Jump to content

ASUS Extreme STRIKER, εμπειρίες (56K Warning)

mariosalice

Recommended Posts

• Replies 1,7k
  • Created
  • Last Reply

Νέοι οδηγοί Nvidia Nforce 15.08 για Vista.

Έχουν Network access Manager που δίνει καλύτερους χρόνους ping σε παιχνίδια Internet αν ενεργοποιηθεί το first packet.

Πολύ καλοί οδηγοί για raid.

Για να εγκατασταθούν σωστά, πρέπει να απεγκαταστήσουμε την κάρτα γραφικών και να απενεργοποιήσουμε το anti virus.

Δεν κάνουμε απεγκατάσταση των παλιών οδηγών nforce.

Κάτσε αν έχεις το έχεις το CPU στα 1600 τότε οι μνήμες πάτε σε sync στα 800 και όχι στα 1000... Ούτε και εμένα παίζει πάντως... Τι να πω.. Αν στα 3.3 που είμαι Rock stable έπρεπε να δώσω 300 Ευρώ τότε πάσω... Νομίζω πάντως ότι δεν λέει και πολλά το MOBO. Πάω με 1000 για x38...

Όσο για το unlinked σίγουρα θα έχεις καταλάβει ότι δεν είναι τελείως ανεξάρτητο (δεν έχει διαφορετικό κρύσταλλο), απλά μπορεί και βάζει πολλούς διαιρέτες. Το ίδιο συμβαίνει και με το καινούριο Chipset της ATi.

Πολύ θα ήθελα να τη δοκιμάσει και ένας τη μητρική μου που ίσως γνωρίζει περισσότερα, αλλά και πάλι δεν νομίζω να βγάλει άκρη...

Δεν έβγαλα τη μητρική σκάρτη, αλλά με 150Εuro παίρνεις την ABIT P35 και φτάνεις 500FSB για πλάκα. Για SLI ναι είναι...

Edit: Είναι μέχρι να έρθει το x38!!!

Αρχική απάντηση από Lafas1987 [Σήμερα, στις 15:33]

Κάτσε αν έχεις το έχεις το CPU στα 1600 τότε οι μνήμες πάτε σε sync στα 800 και όχι στα 1000... Ούτε και εμένα παίζει πάντως... Τι να πω.. Αν στα 3.3 που είμαι Rock stable έπρεπε να δώσω 300 Ευρώ τότε πάσω... Νομίζω πάντως ότι δεν λέει και πολλά το MOBO. Πάω με 1000 για x38...

Όσο για το unlinked σίγουρα θα έχεις καταλάβει ότι δεν είναι τελείως ανεξάρτητο (δεν έχει διαφορετικό κρύσταλλο), απλά μπορεί και βάζει πολλούς διαιρέτες. Το ίδιο συμβαίνει και με το καινούριο Chipset της ATi.

Πολύ θα ήθελα να τη δοκιμάσει και ένας τη μητρική μου που ίσως γνωρίζει περισσότερα, αλλά και πάλι δεν νομίζω να βγάλει άκρη...

Το mobo μια χαρά είναι.

Ο υπερχρονισμός είναι και θέμα μυαλού.

Το X38 με DDR3 μνήμη (πανάκριβη) θα είναι καλύτερο, αλλά δεν θα υποστηρίζει SLI.

Αναγκαστικά πρέπει να πάει κανείς με ATI αν θελήσει μελλοντικά να δώσει παράταση στη ζωή του συστήματος με δεύτερη κάρτα γραφικών.

Αρχική απάντηση από subzero [Σήμερα, στις 15:14]

εγω εχω 1000 μνημες αλλα στα 1600 sync mode no boot

Διάβασε το πρώτο ποστ.

Στα γρήγορα, αν θέλεις να παίξει sync στα 1600 (αν αντέχει ο επεξεργαστής σου) βάλε manual ΝΒ 1.45 και VDIMM 2.2v.

Κατέβασε τον πολλαπλασιαστή αν δεν αντέχει ο επεξεργαστής.

