TifoziF1 Σεπτέμβριος 30, 2007 #1301 Σεπτέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice -> Οι δυνατότητες των chipset λίγο πολύ είναι γνωστές. Ναι αλλά με τι timmings ?? Ποιο δουλεύει πιο "σφικτά" (1Τ/2Τ). Τι score βγάζουν οι μνήμες με Everest 4.0 ? Για κανονίστε το με τον Lafas1987 να φτιάξετε ενα 680vsP35 συγκριτικό (με το ίδιο cpu + μνήμες), επαφή έχετε απ' ότι διαβάζω.
Heatspreader Οκτώβριος 1, 2007 #1302 Οκτώβριος 1, 2007 Όταν βλέπω κόσμο να έχει πρόβλημα με τη Striker, οφείλω να πω την αλήθεια μιας και ήμουν και εγώ παθόν! Μάριε το ξέρεις πολύ καλά εσύ και όσοι ασχολούνται ότι υπάρχουν διάφορες εκδόσεις, καλές και κακές. Παντού σε όποιο FORUM και να κοιτάξεις, θα βρεις όλο προβλήματα. Όσο για το "λέρωμα" του Thread ok. Νομίζεις ότι λέρωμα να λέμε σε κάποιον (βλ. jasone) ότι έχει πρόβλημα το MOBO του? Όποιος και να έρθει από δω και πέρα και να γράψει κάτι τέτοιο, θα τα ξαναπώ. Αν σε ενοχλέι, κανένα πρόβλημα, μπορείς να αποχωρήσεις από το thread. edit: Δεν τίθεται θέμα για το ποια είναι καλύτερη. Εγώ σου λέω ότι η striker του Μάριου λέμε τώρα μπορεί να φτάσει τo Abit. Το κάνουν μερικές όμως striker! Αυτό είναι που φωνάζω. Και ρε παιδιά... Διαβάστε και λίγο παραπέρα.... Δείτε τι γράφουν στα άλλα FORUMS για τη μία και για την άλλη. Εγώ το έκανα το συγκριτικό καθώς έχω και τις δύο. Θα μου πεις δεν έχω καλό κομμάτι. Ας έβγαζε όλα τα κομμάτια καλά, ASUS STRIKER EXTREME λέει.
mariosalice Οκτώβριος 1, 2007 Author #1303 Οκτώβριος 1, 2007 3Dmark06 στα 3806 με 4GB μνήμης σε Vista 64. Δεν χρησιμοποίησα κανένα lod ή άλλο optimization, όλα τα προγράμματα τρέχουν στο background (aero, avast, APC powerchute κτλ) και οι ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών είναι στη μέγιστη ποιότητα. Δεν είμαι με SLI αυτή τη στιγμή, γιατί την άλλη κάρτα την έβαλα στον άλλο υπολογιστή. http://service.futuremark.com/compare?3dm06=3221144 Περιμένω και από την abit κάτι ανάλογο...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 1, 2007 #1304 Οκτώβριος 1, 2007 Μάριε γίνεται να μας Πείς. Που τρέχεις τις μνημες. Τι FSB έχεις. [χ]Τι λειτουργικό.Ωραία.Έχω μια φρέσκια εγκατασταση από Vista x64 Και χρονισμούς της κάρτας Να δοκιμάσω και γώ αύριο στα περίπου ίδια να τρέξω κάποια μετρτοπρογράμματα να δούμε διαφορές. Αν και πιστεύω ότι στα 3δ μάλλον θα είσαι μπροστά και στα 2δ θα είναι το Ρ35. Όχι τπτ αλλο απλα είμαι περίεργος να δώ που κυμαίνονται οι διαφορές
mariosalice Οκτώβριος 1, 2007 Author #1305 Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 03:32] Μάριε γίνεται να μας Πείς. Που τρέχεις τις μνημες. Τι FSB έχεις. [χ]Τι λειτουργικό.Ωραία.