mariosalice Νοέμβριος 26, 2007 Author #1361 Νοέμβριος 26, 2007 Δηλαδή θες να πεις ότι ένας τετραπύρηνος μπορεί να πάει με τη Striker στα 3830 και το πρόβλημα μας είναι ότι με p35 πάει στα 4000?Μα αν είναι έτσι για μένα δεν είναι διαφορά που να αξίζει να πάει κανείς σε p35 δεδομένων όλων των υπόλοιπων χαρακτηριστικών, όπως SLI, raid και όλα τα άλλα που για μένα είναι ακόμα πιο σημαντικά.Αλλά τι το συζητάμε πια.Αυτή τη στιγμή περιμένω να δω τι θα κάνει ο York πάνω στις νέες μητρικές με 780i SLI που θα έχουν και PCIe 2.0 slots.Να βγάλει και η Nvidia τις νέες κάρτες γραφικών 9ΧΧΧ που θα είναι PCIe 2.0.Να πέσουν και λίγο οι τιμούλες στους York και μάλλον πάω για αλλαγή.Διαφορετικά περιμένω μέχρι να εμφανιστεί κάτι που να αξίζει πραγματικά τα λεφτά του.Πάντως η Striker με τον διπύρηνο μου έδωσε ένα γεμάτο χρόνο, με τις καλύτερες all around επιδόσεις που θα μπορούσα να θέλω.Και αυτή τη στιγμή είναι από τις λίγες μητρικές που στέκονται απέναντι στο Crysis με αξιοπρέπεια.
subzero Νοέμβριος 26, 2007 #1362 Νοέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 06:46] Εγώ - εγώ...... Αν τον βάλεις πάνω σε καμιά P35, μπορεί να πάει και 4GHz..... ok μπροστα σου respect σιγουρα δεν θα φτασω εκει που εχεις φτασει εσυ αλλα με απλο νερακι καλουτσικα τα παει http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=273435 μνημες περιμενω να ερθουν οι trascend axeram 1200 oi ocz ti alpha vx rip
Maximus Νοέμβριος 26, 2007 #1363 Νοέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice Δηλαδή θες να πεις ότι ένας τετραπύρηνος μπορεί να πάει με τη Striker στα 3830 και το πρόβλημα μας είναι ότι με p35 πάει στα 4000? Μα αν είναι έτσι για μένα δεν είναι διαφορά που να αξίζει να πάει κανείς σε p35 δεδομένων όλων των υπόλοιπων χαρακτηριστικών, όπως SLI, raid και όλα τα άλλα που για μένα είναι ακόμα πιο σημαντικά. Αλλά τι το συζητάμε πια. Αυτή τη στιγμή περιμένω να δω τι θα κάνει ο York πάνω στις νέες μητρικές με 780i SLI που θα έχουν και PCIe 2.0 slots. Να βγάλει και η Nvidia τις νέες κάρτες γραφικών 9ΧΧΧ που θα είναι PCIe 2.0. Να πέσουν και λίγο οι τιμούλες στους York και μάλλον πάω για αλλαγή. Διαφορετικά περιμένω μέχρι να εμφανιστεί κάτι που να αξίζει πραγματικά τα λεφτά του. Πάντως η Striker με τον διπύρηνο μου έδωσε ένα γεμάτο χρόνο, με τις καλύτερες all around επιδόσεις που θα μπορούσα να θέλω. Και αυτή τη στιγμή είναι από τις λίγες μητρικές που στέκονται απέναντι στο Crysis με αξιοπρέπεια. Όλες οι μητρικές στέκονται με αξιοπρέπεια βρε Μάριε, απλά θα έχεις CF με 3870 oc/ed αντί για SLI - λογικά με το νέο fix τα Very High πρέπει να τα χεις Σαφώς όμως δε θα έχεις τις επιδόσεις των 2 8800GTX
hipro5 Νοέμβριος 26, 2007 #1364 Νοέμβριος 26, 2007 Απλά.......ΟΤΙ έχω δοκιμάσει με αέρα/LN2 πάνω στη Striker/EVGA, πάει 100 - 150MHz με αέρα και 200 - 300MHz με LN2, ΠΙΟ ΚΑΤΩ σε συχνότητα απ'τις άλλες (όλες σχεδόν).... ΑΝ κάποιος ΔΕΝ θέλει SLI, ας αποφύγει το i680......Αν κάποιος θέλει SLI, τότε είναι μονόδρομος και καλή επιτυχία....
