Jump to content

ASUS Extreme STRIKER, εμπειρίες (56K Warning)

mariosalice

Recommended Posts

Anyway κ κάπιος άλλος αν έχει κάπια καλυτερη στο μυαλό του ε'ιναι ευπροσδεκτος να πεί την γνώμη του.Σε οικονομικα πλαισια των 300ε

• Replies 1,7k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από tjole7

Anyway κ κάπιος άλλος αν έχει κάπια καλυτερη στο μυαλό του ε'ιναι ευπροσδεκτος να πεί την γνώμη του.Σε οικονομικα πλαισια των 300ε

Ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι η Abit IP35 Pro

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=973513

Θα κλοκάρεις εύκολα και πάρα πολύ.

Αρχική απάντηση από Skeleton [Χθες, στις 09:52]

@mihalis2001gr

Δυστυχώς είναι μάταιο να προσπαθείς. :( Η μητρική είναι καλή μόνο για SLI. Δεν είναι για Overclocking. Ελπίζουμε να είναι καλύτερα τα πράγματα με το 780i.

Εγώ έχω αλλάξει θερμοαγώγιμη στο Chipset και δεν είδα καμία διαφορά. Καλό είναι να μη πειράξεις τα mosfets, εκτός και αν κάποιος μπορεί να σου δώσει συγκεκριμένες οδηγίες. Δεν αξίζει όμως βρε φίλε μου ασχολήσε με αυτό το mobo, βγάλτο και αγόρασε κάποιο άλλο σε P35. Εγώ το έχω βγάλει εδώ και καιρό και το έχω να το κοιτάω.

Διπύρηνο έχει.

Ανεβαίνεις παραπάνω από 3.8 με άλλες μητρικές με αέρα για κάθε μέρα?

Με ποια μητρική?

Η Striker είναι δύσκολη μητρική για υπερχρονισμό.

Αλλά τα συμπεράσματα και οι αφορισμοί του είδους δεν ανεβαίνει, δεν έχουν βάση.

Τι δεν ανεβαίνει? Όλα σχετικά είναι.

Χθες μπεντσάραμε στα 4700 με ξηρό πάγο με τετραπύρηνο και τριπλό SLI πάνω.

Μιλάω για κάθε μέρα και φυσικά Rock Stable. Εγώ έχω μία Abit IP35 Pro και έχω φτάσει στα 4GHZ τον Q6600 με 8x πολλαπλασιαστή και όπως καταλαβαίνεις 500FSB. Με τη Striker ούτε στον ύπνο μου δεν είχα τέτοια Overclock. Για κάθε μέρα είμαι στα 3.6GHZ.

Αλλά και πάλι αν πάρουμε ότι κλοκάρει με διπύρηνο, σπάνια να πιάσει πάνω από 400FSB. Πολύ προβληματικό Chipset και πιο πολύ προβληματική υλοποίηση από την ASUS. Τη κράτησα καιρό γιατί πίστευα ότι πολύ καλή, αλλά διαβάζοντας σε xtreme systems και σε διάφορα άλλα site και βλέποντας και φίλους που είχα πολλά προβλήματα, κατάλαβα ότι είναι γενικό το κακό. Στεναχωρήθηκα πάντως γιατί πιάστηκα κορόιδο με την αγορά της...

Χθες μπεντσάραμε στα 4700 με ξηρό πάγο με τετραπύρηνο και τριπλό SLI πάνω.

Aυτό πραγματικά είναι άξιο συγχαρητηρίων!!!

:worship:

Σαν να έκανες καλήτερο χρόνο στο πρωτάθλημα Formula 1 με Lada!!!

Ναι το είδα και το 3way SLI. Αυτό είναι πολύ καλό και αυτό που ξέρει να κάνει καλά το Striker... Δείχνει τα δόντια του εκεί. Αν κλόκαρε κιόλας και δεν είχε buggies, θα μιλούσαμε για το ιδανικό MOBO! Mε λίγα λόγια αν ήταν Σαν την Abit IP35 Pro στο OC και έκανε και το SLI, τότε... Αλλά κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις στη ζωή αυτή.:)

Έχεις βλέπω μεγάλη άνεση στο forum αν και αυτό είναι το τέταρτο ποστ που γράφεις.

Κάτι μου θυμίζεις.

Αχ αυτές οι εμμονές...

Η αλήθεια είναι ότι έχω άνεση. Ίσως είναι ο χώρος... :p

Γράφω σε πολλά Forums και έγραφα και σε αυτό πριν κάτι μήνες. Συγκεκριμένα όταν είχα αγοράσει τη Striker.

Οπότε σωστά κάτι σου θυμίζω, δεν είναι ότι έχεις εμμονές. ;)

Πάντως η Striker σε σχέση με την Abit IN9-32X Max είναι πολύ καλύτερη.Με την abit δεν ανέβαινε πάνω από 3,4 και νόμιζα οτι είχα πέσει σε μάπα επεξεργαστή...

Και σχετικά με το fsb της striker έχω bootάρει κανονικά και έτρεχε το pc σταθερότατα με 425fsb για 2 μέρες συνεχόμενα,και εκτός αυτού νομίζω οτι στα 4 που μπαίνει στα vista και μετά από 10 λεπτά κολλάει το fsb είναι κάπου στο 450.’ρα έχει ακόμα αρκετό για να φτάσω στο όριο της striker.

Το οτι παίζω crysis με όλα στο high,4x antialiasing χωρίς κολλήματα κάτι δείχνει για τη striker,και δεν έχω καμιά 8800 ultra, δύο 7950gt έχω.Συνεπώς η asus έδωσε βαρύτητα και σε άλλα κομμάτια εκτός από το overclocking και κατά τη γνώμη μου πολύ καλά έκανε.

Αρχική απάντηση από Skeleton [Σήμερα, στις 08:51]

Η αλήθεια είναι ότι έχω άνεση. Ίσως είναι ο χώρος... :p

Γράφω σε πολλά Forums και έγραφα και σε αυτό πριν κάτι μήνες. Συγκεκριμένα όταν είχα αγοράσει τη Striker.

Οπότε σωστά κάτι σου θυμίζω, δεν είναι ότι έχεις εμμονές. ;)

Κάθε μέλος του TheLab.gr έχει το δικαίωμα να διατηρεί έναν μόνο λογαριασμό πρόσβασης. Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί παράβαση θα απαγορευτεί η είσόδος σε όλα τα usernames του παραβάτη χρήστη.

http://www.thelab.gr/misc.php?s=&action=policy

Τι έχετε να πείτε γι αυτό?

Πρόβλημα του probe η όντως δίνει τόσο ρεύμα η μητρική?

Στο spd των μνημών λέει 2.3ν και το έχω στο sli-expert.

4vyb1.th.jpg

Και στο nvidia monitor λέει οτι έχει 3,425ν.

Το ίδιο κάνει ότι ρεύμα και να βάλω στο βιος(1305)

Στο SLI expert μην αφήνεις μόνο του το ρεύμα auto σε NB και μνήμη.

Βάλε τα χειροκίνητα στο 1.45 το NB και στο 2.25v το Vdimm ή καλύτερα στο 2.2v (δίνει +0.05).

Και έλεγξε με Everest.

Έψαξα λίγο στο φορουμ της asus και είδα οτι είναι bug που κάνει το pc probe 2 να δείχνει 4.08ν στη μνήμη.

Και λογικά να το πάρουμε αν όντως έδινε 4+ βολτ τότε αυτή τη στιγμή δε θα είχα μνήμες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.