Έχω μια φρέσκια εγκατασταση από Vista x64 Και χρονισμούς της κάρτας Να δοκιμάσω και γώ αύριο στα περίπου ίδια να τρέξω κάποια μετρτοπρογράμματα να δούμε διαφορές. Αν και πιστεύω ότι στα 3δ μάλλον θα είσαι μπροστά και στα 2δ θα είναι το Ρ35. Όχι τπτ αλλο απλα είμαι περίεργος να δώ που κυμαίνονται οι διαφορές Η δική μου εγκατάσταση των Vista 64 είναι αυτή που χρησιμοποιώ από τον Μάρτιο και έχει περάσει από πολλά κύματα. Τα περισσότερα στοιχεία που θέλεις τα έχω ήδη ποστάρει. Φαίνονται στο CPUz και στο link του 3DMark06. Ίδια είναι και τα ίδια έχω και αυτή τη στιγμή που γράφω, οπότε ζήτα μου ότι θέλεις. Δεν τα άλλαξα. Βέβαια έκανα πολύ πρόχειρο υπερχρονισμό. Κανονικά για κάθε bench πρέπει να μπαίνω στο BIOS και να αλλάζω τις ρυθμίσεις κατάλληλα. Δεν τα αφήνω όμως σε αυτές τις συχνότητες, γιατί βγάζει πολύ ζέστη το μηχάνημα και οι ανεμιστήρες κάνουν λίγο θόρυβο. Προς το παρόν αντιγράφω αυτά από τα reports του Everest. Memory Timings: CAS Latency (CL) 4T RAS To CAS Delay (tRCD) 4T RAS Precharge (tRP) 4T RAS Active Time (tRAS) 12T Row Cycle Time (tRC) 24T Row Refresh Cycle Time (tRFC) 45T Command Rate (CR) 2T RAS To RAS Delay (tRRD) 4T Write Recovery Time (tWR) 6T Read To Write Delay (tRTW) 6T Write To Read Delay (tWTR) 9T Read To Precharge Delay (tRTP) 4T Write To Precharge Delay (tWTP) 11T Four Activate Window Delay (tFAW) 18T Additive Latency (tAL) 0T CKE Min. Pulse Width (tCKE) 3T Clock Generator: HyperTransport 1000.0 MHz PCI 33.3 MHz PCI Express 100.0 MHz MAC PHY 125.0 MHz SATA PHY 100.0 MHz Audio/Modem Codec 24.6 MHz USB2 Controller 48.0 MHz PIT / ACPI Timer 14.3 MHz Δεν ανέβασα καθόλου τις τάσεις και τις συχνότητες στα PCIe, γιατί δεν το ρύθμισα για 3DMark06. CPU Speed: CPU Clock 3803.4 MHz (original: 2667 MHz, overclock: 43%) CPU Multiplier 9.0x CPU FSB 422.6 MHz (original: 266 MHz, overclock: 59%) Memory Bus 422.6 MHz DRAM:FSB Ratio 1:1 Temperatures: Motherboard 26 °C (79 °F) CPU 25 °C (77 °F) CPU #1 / Core #1 43 °C (109 °F) CPU #1 / Core #2 39 °C (102 °F) GPU 46 °C (115 °F) GPU Diode 50 °C (122 °F) GPU Ambient 39 °C (102 °F) Cooling Fans: CPU 2935 RPM Chassis 3111 RPM Power Supply 1887 RPM Fan #2 3309 RPM GPU 1512 RPM (60%) Voltage Values: CPU Core 1.52 V +3.3 V 3.22 V +5 V 4.92 V +12 V 11.78 V +5 V Standby 4.84 V VBAT Battery 2.99 V FSB VTT 1.46 V North Bridge Core 1.49 V South Bridge Core 1.54 V HyperTransport 1.46 V DIMM 2.32 V DIMM VTT 1.17 V GPU Vcc 3.25 V
GoMaR Οκτώβριος 1, 2007 #1306 Οκτώβριος 1, 2007 ερχμ.....στα 3800 και εχεις μονο 3100 cpu score?πολυ χαμηλα.εγω στα 3600 βγαζω 3230
hipro5 Οκτώβριος 1, 2007 #1307 Οκτώβριος 1, 2007 Για να μη μαλώνετε......... Η Striker είναι καλή μητρικούλα ΑΝ μάθεις να "της φέρεσαι" ανάλογα..... ΔΕΝ είναι όμως για World Records....!....... ΝΑΙ, ΑΝ υπήρχε κάποια άλλη που να υποστηρίζει SLI, εγώ αυτή την άλλη θα προτιμούσα.....και όταν λέω "άλλη", εννοώ με ΑΛΛΟ chipset ΕΚΤΟΣ απ'το i680......Είναι αργό και κακομαθημένο.... Με σειρά ταχύτητας (απ'το πιό αργό προς το πιο γρήγορο) τα chipsets σε 3D είναι....... a. i865 b. i875 c. i680 d. i965 e. P35 f. i975 g. X38 ....