mariosalice Νοέμβριος 26, 2007 Author #1365 Νοέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από subzero [Σήμερα, στις 09:44] ok μπροστα σου respect σιγουρα δεν θα φτασω εκει που εχεις φτασει εσυ αλλα με απλο νερακι καλουτσικα τα παειhttp://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=273435μνημες περιμενω να ερθουν οι trascend axeram 1200oi ocz ti alpha vx rip Καλούτσικα είναι τα 3830 με τετραπυρηνο? Αυτό το ποστ που μας έδωσες μου αλλάζει όλο το μελλοντικό σχεδιασμό μου.Μάλλον θα μείνω με τη Striker.Δεν είδα και μεγάλη διαφορά των G0 από τους York στο παρακάτω συγκριτικό.http://www.hardwaresecrets.com/article/499Ελπίζω να πέσουν και οι τιμές των G0.Όσο για τα θερμικά χαρακτηριστικά των York δεν με εντυπωσίασαν.Ίδια με τους G0 είναι, οπότε πάμε κανα χρόνο ακόμα με Striker και τετραπύρηνο G0, μέχρι να πέσουν και οι τιμές των DDR3.
subzero Νοέμβριος 26, 2007 #1366 Νοέμβριος 26, 2007 AI Tuning: ManualNvidia GPU Ex: DisabledLinkBoost: DisabledFSB - Memory Clock Mode: Unlinkedx FSB - Memory Raio: N/AFSB (QDR), Mhz: 1700 Actual FSB (QDR), Mhz: 1700MEM (DDR), Mhz: 850Actual MEM (DDR), Mhz: 850Vcore Voltage:1.625 for actual of 1.52Memory Voltage:2.051.2v HT Voltage:1.75NB Core Voltage:1.5SB Core Voltage:1.7CPU VTT Voltage:1.5DDRII Controller Ref Voltage: autoDDRII Channel A Ref Voltage: autoDDRII Channel B Ref Voltage: autotCL (CAS Latency): 4tRCD: 4tRP: 4tRAS:12Command Per Clock (CMD): 2 Advance Memory SettingstRRD: AUTOtRC: AUTOtWR: AUTOtWTR: AUTOtREF: AUTOtRD: AUTOtRFC: AUTOAsync Latency: AUTOCPU Spread Spectrum: DisabledPCIE Spread Spectrum: DisabledMCP PCIE Spread Spectrum: DisabledSATA Spread Spectrum: DisabledLDT Spread Spectrum: DisabledCPU Internal Thermal Control: DisabledLimit CPUID MaxVal: DisabledEnhanced C1 (C1E): DisabledExecute Disable Bit: DisabledVirtualization Technology: DisabledEnhanced Intel Speedstep Tech: DisabledLDT Frequency: 5xPCIEX16_1 Frequency (Mhz): 101PCIEX16_2 Frequency (Mhz): 101PCIEX16_3 Frequency (Mhz): 101SPP<->MCP Ref Clock, Mhz: 201 δοκιμαστε αυτα τα σετινκς με 1303 βιοςη μνημη να ειναι unlinked
mariosalice Νοέμβριος 26, 2007 Author #1367 Νοέμβριος 26, 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι χρησιμεύει το SB να ανέβει στο 1.7.Δηλαδή δοκίμασες και με 1.5 και είδες διαφορά?Thanks για τις ρυθμίσεις στο BIOS.Είχα σκοπό να σε ρωτήσω αλλά με πρόλαβες.
