες ανω των 400...

Αγαπητε SlotKiller,

Aν πας στο adslgr.com, στη σχετικη ενοτητα για το tellas zisto, θα πηξεις απο τις διαμαρτυριες και τα παραπονα των υποψηφιων συνδρομητων... Οπως φαινεται, μπορει η εταιρεια να μιλαει για 1 μηνα αλλα ειναι τοσο χαλια το συστημα τους που μιλαμε για 2-3 μηνες ταλαιπωρεια.

OK, εχω καιρο να διαβασω το θρεντ... αλλα οι πρωτοι μπηκαν πολυ γρηγορα.

Τωρα παλι το 2-3 μηνες δε ξερω πως τεκμηριονεται... το ζιστο εχει μαξ ενα μηνα που ξεκινησε. Τους το ειπανε απ την τελλας οτι θα παει 3 μηνες? περιεργο....

Αρχική απάντηση από anousios [Σήμερα, στις 10:52]

Aγαπητε vdeseris,

Δε ξερω που βρηκες αυτο το αποσπασμα αλλα δεν ισχυει. Ειναι απολυτως σιγουρο οτι μπορεις να βαλεις το vivodi cube (99E/8μηνο για adsl4096) χωρις να απαιτειται να βαλεις συγχρονως και την τηλεφωνια τους.

Τώρα το βλέπεις?

post-1347-1416072929,7858_thumb.jpg

jpavly,

και παλι σου λεω οτι δεν ισχυει αυτο, αν δε το πιστευεις παρτους τηλεφωνο να στο πουν.

Το image αυτο απο ποιο link το βρηκες? Προφανως δεν θα ισχυει πια.

SlotKiller, προφανως δε προσεχεις τι γραφω. Εγω ειπα

Οπως φαινεται, μπορει η εταιρεια να μιλαει για 1 μηνα αλλα ειναι τοσο χαλια το...

κι εσυ μου λες

Τους το ειπανε απ την τελλας οτι θα παει 3 μηνες? περιεργο

Λιγη προσοχη δε βλαπτει...:)

Ελεγα λοιπον οτι υπαρχουν πολλες διαμαρτυριες και πολλοι μιλανε για εμπαιγμο, οτι αργουν χαραχτηριστικα να πανε τις αιτησεις στον ΟΤΕ, οτι αναγραφουν λαθος στοιχεια στα συμβολαια κλπ κλπ, πηγαινε και διαβασε τα.

Αρχική απάντηση από anousios

jpavly,

και παλι σου λεω οτι δεν ισχυει αυτο, αν δε το πιστευεις παρτους τηλεφωνο να στο πουν.

Το image αυτο απο ποιο link το βρηκες? Προφανως δεν θα ισχυει πια.

http://dslcube.vivodi.gr/ και κάνε κλικ επάνω στο "Χαρακτηριστικά".

I rest my case.

Κοιτα.. να τα παρουμε ενα ενα τα πραγματα...

Το οτι μεσω δικτυου ΟΤΕ δεν γινεται καποιος να εχει 4μβιτ συμφωνεις?

Αν καποιος που αγορασε τον κυβο δεν καλυπτετε απ την βιβο τι θα παρει?...... η συνεχεια γνωστη :hehe:

To Zisto λανσαριστηκε μεσα στον νοεμβριο του 2006. Σημερα εχουμε 15 Δεκ 2006.

Μπορεις σε παρακαλω να μου λυσεις την απορια πως καποιος περιμενει 3 μηνες?

Οπως λες ο ιδιος δεν ειπαν κατι τετοιο απ την τελας....

@anousios ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ μεσω οτε 4 mbit. παρε στον οτε και ρωτα,δικες του ειναι οι γραμμες και ασε τον καθε π@παρα στην βιβοντι να λεει οτι θελει. αμα σε πει οτι δινουν 16 mbit θα το πιστεψεις? μην μου πεις κανει λαθος ο οτε θα πεσουν τα μαλλια μου. :p

για δες http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=55296&page=37

Αν δε κανω λαθος, το dslphone ειναι voip, αρα ακομα και με shared θα μπορουσε καποιος να εχει.

Οπως και να εχει, αν δεν υπαρχει καλυψη δικτυου απο την βιβοντι, καποιος που αγορασε το cube θα εχει ΑΡΥΣ 1mb.-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.