αυτό σημαίνει ότι η Striker με το i680 chipset, AN και την έχω παίξει με 450MHz έως και 470MHz fsb (KAI με QUAD), με 1:1 και Cas 3-3-3-x αλλά και με 1200MHz+ τις μνήμες με Cas 4-3-3-x, ΔΕΝ μπορεί να πιάσει ΚΑΜΙΑ άλλη μητρική με αντίστοιχα ή ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ timings....... Παρακάτω παραθέτω ένα quote μου από άλλο φόρουμ με σύγκριση όλων των σημερινών chipsets (εκτός απ'το X38 - ακόμα)......ΔΕΝ υπάρχει το i975 chipset στο συγκριτικό αλλά κάποια στιγμή θα το συμπληρώσω και αυτό..... ABIT IN9-MAX with i680 chipset......and please don't tell me that these Ram timings aren't good enough!...... ASUS P5B-Deluxe with i965 chipset..... ASUS Blitz Formula with P35 chipset AND DDR2 Rams..... ASUS Blitz Extreme with P35 chipset AND DDR3 Rams.... Στα 3Ds είναι κάτι ανάλογο, ΕΚΤΟΣ ότι το i975 είναι ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ και αυτό γιατί τα 3Ds θέλουν ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ Latency στις μνήμες, πράγμα που ΑΚΟΜΑ και σήμερα ΔΕΝ το έχουν φτάσει τ'άλλα chipsets..... MONO με τις DDR3 κάτι πάει να γίνει, ΑΛΛΑ όταν τις δουλεύεις ΠΟΛΥ ψηλά και με χαμηλά timings..... Εν'ολίγης, η Striker είναι καλή μητρικούλα ΑΝ πάτε για SLI γιατί είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ......Έχει βέβαια τις δυσκολίες της στο "ανέβασμα", αλλά με καλή θέληση και πείσμα, κάποιος θα το καταφέρει.....(καταραμένο i680)..... Να πω επίσης ότι έχω δουλέψει ΔΥΟ μητρικές Striker......Μία στην ΑΡΧΗ όταν πρωτοβγήκαν και μία τώρα τελευταία........ΚΑΙ οι δύο είχαν παρόμοια συμπεριφορά...... Απλά θέλει πολύ ψάξιμο στην αρχή σε σχέση με μία άλλη που την πετάς πάνω και την Overclock-άρεις άνετα την ίδια μέρα..... ΤΕΛΙΚΑ......... ΑΝ κάποιος ΔΕ θέλει να δουλέψει με SLI και δύο κάρτες γραφικών, ΜΑΚΡΙΑ απ΄το i680 chipset, είτε Striker λέγεται αυτό, είτε IN9-MAX, είτε όπως θέλετε.......ΑΠΛΑ........ΜΑΚΡΙΑ...... .
mariosalice Οκτώβριος 1, 2007 Author #1308 Οκτώβριος 1, 2007 Έφτασα αισίως να έχω τη Striker έντεκα μήνες και μπορώ να ανταγωνιστώ σε features και ταχύτητα ακόμα και τα ολόφρεσκα performance chipsets της Intel. Τα p35 και X38 είναι νέα προιόντα, που ήρθαν με διαφορά πολλών μηνών, μετά από το 680i SLI. To p35, ανήκει κατά την Intel στην κατηγορία των Mainstream Desktop Chipsets, ενώ το Χ38 στην κατηγορία performance. Μου αρέσει να ξεφεύγω από την Intel στην πρώτη ευκαιρία. Κάνει καλό στον ανταγωνισμό και δεν ζήμιωσα. Ξέφυγα με τους Athlon64 και τώρα με το 680i. Το άξιζαν με το παραπάνω και οι δύο. Αν δεν υπήρχε το 680i SLI, δεν θα βλέπαμε από την Intel τα σημερινά chipset. Θα μας δίναν τις δυνατότητες με συνεχείς αναβαθμίσεις, με το σταγονόμετρο (όπως έκαναν πάντα) και θα μας ανάγκαζαν να αλλάζουμε μητρικές και όλα τα υπόλοιπα (που πάντα φρόντιζαν να είναι ασύμβατα με τα παλιά) σαν τα πουκάμισα. Με αυτή την έννοια, την πονάει την Intel το 680i chipset. Δεν έχω εμπειρία από άλλα chipsets, γιατί δεν τα έχω δουλέψει και είμαι υποχρεωμένος να δεχτώ την "κατάταξη" στα γραφικά (αν και είδα SPi). Πάντα όμως κρατάω μικρό καλάθι, όταν μου τα γράφουν γνωστοί Intel-άκηδες.
