Jump to content

ASUS Extreme STRIKER, εμπειρίες (56K Warning)

mariosalice

Recommended Posts

Δεν βαρεθήκατε με το ανέβασμα?

Όποιος ξέρει να την ανεβάσει πιάνει παγκόσμια σκορ.

Όποιος δεν ξέρει τα βασικά στον υπερχρονισμό, δεν προσπαθεί να τα μάθει με τη Striker.

Ξέρεις να μαντάρεις jasone?

Καλύτερα άλλαξε τη Striker, όσο είναι νωρίς, γιατί δεν βλέπω να σε πάει ούτε εσένα.

Θα γλυτώσουμε από άλλα 100 ποστ Lafas style.

• Replies 1,7k
  • Created
  • Last Reply

Το θέμα τιμής άστο... Δεν παίζει με τους υπολογιστές και όσοι είναι ψαγμένοι το ξέρουν.

Η Abit IP35 Pro έχει 140Ε. Λέει κάτι αυτό? Μπορεί να είχε 200Ε, αλλά όπως και να έχει 300 και 270 που έχει η Striker δεν έχει. Όσο για τις ρυθμίσεις άστο... 7μήνες με αρκετή πείρα από PC και OC, δεν κατάφερα κάτι και με το που πήρα αυτή της υπογραφής μου έφτασα τα 3.8GHZ και ακόμα έχω ψωμί... Γενικά το θέμα τιμής είναι κάτι που δεν ισχύει. Μπορώ να σου φτιάξω ένα σύστημα με περισσότερα λεφτά και λιγότερη απόδοση από το δικό μου. Το "ότι πληρώνεις παίρνεις δεν παίζει μπάλα στα PC".

jasone, επειδή έχεις απογοητευτεί και γενικά αντί να χαίρεσαι το PC ψάχνεις να κουμαντάρεις τη Striker καλό είναι να τη κάνεις RMA, μπας και σου κάνουν κάνα πιστωτικό, ή να τη πουλήσεις.

EDIT: Το ότι κάνει παγκόσμια Score οφείλεται στο SLI χ16 και σε τρελές μόντες...

Μάριε εντελώς φιλικά, μίλα λίγο καλύτερα.

Εντελώς φιλικά, λες τα ίδια και τα ίδια και κουράστηκα να τα διαβάζω.

Υπάρχει και το delete για όσα ποστ επαναλαμβάνονται μονότονα ακριβώς ίδια.

Πόσες φορές μας τα είπες αυτά?

Όσο για το πόσο ανεβαίνει η μητρική σου σε σχέση με τη Striker, δώσε μας ότι bench θέλεις και τα συγκρίνουμε με τα δικά μου.

Για τα 3.8GHz, που έπιασε ο 6600 με αέρα, καλό είναι να τα δούμε και με validated CPU-z.

Μόνο και μόνο ότι δεν με πιστεύεις είναι κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα... :-)

Ρίξε μια ματιά στην υπογραφή μου ;-)

Edit: Όλα τα bench είναι διαθέσιμα επίσης στην υπογραφή μου και μάλιστα χωρίς και τις καλύτερες ρυθμίσεις.

Γενικά το OC δεν είναι για noobs και γενικά το άθλημά μας. Πόσες φορές θα το πούμε ότι 7 μήνες τη πάλευα εγώ και άλλοι φίλοι?

Μέχρι και ο hypro που κάνει τα score τη κράζει :p

Αρχική απάντηση από Lafas1987

Γενικά το OC δεν είναι για noobs και γενικά το άθλημά μας. Πόσες φορές θα το πούμε ότι 7 μήνες τη πάλευα εγώ και άλλοι φίλοι?

Μέχρι και ο hypro που κάνει τα score τη κράζει :p

Προφανός δεν ήσασταν τα κατάληλα άτομα.

Ο phill ας πούμε πώς τα κατάφερε?

Τόσοι στο εξωτερικό πώς τα καταφέρνουν?

Για τον hipro δεν το σχολιάζω.

Πίστεψέ είμαστε τα κατάλληλα άτομα. :)

Μην προσπαθείς να αρχίσεις flame please...

Ρώτα και τον billpepa να δούμε τι θα σου πει ο οποίος είναι hardware tester και extreme overclocker. Και επειδή μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά ότι γράφω, θα τα ξαναπώ.

Υπάρχουν είπα διάφορες εκδόσεις! Αυτές που πάνε και αυτές που δεν... Αν είναι να κάνουμε το σταυρό μας πριν αγοράσουμε striker πάσο...

Αρχική απάντηση από astrolabos

Γεια σας! :D

Αρχική απάντηση από Lafas1987

Πίστεψέ είμαστε τα κατάλληλα άτομα. :)

Μην προσπαθείς να αρχίσεις flame please...

Ρώτα και τον billpepa να δούμε τι θα σου πει ο οποίος είναι hardware tester και extreme overclocker. Και επειδή μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά ότι γράφω, θα τα ξαναπώ.

Υπάρχουν είπα διάφορες εκδόσεις! Αυτές που πάνε και αυτές που δεν... Αν είναι να κάνουμε το σταυρό μας πριν αγοράσουμε striker πάσο...