subzero Νοέμβριος 26, 2007 #1368 Νοέμβριος 26, 2007 σταθεροτητα στο σλι τελικα εβαλα την dfi στον σερβερ αυτη η dfi σκετη πατατα den ta kaneis stick sthn arxikh
subzero Νοέμβριος 26, 2007 #1369 Νοέμβριος 26, 2007 γκουχ γκουχ καποιος μιλησε? http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=273709
mariosalice Νοέμβριος 26, 2007 Author #1370 Νοέμβριος 26, 2007 Συγχαρητήρια για τον απίθανο υπερχρονισμό σου. Έμεινα με ανοικτό στόμα. Έγινε άμεσα ενημέρωση του πρώτου ποστ. Αναφέρθηκε η δυνατότητα της Extreme Striker να υπερχρονίζει τους Quad G0 στα 450MHz FSB. Επίσης προστέθηκε η φημολογία περί μη υποστήριξης των quad 45nm και το παρακάτω κείμενο. Πατώντας το κουμπί στο πίσω μέρος της μητρικής, κόβεται το ρεύμα στα ευαίσθητα τμήματα της και ανάβουν τα μπλε λαμπάκια, ώστε να βλέπουμε για να συνδέσουμε με ασφάλεια κάποια συσκευή.Με τίποτα δεν τα αφήνουμε ανοικτά, ούτε μπουτάρουμε έχοντας πατημένο το κουμπί. Βέβαια προτιμότερο είναι να κόβουμε το ρεύμα από το κουμπί του τροφοδοτικού. Αν θέλεις δώσε μας φωτό από τη μητρική σου. Ειδικά από το BIOS chip. Είναι καφετί, πάνω από τα κουμιά Power και Reset. Πόσο καιρό την έχεις και από πού την αγόρασες τη μητρική σου?
subzero Νοέμβριος 26, 2007 #1371 Νοέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 19:43] Συγχαρητήρια για τον απίθανο υπερχρονισμό σου. Έμεινα με ανοικτό στόμα. Έγινε άμεσα ενημέρωση του πρώτου ποστ. Αναφέρθηκε η δυνατότητα της Extreme Striker να υπερχρονίζει τους Quad G0 στα 450MHz FSB. Επίσης προστέθηκε η φημολογία περί μη υποστήριξης των quad 45nm και το παρακάτω κείμενο. Αν θέλεις δώσε μας φωτό από τη μητρική σου. Ειδικά από το BIOS chip. Είναι καφετί, πάνω από τα κουμιά Power και Reset. Πόσο καιρό την έχεις και από πού την αγόρασες τη μητρική σου? ευχαριστω Μαριε ηταν ανελπιστο ,αγορασα την δφι για να κλοκαρω τον τετραπυρινο,μετα απο αρκετο διαβασμα στο νετ επεσα πανω στο νημα στο xtremesystems κι εκει καταλαβα οτι το gtl ref εξαρταται απο το vtt και απο τον διαιρετη των μνημων.την πρωτη μητρικη την εκαψα με το μοντ και αγορασα μια δευτερη απο το e-chop.ναι ειναι καφετι καθως και κινεζικη,αλλαξα μονο την θερμοαγωγιμη με ceramic ,την μητρικη την εχω 1 μηνα,το ρεβ ειναι 1.00 το 1303 βιος ειναι πολυ καλο ..δυστυχως δεν εχω το καλωδιο για να συνδεσω την φοτογραφικη στο πισι εν αναμονη για χακαρισμενο βιος quad yorkfield
mariosalice Νοέμβριος 26, 2007 Author #1372 Νοέμβριος 26, 2007 Στο Northbridge έκανες την αλλαγή με ceramic ή και στο SB και στα mosfets?Ο διαιρέτης των μνημών και γενικά η συχνότητα της μνήμης παίζει σημαντικό ρόλο.Σε μένα για παράδειγμα, αν τη βάλω στα 900 κάνει τα πάντα.Για την επόμενη μητρική μου θα προτιμήσω κι εγώ το e-shop.