JOHNX2 Οκτώβριος 1, 2007 #1309 Οκτώβριος 1, 2007 Λεγοντε πολλα και κακα για τις επιδοσεις και τις εκδοσεις τις ASUS STRIKER EXTREME... αλλα εγω προσωπικα εχω δοκιμασει 4ρεις διαφορετικες ASUS STRIKER EXTREME (3ρεις στο συστημα μου και 1μια σε εναν φιλο μου με QUAND CORE).Και με τις 3ρεις τις δικες μου ASUS STRIKER EXTREME ανεβασα τον επεξεργαστη μου στα 4007ΜΗz σχετικα πολυ ευκολα... και χωρις παραξενες συμπεριφορες !!!!Τελικα μηπως το προβλημα ειναι στον χρηστη.... τι να πω !!! Εκτος και εαν εγω ειχα 4/4 καλες ASUS STRIKER EXTREME !!!!!
hipro5 Οκτώβριος 1, 2007 #1310 Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 10:44] Πάντα όμως κρατάω μικρό καλάθι, όταν μου τα γράφουν γνωστοί Intel-άκηδες.
Heatspreader Οκτώβριος 1, 2007 #1311 Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από JOHNX2 Λεγοντε πολλα και κακα για τις επιδοσεις και τις εκδοσεις τις ASUS STRIKER EXTREME... αλλα εγω προσωπικα εχω δοκιμασει 4ρεις διαφορετικες ASUS STRIKER EXTREME (3ρεις στο συστημα μου και 1μια σε εναν φιλο μου με QUAND CORE).Και με τις 3ρεις τις δικες μου ASUS STRIKER EXTREME ανεβασα τον επεξεργαστη μου στα 4007ΜΗz σχετικα πολυ ευκολα... και χωρις παραξενες συμπεριφορες !!!!Τελικα μηπως το προβλημα ειναι στον χρηστη.... τι να πω !!! Εκτος και εαν εγω ειχα 4/4 καλες ASUS STRIKER EXTREME !!!!! Γιάννη... Είναι το Slogan τηs Striker... "Και αν σου κάτσει..."Αν πρέπει ο χρήστης να είναι electronic engineer του MIT για να κλοκάρει τη striker τι να πω...
