Jump to content

ASUS Extreme STRIKER, εμπειρίες (56K Warning)

mariosalice

Recommended Posts

Επειδή για κάποιο λόγο (ίσως επειδή δεν έχω γνήσια Vista) δεν μπορώ να τρέξω το συγκεκριμένο διαγνωστικό test για τις μνήμες, κατέβασα από τη Microsoft αυτό:

http://oca.microsoft.com/en/windiag.asp

Έκανα κάποια γρήγορα (Standard Tests) στα 730MHZ και τα πέρασα 3 φορές:

2002092586868224325_rs.jpg

Μετά έβαλα να τρέξει και κάποια παραπάνω tests (Extended Tests) τα οποία δεν τα ολοκλήρωσα, γιατί δεν ήξερα αν αξίζει το κόπο να περιμένω, καθώς δεν γνωρίζω αν το συγκεκριμένο εργαλείο της Microsoft, είναι αξιόπιστο.

2002024075376878907_rs.jpg

EDIT:

Αξιόπιστο ή μη το εργαλείο αυτό, μου έβγαλε λάθος στα 10 δευτερόλεπτα, όταν έβαλα τις μνήμες στα 800MHZ. Αμέσως υποψιάστηκα μήπως φταίει η λίγο παραπάνω τάση που δίνει το MOBO. Έδωσα λοιπόν, από 2.14V που έδινε το MOBO, 2.0V. Πληροφοριακά οι μνήμες μου δουλεύουν στα 2.0-2.1V σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Το test στα 800MHZ, το έκανα επειδή είπα να ξεκλοκάρω το σύστημα μου και να τα βάλω όλα default. Τόσο καιρό με αυτά που βλέπετε στην υπογραφή μου, το σύστημά μου, είναι παραπάνω από σταθερό! Ελάτε όμως που με το που το έκανα αυτό και μπήκα λίγο στα Windows ανοίγοντας το MSN το PC έκανε Restart!

Αυτή τη στιγμή κάνω τα extended tests και θα το αφήσω να περάσει τουλάχιστον 3 pass! Φυσικά με ταση 2.0V! Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως... Είναι δυνατόν για τόση λίγη τάση παραπάνω να βγάζει λάθη? Καλά ας μην λέω μεγάλα λόγια ας τελειώσει το test και θα δούμε αν είναι τάση ή είναι χαλασμένες οι μνήμες.

• Replies 1,7k
  • Created
  • Last Reply

Α, ναι? Τα άλλα θέλουν και λειτουργικό ε? Ε μάλλον γι 'αυτό δεν έτρεχε το διαγνωστικό των Vista επειδή έχω XP, ή επειδή δεν είναι αυθεντικά? Τέλος πάντως λίγη σημασία έχει. Όταν ήμουν στα 800MHZ λοιπόν και 2,14V είχα τα εξής αποτελέσματα:

2005790808683872805_rs.jpg

Όταν έβαλα χειροκίνητα τη τάση, στα 2,00V είχα πολύ καλά αποτελέσματα:

2005766135598908712_rs.jpg

χτες παρειγγειλα την dfi nf680i lt θελω να δω αν μου προσφερει παραπανω κλοκια στον τετραπυρινο απο την ασους .την στραικερ θα την χρησιμοποιησω στο κατεβαστηρι μου με τον ε6600+2γιγα ραμ.παντως μπορω να πω οτι εμεινα απολυτα ευχαριστημενος απο την στραικερ

.αν ειχαν κανει implementation gtl ref volt reg sto bios θα ηταν τελεια.τεσπα

Αρχική απάντηση από Lafas1987 [Σήμερα, στις 09:38]

Αν σε ακούσει κανάς φτωχός άνθρωπος θα σε σκοτώσει! Κατεβαστήρι τη striker! Θα μας δει ο Θεό!

Παντως δεν την πουλαει...!!!1:mad: :mad: :mad: :jump:

Αν έχεις vista γράψε στο start search memory και θα δεις Memory Diagnostics Tool πάτα μετά θα σου ζητήσει να κάνει restart για να κάνει ελέγχω η να το κάνει την επομένη φορά .

Αρχική απάντηση από Louris7 [Σήμερα, στις 09:22]

Παντως δεν την πουλαει...!!!1:mad: :mad: :mad: :jump:

πως να την πουλησω ειναι μονταρισμενη και τα στοκ κουλερς τα εχω πετσοκοψει.

στην αγγελία που θα βάλεις γράψε ακριβώς το ίδιο και κόψε καμια 80αριά ευρώ γιατί δεν έχει εγγύηση :)

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 12:36]

Δεν βάζεις καλύτερα για κατεβαστήρι την DFI?

γιατι να βαλω την δφι?

Μετραει Χ9 και γι'αυτο το βγαζει λαθος. Δες και το everest που το βγαζει σωστα...

Ηταν λαθος ενδειξη του coretemp....

Παιδιά εγώ τελικά θα την αφήσω και θα πάω σε αυτή:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=1010824&tab=specs

Δεν τη παλεύω άλλο με τη Striker. Καλά έπαιξα, αλλά φτάνει... Θέλω να πάω κάτι σε πιο εύκολο!

Γενικά κάτι παίζει με αυτό το MOBO. Σήμερα ας πούμε μπούταρα και έκανα PI στα 3,5 πρώτη φορά, αλλά βάζοντας τις μνήμες στα 533ΜΗΖ... Όταν τις ανέβαζα, τίποτα... τζίφος, μία μαύρη οθόνη, μία κόλαγε στο BIOS, ότι να'ναι!

Τι παραπάνω προσφέρει? Την έχεις δοκιμάσει? Επίσης με ενδιαφέρει αυτό που θα πάρω να το έχουν πολλοί ώστε να μπορώ να βγάλω άκρη. Η συγκεκριμένη μου έχει κάνει κακή εντύπωση μόνο και μόνο που έχει μόνο 2 PCI.

Για να μην είμαστε Offtopic, καλύτερα να μιλάμε εδώ:

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=42084

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.