nix Ιανουάριος 11, 2007 #161 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 ωραίος ο Μάριος! Λοιπόν,το έβαλα κ`εγώ 200 x7.Αυτό που παρατήρησα είναι μεγάλη διαφορά στο φόρτωμα windows και στην απόκριση του συστήματος! Κάναμε καλή δουλειά Μάριε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 11, 2007 Author #162 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Φίλε μου εσύ το ανακάλυψες αυτό το bug και δεν είναι bugουλίνι όπως λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Ιανουάριος 11, 2007 #163 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Ναι,αλλά το αποτέλεσμα ήταν team work Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Ιανουάριος 11, 2007 #164 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 παιδια καλό ειναι να γινει ένα ποσταρισμα με ολες τις ρυθμίσεις στα νεα δεδομένα οπως ειχες κανει αρχικα marios δηλαδη με τις παραπάνω ρυθμίσεις να τα βλέπουμε και εμεις ( εγω ) ο ασχετος σιγα σιγα ....ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Ιανουάριος 11, 2007 #165 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Στο site της silicon image έχει καινούργιους drivers για τον SiI3132 controlerhttp://www.siliconimage.com/support/supportsearchresults.aspx?pid=32&cid=3&ctid=2&osid=4&Αν δεν έχουμε raid κατεβάζουμε την έκδοση base.Αποσυμπιέζουμε το αρχείο κάπου στο σκληρό και μετά ανοίγουμε το device manager και επιλέγουμε "ελεγκτές SCSI και RAID".Κάνουμε διπλό στο SiI3132 και ενημερώνουμε τους drivers χειροκίνητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Ιανουάριος 11, 2007 #166 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 τι μπορει να σημαίνει το οτι κατω δεξια στην ασφαλή καταργηση συσκευων βγάζει και ολους τους δισκους ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 11, 2007 #167 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Ότι το i680 υποστηρίζει Hot swap....άρα όποιον θες τον σταματας ανα πάσα στιγμή και τον βγάζεις και κουμπώνεις άλλον on the fly:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Ιανουάριος 12, 2007 #168 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2007 Παίδες καλησπέρα πως πάμε ....marios θυμισε μου τρέχεις τους δίσκους σε raid με winxp τι παίζει ???γιατι εχει βγει μια βρώμα οτι με τη striker δεν στείνεται σωστα και υπάρχουν προβλήματα ασε που γνωστός μας την έκανε σε EVGA για αυτον τον λόγο Μη τρελαθούμε ??????Να ακουσω απόψεις........................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 12, 2007 #169 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2007 Ναι σε ρειντ 0 έχω τους δίσκους του λειτουργικού.Μια χαρά παίζει.Το ίδιο και ο ΤακαςΜάριος Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Ιανουάριος 12, 2007 #170 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2007 παιδια δεν παει αλλο ....απο ψυχολογικης αποψης να εχεις δόσει 2500 και καθε 3 ημερες στα καλα καθουμενα να εχεις ενα ρεσετ δεν παει ..............παω για αλλαγή ............σε κλασικα....ε τι να πω εχω ψαξει τα παντα ....τι λετε ...τι να κανω αλλο πια ????????????????????????????????????????cpu ok 4 ωρες orthosram ok 12 ωρες memtestνεο τροφοδοτικο ρυθμισεις τις ξερετεdrivers τα εχουμε πεί ..................αγανακτησα δεν παει αλλο ......και τι εκανα ενα overclocking στα 3.00Mhz ..εαν φταίει αυτο τους χαρίζω και την striker και ολα τα συμπράγαλά της .............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Ιανουάριος 12, 2007 #171 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2007 να ρωτησω και κατι σαν ασχετος για το raid ....πως γινεται υπαρχει πουθενα οδηγός .....στησημο δίσκων , σειρα , κ.λ.π..πως θα ηταν 2 raptores 150 σε raid ????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 12, 2007 Author #172 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από velipsi [Σήμερα, στις 21:26] παιδια δεν παει αλλο ....απο ψυχολογικης αποψης να εχεις δόσει 2500 και καθε 3 ημερες στα καλα καθουμενα να εχεις ενα ρεσετ δεν παει ..............παω για αλλαγή ............σε κλασικα....ε τι να πω εχω ψαξει τα παντα ....τι λετε ...τι να κανω αλλο πια ????????????????????????????????????????cpu ok 4 ωρες orthosram ok 12 ωρες memtestνεο τροφοδοτικο ρυθμισεις τις ξερετεdrivers τα εχουμε πεί ..................αγανακτησα δεν παει αλλο ......και τι εκανα ενα overclocking στα 3.00Mhz ..