Louris7 Οκτώβριος 1, 2007 #1312 Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987 [Σήμερα, στις 11:39] Γιάννη... Είναι το Slogan τηs Striker... "Και αν σου κάτσει..."Αν πρέπει ο χρήστης να είναι electronic engineer του MIT για να κλοκάρει τη striker τι να πω... Και εγω που ημουν παντελως ασχετος με o/c , καταφερα χωρις να παιζω καθε μερα και να ειμαι καθε μερα πανω απτο μηχανημα, με αερα και ανεμιστηρακια να φτασω 440 Fsb και να τρεξω και Pi στα 3,9. -Δυστυχως φωτο δεν εχω απο τοτε γιατι δεν ηξερα, αλλα αμα το ξαναπροσπαθησω θα τις ανεβασω.- Η striker με εβαλε στο κολπο του o/c και παρολο που εβριζα και ελεγα Θεε μου γιατι εμπλεξα ετσι, ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με την μητρικη.Και να ναι καλα ο Μαριος και ο καθε Μαριος που μπορει να ηταν στη θεση του, που δημιουργησε αυτο το Thread...Κακα τα ψεματα μας εχει βοηθησει , αλλους πολυ αλλους λιγοτερο..Διαβασα επισης απτην αρχη καποια Post και οντως απο τα πρωτα κιολας Post υπαρχουν ατομα που λενε τι κακη και τι χαλια μητρικη ειναι αυτη...Please το εχουμε διαβασει πολλες φορες, αλλα φτανει.Δεν αξιζει. Οπως δεν αξιζει αυτος ο "πολεμος" εναντιον του Μαριου που ουτε μηχανικος , ουτε της ASUS φανταζομαι εργατης ειναι.Προσωπικες αποψεις και εμπειριες εκφραζει -ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ THREAD-με τον τροπο του, τον απολυτο για καποιους , που ωστοσο ειναι τεκμηριωμενες και στο τελος δεχεται καθε απαντηση με επιχειρηματα...Τα λεω ολα αυτα γιατι πολυ απλα ξαναδιαβασα το thread ολο..καντε λιγο τον κοπο κ εσεις,οσοι θελετε συνεχεια να λετε τι μαπα που ειναι η Striker ...Ειναι καλο thread αυτο , μην το χαλασουμε τελειως. Οσοι δεν θελουν ας ανοιξουν αλλο που να λεει "Aποψεις για την χειροτερη μητρικη της Asus"...
jasone Οκτώβριος 1, 2007 #1313 Οκτώβριος 1, 2007 ειναι το τελευταιο μου ποστ που λερωνει αυτο το topic: Μπορω να ανεβω με στρικερ και quad στα 3,6(πανω κατω)χωριςμοντα.Ρωταω γιατι αν υπαρχει η δυνατοτητα θα την κρατησω και θα προσπαθησω Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν εχω δημιουργησει προβλημα στο τοπικ
Heatspreader Οκτώβριος 1, 2007 #1314 Οκτώβριος 1, 2007 Μα φυσικά είναι μεγάλη η βοήθεια και μπράβο στο μεράκι του Μάριου! Πραγματικά μακάρι να είχαν όλοι αυτή την όρεξη! Αυτό όμως που θα πρέπει να τονίσουμε, είναι ότι από τη στιγμή που αγοράζουμε ένα προιόν, απαιτούμε να είναι καλό και να μην υπάρχουν και καλά και κακιά κομμάτια. Ίδια λεφτά έχω δώσει εγώ ίδια και εσύ. Γιατί εγώ να έχω το κακό κομμάτι? Δεν είναι ευθύνη της ASUS αυτό??? Και δεν είπα διαφορά για λίγο παραπάνω FSB, μιλάμε για χαλασμένες και καλές μητρικές!!!Για μένα και για άλλους πολλούς η Striker είναι ένα παραμύθι όπως λέει και ένας φίλος. Τότε μάλιστα του έλεγα ότι δεν ξέρει να τη ρυθμίζει... Και όμως δεν ήταν αυτό... Είχε πέσει σε πατάτα striker 300Ε και γινόταν ρόμπα όταν κάποιος με μια φθηνή μητρική τον πέρναγε από πάνω. Εγώ σήμερα θα τη πάω στο Πλαίσιο για πιστωτικό. Αν μου δώσουν την ίδια που δεν το εύχομαι θα δω μπας και βγάλω άκρη.Γενικά πρόκειται για μία πολύ δύσκολη μητρική παρόλα αυτά. Με την ABIT βάζω μία ταση στο NB και αυτό ήταν... Κρίμα και πάλι γιατί τόσους μήνες νόμιζα ότι έχω ένα αξιόλογο μηχάνημα, αλλά είχα μόνο ένα ακριβώ μηχάνημα.