Ανωτέρα βία.

Δεν προσπαθώ να ξεκινήσω κανένα flame.

Το να είναι κάποιος "newbie" δεν είναι κακό.

Όλοι έτσι ξεκινήσαμε.

Αρχική απάντηση από mariosalice

Αν τα πιάνει στην abit μπορεί να τα πιάσει και στη striker, με ίδια μνήμη, ίδια κάρτα γραφικών και ίδιο επεξεργαστή, το ίδιο εύκολα.

Περάστε, κερνάω και καφέ.

Τα 423FSB τα πιάνει η Striker και με 4GB μνήμης.

Η Abit ποστάρει με 4GB?

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=249084

Ναι μάριε μπορεί.

Ας μην το συνεχίσουμε το Striker vs Abit.

Αν θέλετε φτιάξτε τοπικ καινούργιο

Χαίρομαι που δεν άργησες :)

Πίστευα ότι θα κοιμόσουν τέτοια ώρα που έκανα report τον marioalice και τον ΑΝ7.

EDIT:

Φυσικά. Αλλά ξέρεις ότι δεν είμαι...

Αν τα πιάνει στην abit μπορεί να τα πιάσει και στη striker, με ίδια μνήμη, ίδια κάρτα γραφικών και ίδιο επεξεργαστή, το ίδιο εύκολα.

Περάστε, κερνάω και καφέ.

Τα 423FSB τα πιάνει η Striker και με 4GB μνήμης.

Η Abit ποστάρει με 4GB?

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=249084

Αυτή τη στιγμή είμαι στα 3806MHz και ότι άλλο θέλετε από foto μου λέτε.

Τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα.

post-2226-1416073205,019_thumb.jpg

Μάριε πραγματικά με στεναχωρείς με τη συμπεριφορά σου. Με λυπεί το γεγονός ότι έχουμε μιλήσει τόσες ώρες στο τηλέφωνο και εσύ μιλάς με αυτόν το τρόπο. Πραγματικά κρίμα.

’ντε θα το ξαναπώ. Υπάρχουν ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ STRIKER! Ο Johnx έχει πιάσει τα 4GHZ!!! Δεν λέμε αυτό! Λέμε ότι υπάρχουν πολλές εκδόσεις!!!

edit:

Μαζί μιλάγαμε και σου είπα ότι ακριβώς με τα ίδια πράγματα στη μία έπιασα τα 3.8 και στην άλλη τα 3,285ghz!!!

Λυπάμαι που σας στο λέω αλλά τα 420 δεν είναι και κάτι το φοβερο. Μεχρι και τα παλιο-βρωμο-αρχαία 975 τα φτάνουν.

Αύριο θα έχω και αυτές της υπογραφής μου, καθώς τις κράτησα για λίγο από έναν φίλο.

Αν μπορέσουν να δουλέψουν με τις GSKILL θα το τσεκάρω και θα ποστάρω.

Και επειδή νομίζω ότι μόνο και μόνο που συγκρίνουμε τα δύο MOBOS είναι υποτίμηση για τη striker, κάντε μια βόλτα στο xtremesystems και μαζεύετε προβλήματα για striker.

κοντρα στο φαναρι : κατεβάστε στο 6χ το multi να μην σας κόβει CPU/Ψύξη και καρφώστε 600αρια να δούμε πως πάνε.

Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 02:35]

κοντρα στο φαναρι : κατεβάστε στο 6χ το multi να μην σας κόβει CPU/Ψύξη και καρφώστε 600αρια να δούμε πως πάνε.

Οι δυνατότητες των chipset λίγο πολύ είναι γνωστές.

Είναι γνωστό ότι το P35 ανεβαίνει παραπάνω.

Δεν δοκίμασα πάνω από 500 και αυτή τη στιγμή μου είναι δύσκολο με 4GB (είναι αργά).

Αρχική απάντηση από Lafas1987 [Σήμερα, στις 02:29]

Μάριε πραγματικά με στεναχωρείς με τη συμπεριφορά σου. Με λυπεί το γεγονός ότι έχουμε μιλήσει τόσες ώρες στο τηλέφωνο και εσύ μιλάς με αυτόν το τρόπο. Πραγματικά κρίμα.

’ντε θα το ξαναπώ. Υπάρχουν ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ STRIKER! Ο Johnx έχει πιάσει τα 4GHZ!!! Δεν λέμε αυτό! Λέμε ότι υπάρχουν πολλές εκδόσεις!!!

edit:

Μαζί μιλάγαμε και σου είπα ότι ακριβώς με τα ίδια πράγματα στη μία έπιασα τα 3.8 και στην άλλη τα 3,285ghz!!!

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν έγραφες μια φορά την εμπειρία σου.

Αλλά το θέμα κατάντησε να είναι γεμάτο με δικά σου ποστ για το πόσο κακή είναι η Striker.

Έχω δύο Striker και είναι αστέρια και οι δύο.

Σήμερα ήθελα να γράψω για τους νέους οδηγούς ήχου για Vista στη Striker και κάποια άλλα απλά καθημερινά πράγματα και διαπίστωσα ότι εξ αιτίας σου δεν έχει νόημα.

Κατάντησε πολύ βρώμικο το thread.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.