Jump to content

Firefox 1.5 vs Firefox 2

CyBeR_JiM

ποιον προτιματε και γιατι?  

74 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Sisman

Εγψ χρησιμοποιουσα μια παλιοτερη εκδωση, μορουσες να ανοιξεις πολλα tabs και να τα βλεπεις ολα σε αντιθεση με τον 2.0 που πρεπει να πατησεις το βελακι δεξια για να δεις τα υπολοιπα που εχεις ανοιξει.. Ξερει κανεις πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο? Δηλαδη να βλεπω πολλα tabs και να φυγει και το κοκκινο τετραγωνακι που το κλεινει?

Παντος και μενα οι παλαιοτερες εκδωσεις γρηγοροτερες μου φενονται..

Tab Mix Plus...

https://addons.mozilla.org/firefox/1122/

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Georgesod

2. Και μόνο που σου κάνει restore τα tabs λέει πολλά. Από γρηγοράδα τα ίδια με τον 1.5 αν έχεις κάνει και κάποια tweaks ;)

2 και εγώ....από ταχύτητα οι αλλαγές που έχω παρατηρήσει είναι αμελητέες και το restore tabs είναι πολύ καλό :T:

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 10:16]

Είναι στις ρυθμίσεις του Tabbrowser.

2 κι από μένα.

Που ακριβώς, γιατί δεν το βρίσκω ??

την 2 φυσικα!

η αυτοματη διορθωση πιστυω θα βοηθησει!

(τωρα δεν ειναι ενεργοποιημενη γιατι μολις κατεβασα το λεξικο και πρεπει να επανεκινησω την φωφη για να ενεργοποιηθει...)

Αρχική απάντηση από schumifer [Χθες, στις 03:15]

2 για την αυτόματη επαναφορά και την ακύρωση κλεισίματος καρτέλας . Το τελευταίο ειδικά......

Σε ταχύτητα δεν έχω δει καμιά διαφορά

+1 και απο εμενα,φοβερο να κλεινει το pc και να ξαναμπαινεις απο το ιδιο σημειο:T:

Firefox 2 και από μένα. Δεν μου φάνηκε πιο αργός. Ίσως αργεί λίγο την πρώτη φορά που ανοίγει αλλά αυτό είναι όλο. Κατά τ' άλλα μ' αρέσει το ctrl + που μεγεθύνει τη γραμματοσειρά και το F11 που κάνει full screen.

2, γιατί είναι πιο φρέσκος και έχει και καλύτερες επιλογές οι οποίες αναφέρθηκαν.

Φυσικά τα close (X) δεν το χρειάζεστε αν έχετε τα "mouse gestures" που είναι φοβερό extension. ..Τσακ..τσακ.....και κλείνεις ότι θες.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Έχω τον 2 από τότε που κυκλοφόρησε. Δεν πιστεύω πως είναι πιο αργός. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα και με βολεύει πάρα πολύ το "x" στα tabs ενώ βρίσκω χρήσιμο και τον ορθογραφικό έλεγχο. Δε βρίσκω κάποιο λόγο για να μείνει κανείς στον 1.5 (εκτός βέβαια αν δεν υπάρχει συμβατότητα για κάποια plug-ins, πράγμα που προσωπικά δε μου συμβαίνει)

Συμφωνω και επαυξανω... :)

Αλλα και η αυτοματη επαναφορά μετραει...

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.