Jump to content

ASUS Extreme STRIKER, εμπειρίες (56K Warning)

mariosalice

Recommended Posts

• Replies 1,7k
  • Created
  • Last Reply

Εγω εχω quad με dominator 5 5 5 15 4GB και δεν παει μια 2,85Ghz .Παει για πεταμα η striker θα δοκιμασω (μαλλον)την τυχη μου με abit που λενε οτι κλοκαρει τρελα να δοκιμασω την τυχη μου

...και δεν παει μια 2,85Ghz .Παει για πεταμα η striker...

Μου θυμίζεις τα νιάτα μου.Παιδειά,όλο το κόλπο είναι στο να σου κάτσει η μητρική.

Το λέω αυτό γιατί όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν έχω αλλάξει τέσερεις Striker!

Από αυτές η δεύτερη και η τελευταία που έχω ακόμα και τώρα ανέβαιναν άνετα.

Οι υπόλοιπες με τίποτα.Πάντα με το ίδιο Hardware.

ενοω οτι πηγα με ωcore μονο στα 2,6 μετα εδωσα και 1,45 nb και vcore και πηγα στα 2,85.για παραπανω θελει να πειραξω και κατι αλλο επειδη α)εχω ακουσει οτι δεν πολυ ανεβαινει με 4πυρινους ενω η abit παει τρελα λεω να τη δωσω και να παρω μια abit για μεγαλυτερες επειδωσεις και συν του οτι η αβιτ ειναι και9 πιο ευκολη

ΑΝ7 OverClocker heal yhea :)

Lafas1987 αν δεν βρεθεί cpu καλός για να μην φτάνει threshold τότε ok αλλα με τον 4300 στα 3,7 έχει πιάσει ταβάνι 1000% οποτε δεν μπορώ να δω αν φτάνει παραπάνω fsb και με μικρότερο πολλαπλασιαστεί μια κάνει boot μια όχι striker είναι αυτή :)

Φαντάσου δίνεις 300Ευρώ για μια κορυφαία μητρική και κάνεις τον σταυρό σου αν θα είναι καλό κομμάτι. Έλεος! Παιδιά πραγματικά την έχω σιχαθεί. Την έχω στο δωμάτιο και τη παρατάω από εδώ και από εκεί. Θα φάει ένα τρελό RMA και θα ησυχάσει...

Αρχική απάντηση από Lafas1987 [Σήμερα, στις 21:26]

Φαντάσου δίνεις 300Ευρώ για μια κορυφαία μητρική και κάνεις τον σταυρό σου αν θα είναι καλό κομμάτι. Έλεος! Παιδιά πραγματικά την έχω σιχαθεί. Την έχω στο δωμάτιο και τη παρατάω από εδώ και από εκεί. Θα φάει ένα τρελό RMA και θα ησυχάσει...

Ωραία τακτική...

Τα χτυπησα τα 4GHz αλλα μονο εγω ξερω τι και πως...

Lafas εσυ καπωτε ελεγες οτι ηταν καταπληκτικη η μητρικη... τωρα την εκανες μπαλα???? Ελεος.

Που έχεις χαθεί ρε Γιάννη!? Σε έπαιρνα τηλέφωνο χθες!

Η μητρική είναι καταπληκτική ανάλογα το κομμάτι. Αν κάποιος αρχικά δει ότι πιάνει 450+ FSΒ όπως εσύ για παράδειγμα, αυτό θα πει. Που να ήξερα ότι τελικά υπάρχουν δύο κατηγορίες Striker, αυτές που κλοκάρουν και αυτές που είναι για πέταμα. Και στην αρχή είχα γράψει ότι ντροπή για την ASUS που βγάζει μερικές καλές και μερικές κακές μητρικές.

Εσύ έλεγες ότι η δική μου είναι χαλασμένη, έλα μου όμως που τελικά δεν είναι, απλά είναι από τις κακές. Α! και κάτι άλλο.. Οι μνήμες σου Γιάννη παίζουν και στα 1000ΜΗΖ σε σοβαρές μητρικές σταθερά με 2.2V στη striker παίζουν όσο έχεις πιάσει εσύ.......

ο polonos μου ειπε οτι με τη striker(με δυο διαφορετικες συγκεκριμενα)και Β3 q6600 επιασε 3,6.Λετε να τα καταφερω και εγω;;μου ειπε ακομα να μην παω σε abit γιατι τα extra φσβ που προσφερει η αβιτ τα αξιοποιεις μονο με dice /ln2 .οποτε μαλλον θα μεινω σε στρικερ

Για στείλε ένα Link...

Δηλαδή εγώ που είμαι στα 3.8GHZ και με τη Striker δεν μπορούσα ούτε στα 3.3ghz να πάω σαν και εσένα το έκανα με ln2?

Επειδή ο polonos το γνωρίζει από ότι ξέρω το άθλημα θα ήθελα να μου στείλεις ένα link να δω μήπως κατάλαβες λάθος...

Λοιπον ας βαλουμε καποια πραγματα στην θεση τους ...

Οντως 2 striker που περασαν απο τα χερια μου εφτασαν 400FSB αλλα με E6600 και οχι με Q ...

Μαλλον καπου μου ξεφυγε οτι εχεις Quad... Ειπες οτι με 3600 θα εισαι απολυτα ευχαριστημενος .....

Αν ειχες Ε6600 (που νομιζα οτι εχεις) για 3600 δεν υπαρχει λογος να πας σε ΑΒΙΤ ....

@o polonos

Φίλε μου ήσουν από τους τυχερούς τις κατάστασης με τη striker. Σε αυτό το Topic θα δείς αρκετούς που την έχουν φτάσει μέχρι 380FSB max (πάντα με dual) και κάποιους άλλους να την έχουν φτάσει με και 450FSB.

Πραγματικά όταν την αγόρασα μέχρι πριν λίγες μέρες προσπαθούσα να φτασω πάνω από 380FSB και έλεγα ότι εγώ είμαι noobas και ότι δεν ξέρω τη μητρική. Διάφοροι φίλοι μου που ασχολούνται με το άθλημα μου έλεγαν "χώσε τάση ρε!" Που να ήξεραν ότι τα είχα κάνει όλα...

Με λίγα λόγια νομίζω ότι αν κάποιος μπορούσε να διαλέξει και να πάρει καλό κομμάτι striker μιλάμε για πολύ καλή MOBO, αλλά σε καμία περίπτωση από αυτά που βλέπω δεν θα το πρότεινα.

Εγώ πάντως θεωρώ ντροπή μια μητρική των 140Ε (IP35 pro) να είναι κλάσης ανώτερη από μία με 270 (striker).

Ο billpepas όταν μου τα έλεγε και μιλούσαμε μου τα έλεγε και δεν τον πίστευα... Και όμως είχε δίκιο... Buggy buggy buggy mobo...

Δεν μπορει να ειναι τυχαιο οτι ακομα ειναι αρκετα ψηλα η τιμη της....\

Ειναι καλη μητρικη που εχουμε και μην την υποτιμαμε..

Ναι πιστευω οτι ισως να υπαρχουν καλες και .. καλυτερες Striker αλλα πανω απο ολα ειναι θεμα ρυθμισεων και υπολοιπων κομματιων...

Και ισως το βασικοτερο οι μνημες....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.