Heatspreader Νοέμβριος 26, 2007 #1374 Νοέμβριος 26, 2007 Μπράβο πολύ καλό OC! Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι η Striker κλοκάρει. Βασικά είναι η πρώτη που βλέπω. Μήπως έχει βγάλει καινούρια revisions, τα οποία είναι σοβαρά? Εδώ ούτε ο Hypro δεν πάει τόσο!
LL_NEO Νοέμβριος 26, 2007 #1375 Νοέμβριος 26, 2007 Ενώ απο την άλλη το γεγονός ότι εσύ δεν την πάλεψες με δαύτη αυτόματα σημαίνει ότι η μητρική είναι για κλωτσίδια.
subzero Νοέμβριος 26, 2007 #1376 Νοέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987 [Σήμερα, στις 20:48] Μπράβο πολύ καλό OC! Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι η Striker κλοκάρει. Βασικά είναι η πρώτη που βλέπω. Μήπως έχει βγάλει καινούρια revisions, τα οποία είναι σοβαρά? Εδώ ούτε ο Hypro δεν πάει τόσο! αν δοκιμασεις 1600 φσβ δεν μπουταρει λογω οτι εχει fsb hole logo gtl ref voltγια να αλλαξει πρεπει να παιξεις με το φσβ και τον διαιρετη για να αλλαξει τοgtl ref voltαν παιξω λινκαρισμενες τις μνημες δεν μπουταρει ενω unlinked ολα καλα. try it yourself
Heatspreader Νοέμβριος 26, 2007 #1377 Νοέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από LL_NEO Ενώ απο την άλλη το γεγονός ότι εσύ δεν την πάλεψες με δαύτη αυτόματα σημαίνει ότι η μητρική είναι για κλωτσίδια. Όχι δεν είναι ότι δεν το πάλεψα εγώ μωρέ. Γιατί πας να αρχίσεις τώρα flame? Πάλι τα ίδια θα λέμε? Όχι για κλωτσιές μόνο, αλλά και για μπάλα! Δηλαδή μόνο εγώ λέω ότι είναι μούφα? Αν ναί, τότε θα πρέπει να διαβάσεις και λίγο παραπέρα. ;-)Αρχική απάντηση από subzero αν δοκιμασεις 1600 φσβ δεν μπουταρει λογω οτι εχει fsb hole logo gtl ref voltγια να αλλαξει πρεπει να παιξεις με το φσβ και τον διαιρετη για να αλλαξει τοgtl ref voltαν παιξω λινκαρισμενες τις μνημες δεν μπουταρει ενω unlinked ολα καλα. try it yourself Μια χαρά. Οπότε ούτε μόντες ούτε τίποτα. Να το δει και ο Hypro αυτό για να καταφέρει καλύτερα scores.
hipro5 Νοέμβριος 26, 2007 #1378 Νοέμβριος 26, 2007 Βρε παιδιά ΔΕΝ είναι ΤΟΣΟ απλά τα πράγματα.... ΤΙ να τα κάνω τα 450MHz FSB , ΑΝ ΣΕΡΝΕΤΑΙ από Memory Bandwidth λόγω του ότι ανεβαίνουν ΠΟΛΥ τα internal Latencies έτσι?.... Subzero, ΔΩΣΕ μας ένα WinRar bench έτσι όπως είσαι και μετά θα σας δώσω εγώ ένα κοντά στους 400MHz FSB......
subzero Νοέμβριος 26, 2007 #1379 Νοέμβριος 26, 2007 @ lafas μεγαλε ο καθενας ποσταρει τις εμπειριες του και τα προσωπικα του συμπερασματα,δεν εχω να διδαξω τιποτα σε κανεναν απλως ποσταρω τα συμπερασματα μου,αν δεν σου κανουν δεν εισαι υποχρεωμενος να τα δεχτεις
subzero Νοέμβριος 26, 2007 #1380 Νοέμβριος 26, 2007 απ οτι φαινεται εχεις δικιο για τα internal Latencies ομως ειμαι ευχαριστημενος που καταφερα να ανεβασω το φσβ σε αυρην τη μητρικη.cpu 3825
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.