εαν φταίει αυτο τους χαρίζω και την striker και ολα τα συμπράγαλά της .............. Μάλλον σε πήρε στραβά η μητρική από την αρχή, οπότε μην το παλεύεις.Πάρε κάποια άλλη μητρική που θα σου ταιριάζει ή στείλε την αυτή που έχεις για RMA.Κάπου πήρε το μάτι μου ότι φτιάχνουν μαζικά ολοκληρωμένα συστήματα με την ASUS Striker.Έχω την εντύπωση ότι αυτό ίσως να έριξε την ποιότητα και τον έλεγχο.Υπάρχει η πιθανότητα να έπεσες σε στραβό κομμάτι.Πάντως είδα μητρική που είχε τεράστια απόκλιση στις θερμοκρασίες που έδειχνε.Αυτά δεν είναι καλά σημάδια. Κάποτε είχα τέτοια προβλήματα, όταν είχα συνδέσει ένα χαλασμένο floppy στη μητρική.Μην ξεχνάμε ότι το SB έχει τους temp sensors, τα USB, τους δίσκους και το floppy, οπότε είναι λογικό να υπάρχει εξάρτηση μεταξύ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Ιανουάριος 12, 2007 #173 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2007 Ειμαι ολος αυτια .....................ακουω γνωμες για να ησυχασω ...........πες κατι παραπανω φιλαρακι mariosalice Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 12, 2007 Author #174 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2007 Πρόσθεσα κάποια πράγματα στο προηγούμενο ποστ.Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μητρική αυτή.Δεν έχω εμπειρία από άλλες μητρικές για Intel CPU.Για τα έτοιμα PC με μητρική Striker δες και αυτά.http://reviews.cnet.com/Widow_PC_IX2_SLI/4505-3118_7-32175269.htmlhttp://www.alienware.com/product_detail_pages/Area-51_7500/Area-51_overview.aspx?SysCode=PC-AREA51-7500-R4&SubCode=SKU-DEFAULT&FileName=review_digitaltrends_1106.asp#pdp-navhttp://www.voodoopc.com/system/quotekitchen.aspx?productID=1055 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Ιανουάριος 13, 2007 #175 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2007 αυτό με τα κουφά reset μου το έκανε και εμένα,οταν είχα το bus πολύ ψηλά.Μόλις το χαμήλωσα στα 350,ηρέμησε.Είχα ξαναγράψει οτι η μητρική ζεσταίνεται πολύ.Το πιθανότερο είναι οτι κλατάρει το chipset.Θα σε συμβούλευα να βάλεις το ανεμιστηράκι του chipset που είχε στην συσκευασία.Εγώ κάποια στιγμή θέλω να ξηλώσω τα heatpipes της και να τα αντικαταστήσω με καλύτερα και ισχυρότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Ιανουάριος 13, 2007 #176 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2007 ευχαριστω παιδες ...τωρα φοραω μια P5W64 WS να την δοκιμασω και αυτην ....δεν σας ξεχνω ομως στραικαρες ...θα ποσταρω και αλλου να δω κανεναν να γνωριζει την παραπανω αδερφακια ειναι με αλλον πατερα 975Χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 13, 2007 Author #177 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2007 @velipsiΜε γεια η καινούργια σου μητρική.Έχει διαφορετική φιλοσοφία.Είναι περισσότερο κατάλληλη για επαγγελματική χρήση.Δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορη μητρική, αλλά με buffered (registered) μνήμες είναι σταθερή και αξιόπιστη.@nixΈχεις απόλυτο δίκιο για την ψύξη του NB.Εγώ έχω βάλει δύο ανεμιστήρες πάνω στις ψύκτρες.Αλλά τώρα μου λείπει μια ψύκτρα από το δεύτερο μηχάνημα.Κάποια ιδέα ή βοήθεια? Τις φέρνει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Ιανουάριος 14, 2007 #178 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2007 Δέν έχω ιδέα.Απο το χαρτάκι που είχε μέσα στην συσκευασία του,το ανεμιστηράκι,κατάλαβα όμως οτι πουλιέται και χώρια.Αλλά Ελλάδα δεν νομίζω να το βρούμε.Γιατι δεν κάνεις αυτό που σκέφτομαι εγώ?Δηλαδή να ξηλώσεις τα heatpipes και να βάλεις northbridge και southbridge coolers?Δες ενα πολυ ενδιαφέρον linkhttp://forums.slizone.com/index.php?showtopic=775&hl=striker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 14, 2007 #179 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2007 τελικα και εγω ειχα πολα προβληματα με το mobo αλλα ολα λυθηκαν...και ο λογος θελει καλητερη ψυξη στα chipset.....πχ εβαλα ενα 12αρη να βαραει τα heatpipes...και ανοιχτο κουτι και κανενα προβλημα μετα ...κανενα κολημα και καλητερο ως πολη καλητερο O/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Ιανουάριος 15, 2007 #180 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2007 Να βαζουμε ...κλιματιστικα σε 680i να μια καλη δουλεια .............ρε τι τραβαμε ....???Ρε παιδια μηπως ξερει κανεις απο P5w64 WS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.