abarth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 οπως θα δειτε στην εικονα στους σκληρους δισκους βγαζει αυτο το μενου....στα dvds δεν το κανει.... επισης αυτο το κανει μονο σε 2 απο τα 4 pcs που εχω ενω ολα 'φορανε' τα ιδια windows.... οταν παταω διπλο κλικ για να ανοιξει πχ στο c:\ το βγαζει σε νεο παραθυρο και οχι στο ιδιο (οπως εκανε μεχρι...εχθες ...) η μονη αλλαγη απο χθες ειναι καποια automatic updates απο την ms .... καμια ιδεα; ΥΓ τωρα που το σκεφτομαι στα 2 pcs αυτα (μονο σαυτα) εβαλα και τα diagnostic tools για σκληρους απο την WD .... κουλο δεν ειναι ομως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Δεκέμβριος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 Για το να βγεί στο ίδιο παράθυρο πάς tools->folder options->open each folder to its own window.To άλλο πρόβλημα δέν ξέρω την λύση αλλά θα έβγαζα το διαγνωστικό μπάς και φτιάξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Δεκέμβριος 14, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 μαλλον το διαγνωστικό πρέπει να ναι αλλιως υπαρχουν φαντασματα στο πισί σου ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 14, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 εχμ το πως το αλλαζω το 'κλικ' το ξερω...αλλα γιατι το εκανε ετσι ξαφνικα δεν ξερω (και η επιλογη στον φακελλο εξακολουθει να ειναι με διπλο κλικ να ανοιγει στο ιδιο παραθυρο...)επισης σημερα το κανει κ στο λαπτοπ ενω ΔΕΝ εχω βαλει τα diagnostics .... πιστευω οτι εχει να κανει με autoupdates γιατι ειναι το μονο κοινο που εχουν τα 3 pcs τις τελευταιες μερες ... (εχουν τα ιδια windows αλλα δεν το εκανε αυτο απο την αρχη) ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Δεκέμβριος 14, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από abarth εχμ το πως το αλλαζω το 'κλικ' το ξερω...αλλα γιατι το εκανε ετσι ξαφνικα δεν ξερω (και η επιλογη στον φακελλο εξακολουθει να ειναι με διπλο κλικ να ανοιγει στο ιδιο παραθυρο...) επισης σημερα το κανει κ στο λαπτοπ ενω ΔΕΝ εχω βαλει τα diagnostics .... πιστευω οτι εχει να κανει με autoupdates γιατι ειναι το μονο κοινο που εχουν τα 3 pcs τις τελευταιες μερες ... (εχουν τα ιδια windows αλλα δεν το εκανε αυτο απο την αρχη) ..... Tα κοριτσάκια από πάνω τι δουλεία τα έχεις βάλει και κάνουν?(όχι αυτό που είναι αριστερά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 14, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 εχμ... για ξαναπες το...; τι εννοεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Δεκέμβριος 14, 2006 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από abarth εχμ... για ξαναπες το...; τι εννοεις; πάνω από την εικόνα έχεις ένα ωραιότατο σπαμ επέλεξε να ανοίξεις την εικόνα και θα δείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Δεκέμβριος 15, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από VIL πάνω από την εικόνα έχεις ένα ωραιότατο σπαμ επέλεξε να ανοίξεις την εικόνα και θα δείς Τοu Imageshack ειναι δε το εκανε και επιτιδες... Ετσι abarth ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 15, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2006 εχμ εννοειται , ειναι 'διαφημιστικο' ... βεβαια εγω δεν το βλεπω γιατι εχω filter στον browser μου... τεσπα... δεν εχει να κανει με το θεμα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Δεκέμβριος 16, 2006 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από abarth εχμ εννοειται , ειναι 'διαφημιστικο' ... βεβαια εγω δεν το βλεπω γιατι εχω filter στον browser μου... τεσπα... δεν εχει να κανει με το θεμα μας Εχεις βάλει φίλτρο για μήν τα βλέπεις εσύ οι άλλοι όμως? η παρατήρηση μου είναι καλοπροαίρετη και χωρίς ( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 16, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2006 εχμ εγω εχω βαλει φιλτρο γενικοτερα για να μην εμφανιζονται διαφορα το οτι αλλοι δεν εχουν φιλτρο ... δε με απασχολει το οτι το imageshack βαζει διαφορα διαφημιστικα....εχμ ...στειλε email σαυτους anyway καμια ιδεα για το 'προβλημα' μου; ps βαλε φιλτρο κ εσυ και μην σε απασχολει, ειναι καλο γενικοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Δεκέμβριος 16, 2006 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από abarth εχμ εγω εχω βαλει φιλτρο γενικοτερα για να μην εμφανιζονται διαφορα το οτι αλλοι δεν εχουν φιλτρο ... δε με απασχολει το οτι το imageshack βαζει διαφορα διαφημιστικα....εχμ ...στειλε email σαυτους anyway καμια ιδεα για το 'προβλημα' μου; ps βαλε φιλτρο κ εσυ και μην σε απασχολει, ειναι καλο γενικοτερα Τωρα εισε σωστός Link to comment Share on other sites More sharing options...
drkernel Δεκέμβριος 18, 2006 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2006 Αν κατάλαβα καλά1) πήγαινε στο my computer κάνε δεξί κλικ στον σκληρό και κάνε μετονομασία.2) Διπλό κλικ στο mycomputer -> Εργαλέια -> επιλογές φακέλων ->άνοιγμα κάθε φακέλου στο ΙΔΙΟ παράθυρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 18, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2006 εχμ καταλαβες λαθος δεν εχουν αλλαξει τα ονοματα αλλα το open και το explore .... τα ονοματα ειναι μια χαρα επισης για το ανοιγμα οπως ειπα ξανα δεν εχει αλλαξει. Δηλαδη η επιλογη παραμενει να ανοιγει στο ιδιο παραθυρο... κοινως κατι αλλο παιζει κ δεν καταλαβαινω τι ... Βεβαια προβλημα δεν εχει κανενας υπολογιστης αλλα μου κανει εντυπωση .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.