Jump to content

ASUS Extreme STRIKER, εμπειρίες (56K Warning)

mariosalice

Recommended Posts

• Replies 1,7k
  • Created
  • Last Reply

δινοντας 1,6v στο bios στο vcore (που σημαινει 1,55v, συμφωνα με την ενδειξη του bios) και δινοντας 1,55v στο nb που μου βγαζει 1,58v περιπου, μπορεσα με τον 6600 να φτασω 1600fsb χ9 πολλαπλασιαστη , δηλαδη 3600. και μνημες 800 και 2,35v συμφωνα με bios παντα. (1102 το bios).

1-μεχρι τι οριο παει ο 6600 σε volt?..και το οριο ειναι αυτο που δινω ή αυτο που δειχνει το hardware monitor?

2-to north bridge ποσο οριο εχει?..

3- και κατι που δεν καταλαβαινω. αν δωσουμε παραπανω volt στο vcore, το να "καει" θα οφειλεται στο οτι θα ζεσταθει ή οτι θα εχει παρει πολλα volt?... γιατι εχοντας καλη ψυξη ,αν ισχυει το πρωτο,μπορουμε θεωρητικα να δωσουμε αρκετα volt. σωστα??>.

Στα 86 είναι το όριο.

Εκεί κλείνει ο επεξεργαστής.

Σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες και συχνότητες, υπάρχει και το πρόβλημα που ονομάζεται μεταπήδηση ηλεκτρονίων (migration).

Με LN (υγρό άζωτο) όμως, κατεβαίνει η θερμοκρασία χαμηλότερα από τα -100 και έτσι ο επεξεργαστής αντέχει παραπάνω volt για καλύτερες επιδόσεις.

Αλλάζουν πολύ οι τάσεις από μηχανάκι σε μηχανάκι. Ακόμα και για τη MOBO και για το CPU.

Τελικά σας κούφανα με τις θερμοκρασίες?

Ξέρει κανείς τι παίζει εδώ ρε παδιά... Το PC δουλεύει μια χαρά όσον αφορά τις επιδόσεις και τα Scores, αλλά κάποιες φορές (μία φορά τον μήνα) μου βγάζει τις παρακάτω μπλε οθόνες. Μου έβγαλε δύο φορές σήμερα και γι' αυτό είπα να post-άρω. Μου έχει τύχει και σε Full Load και σε Idle αυτό.

2003652855190953747_rs.jpg

2003623741505117019_rs.jpg

Παιδιά τι είναι αυτά τα πράματα!? ΈΛΕΟΣ!!!! Μήπως πρέπει να βάλω Vista?

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Lafas1987

Για τι με πέρασες? Να μιλάω για πρόβλημα και να είμαι Clock-αρισμένος???

ΜΙλάω Default...

Τοτε πάσο..

Κοίτα τις ρυθμίσεις της μητρικής...

Πάντως θέμα windows άμα η εγκατάσταση έγινε στο σύστημα έτσι όπως είναι δοαμορφωμένο τώρα...δεν παίζει

Από Bios?

Μήπως μπορεί κάποιος που να έχει ακριβώς την ίδια και το σύστημά του δεν του κάνει μπλέ οθόνες να μιλήσει μαζί μου να κάνουμε μαζί τις ρυθμίσεις στο Bios? Αν και είναι ίδιες με αυτές του JohnX νομίζω, καθώς τις κάναμε τότε μάζί από το τηλέφωνο... Φυσικά από τότε έχω αλλάξει 3 BIos και ίσως να μου έχει ξεφύγει κάτι...

Ιος παίζει να είναι?

ειχα αρκετες φορες αυτο το προβλημα με το ιδιο μηνυμα. λογικα χωρις να ειμαι σιγουρος, κατα 70% ειναι οι μνημες. πρεπει να τις ρυθμισεις διαφορετικα μαλλον. ισως και να ζεσταινονται. δοκιμασε πιο χαμηλα τους χρονισμους της.

Το σύστημα το έχω και δουλεύει Default.

Όλες οι τάσεις είναι στο Auto.

Πρέπει να βάλω εγώ κάποιες συγκεκριμένες?

Δώσε μας τις ρυθμίσεις στο BIOS.

Θα βρεις οδηγό στο πρώτο ποστ.

Κάνε copy paste σε txt αρχείο, τύπωσε το, μπες στο BIOS, γράψε τις δικές σου τιμές και πόσταρε εδώ να τις δούμε.

Δεν μας δίνεις αρκετά στοιχεία για το πρόβλημα σου.

Μήπως εμφανίστηκε μετά από εγκατάσταση κάποιου οδηγού ή antivirus?

Αν εγκατέστησες NAM ή τον οδηγό ήχου της Nvidia τότε βγάλε τα γιατί είναι γνωστές αιτίες για τέτοιες μπλε οθόνες (από όσα θυμάμαι χοντρικά από τα XP).

Πιστεύω ότι τα Vista είναι πιο σωστά και σταθερά σε σύγχρονα μηχανήματα.

Είδα ότι ίσως υπάρχει πρόβλημα αναγνώρισης κάποιας plug and play συσκευής.

Αυτό μπορεί να συμβεί για χίλιους λόγους.

Δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις τους οδηγούς ήχου.

Αν έχεις ενεργοποιημένη την on board, απενεργοποίησε τη ή βγάλε εντελώς την Xfi και δες αν συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα.

Βλέπω ότι και το εικονάκι που έχεις στο avatar είναι corrupted.

Έχεις προφανώς πρόβλημα με corrupted αρχεία.

Τουλάχιστον διόρθωσε το, γιατί όπου ποστάρεις, ψάχνει συνέχεια να το φορτώσει και δεν μπορεί.

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λες με το Αvatar... Μια χαρά μου εμφανίζεται εμένα.

ΟΚ θα κάνω τις ρυθμίσεις που λες στην πρώτη σελίδα και θα σας πώ. Σήμερα το βράδυ θα βάλω και Windows Vista x86 επιτέλους και τα XP θα πανε βόλτα!

εγω πιστευω οτι αν βαλεις sli expert στις μνημες απτο βιος και default ολα τα αλλα θα εισαι οκ.

το ιδιο ακριβος λα8ος μου πεταει και εμενα σαν το lafas1987 οταν παω μερικες φορες να ανοιξω την καρτα tv που εχω στο pc mou.δεν το κανει παντα αλλα μερικες φορες!!!!!! φιλε mariosalice το Αvatar του lafas φενετε κα8αρα!!!!!

Mα πως να σου δουλεψουν οι μνημες με 1.88 volt..........

Δες τι γραφουν πανω τα αυτοκολητα τους....... 2.0 - 2.1 Volt

Ανεβασε επισης το ΝΒ σε 1.35-1.40 σταθερα και οχι AUTO.

Οχι 2.0 volt... και το SLI EXPERT DISABLE.

Οι μνημες οταν τρεχουν στα 800MHz 4-4-3-5 θελουν 2.05 volt.

Σκληρα δοκιμασμενο απο εμενα προσωπικα.

Εχω ξεχασει πλεον πως ειναι το μπλε χρωμα και ειμαι 24/7 εδω και 1.5 μηνα 3800MHz (1.53 volt) και 940MHz 4-4-3-4 2.30 volt.

(ολλα αυτα με BIOS 1102)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.