AN7 OverClocker Οκτώβριος 1, 2007 #1315 Οκτώβριος 1, 2007 Ωχου ρε Lafa.300ποστ τώρα το ίδιο πράμα λές.Το Αβιτ είναι πολύ πιο ευκολο board απ την Striker.Για αυτό ανέβηκες πιο ευκολα.
mariosalice Οκτώβριος 1, 2007 Author #1316 Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από jasone [Σήμερα, στις 15:46] ειναι το τελευταιο μου ποστ που λερωνει αυτο το topic: Μπορω να ανεβω με στρικερ και quad στα 3,6(πανω κατω)χωριςμοντα.Ρωταω γιατι αν υπαρχει η δυνατοτητα θα την κρατησω και θα προσπαθησω Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν εχω δημιουργησει προβλημα στο τοπικ Το ερώτημα αυτό είναι γενικό για οποιαδήποτε μητρική και δεν περιορίζεται στη Striker. Φτιάξε ένα ποστ και ρώτα ποια μητρική μπορεί υπερχρονίσει τον δικό σου τετραπύρηνο επεξεργαστή Q6600 στα 3600. Η απάντηση μου είναι ότι εξαρτάται από τον επεξεργαστή, την ψύξη, τη μητρική και το άτομο που υπερχρονίζει. Αν ρωτάς πόσο FSB ανεβάζει η Striker με Q6600, τότε δες το πρώτο ποστ. Υπάρχουν και πολύ πρόσφατες σχετικές συζητήσεις, όπως για το gtl ref mod. Οι εκτιμήσεις λοιπόν είναι πως ανεβαίνει στα 333-350. Αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία από τετραπύρηνο, θα έλεγα να παίξεις και με τις τάσεις VTT βάζοντας Vdimm/2 -1 ή -2. Ο λόγος που το προτείνω έχει σχέση με τους ορισμούς VTT, VDDQ και VRef που υπάρχουν στο πρώτο ποστ από τη μια και του GTL reference Voltage από την άλλη. Αν έχει κάποιος τετραπύρηνο επεξεργαστή ας το δοκιμάσει.
.38-.45 Οκτώβριος 1, 2007 #1317 Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987 [Σήμερα, στις 14:37] είναι ότι από τη στιγμή που αγοράζουμε ένα προιόν, απαιτούμε να είναι καλό και να μην υπάρχουν και καλά και κακιά κομμάτια. Ίδια λεφτά έχω δώσει εγώ ίδια και εσύ. Γιατί εγώ να έχω το κακό κομμάτι? Δεν είναι ευθύνη της ASUS αυτό??? Και δεν είπα διαφορά για λίγο παραπάνω FSB, μιλάμε για χαλασμένες και καλές μητρικές!!! ναι, το απαιτουμε, αλλα δε γινεται. τουλαχιστο οχι με τα λεφτα που πληρωνουμε. στον ποιοτικο ελεγχο, δε εξεταζονται ολα τα κομματια. γινεται τυχαια δειγματοληψια. αν βγει κακη η παρτιδα, γυρναει πισω. αν βγηκε καλη, παει στο εμποριο. μεσα στην "καλη" παρτιδα θα υπαρχουν και κακα κομματια. αν δοκιμαζοταν ολες, δε θα αλλαζαμε μητρικες καθε 2μηνο, γιατι θα κοστιζαν πολυ. ασε που δε νομιζω πως κανενας να δινει εγγυση για oc.
jasone Οκτώβριος 1, 2007 #1318 Οκτώβριος 1, 2007 Αληθεια πως μπορω να καταλαβω αν η δικη μου στρικερ ειναι καλο η κακο κομματι;;Αμα αυτος που κλοκαρει εχει εμπειρια9ενας φιλος , οχι εγω)δεν υπαρχει ελπιδα για 400 fsbΜariosalice ευχαριστω πολυ γαι τη βοηθεια!!
AN7 OverClocker Οκτώβριος 1, 2007 #1319 Οκτώβριος 1, 2007 http://service.futuremark.com/compare?3dm06=3225712423*9 @ 4GB 1/1 @ 4-4-4-15Vista x64 όλα στο high quality.8800GTX @ defaults 575-1350-900
mariosalice Οκτώβριος 1, 2007 Author #1320 Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 17:38] http://service.futuremark.com/compare?3dm06=3225712 429*9 @ 4GB 1/1 @ 4-4-4-15 Vista x64 όλα στο high quality. 8800GTX @ defaults 575-1350-900 Πολύ ωραίος και μπράβο που έκανες τον κόπο και μας το έδωσες αυτό το αποτέλεσμα. Έτσι θα ξέρουμε τι να περιμένουμε σε μελλοντικές αγορές. Δυνατό το P35 και η μητρική Abit στον υπερχρονισμό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.