Αν παίζει, θα σιγουρευτείς ότι η μητρική και η μηνήμη είναι εντάξει.

Αν δεν παίζει, έλεγξε τη μνήμη.

Αρχική απάντηση από subzero [Σήμερα, στις 18:47]

SYNC MODE1:1 1600 MHZ DDR 2 NO BOOT

Γιατί φωνάζεις?

Μας το είπες ότι δεν τα καταφέρνεις να υπερχρονίσεις.

chiller by unseen,ddr maximizer on rams,2x8800gtx wcooled nb+sb wc.το θεμα ειναι οτι αν βαλεις 1600 με μνημες λινκεντ και 1προς1 οι μνημες φτανουν τα 1600 μηζ.

Αρχική απάντηση από subzero [Σήμερα, στις 19:09]

chiller by unseen,ddr maximizer on rams,2x8800gtx wcooled nb+sb wc.το θεμα ειναι οτι αν βαλεις 1600 με μνημες λινκεντ και 1προς1 οι μνημες φτανουν τα 1600 μηζ.

Βρε............1:1 λέμε = 1600 / 4 = 400MHz fsb.........ΑΡΑ θα ΠΡΕΠΕΙ να βάλεις τις μνήμες 800MHz....... :)

Αρχική απάντηση από subzero [Σήμερα, στις 15:14]

εγω εχω 1000 μνημες αλλα στα 1600 sync mode no boot

Αυτά μας έγραψες.

Ότι έβαλες sync mode

Τώρα μας λες ότι έβαλες 1:1 και όχι sync mode

Ας διάβαζες το πρώτο ποστ όπως σου έγραψα.

Δες τις ρυθμίσεις που υποτίθεται ότι έβαλες

Αν πράγματι έβαλες sync mode τότε θα είχες τα παρακάτω.

FSB - Memory Clock Mode: Linked

x FSB - Memory Ratio: Sync Mode

FSB (QDR), Mhz: 1600 (1600/4=400 FSB)

Actual FSB (QDR), Mhz: 1600

MEM (DDR), Mhz: 800 (800/2=400mhz )

Actual MEM (DDR), Mhz: 800

Αλλά εσύ τώρα μας λες ότι έβαλες αντί για sync mode 1:1.

Αποφάσισε τι έβαλες.

Πάντως έχεις κορυφαίο σύστημα.

Τι επεξεργαστή έχεις?

Δεν μας δίνεις καμιά πληροφορία.

Κανονικά θα έπρεπε να ανεβάζεις τα πάντα άνετα.

Ιδίως μου έκανε εντύπωση που έχεις WC στο NB.

Πολύ χρήσιμο για αυτή τη μητρική.

Αλλά τι έκανες με τα mosfet?

Έβαλες ανεμιστήρες? Η ASUS δίνει μόνο ένα με τη μητρική (αν θυμάμαι καλά). Πρέπει να βάλεις δύο. Από έναν ανεμιστήρα σε κάθε ψύκτρα.

Αν μας πεις λίγα πράγματα, αξίζει να σε βοηθήσουμε.

Αρχική απάντηση από hipro5

Βρε............1:1 λέμε = 1600 / 4 = 400MHz fsb.........ΑΡΑ θα ΠΡΕΠΕΙ να βάλεις τις μνήμες 800MHz....... :)

aaa sorry

Μα ακόμα πιο εύκολο είναι να πεις στα 1600 το έχω, θα βάλω τις μνήμες στα 800. Όταν το έχεις Sycn έτσι και αλλιώς ανεβαίνει μόνη της η μνήμη. Απλά βάζε και τσέκαρε πάντα το CPUZ γιατί μερικές φορές αντί για 1:1 δεν βρίσκει και βάζει 14:15 και κάτι κουλά. Εκεί παίζεις με εκεί γύρω στα 1600 μέχρι να το βρείς.

λοιπον ο επεωεργαστης ειναι ο q6600,μνημες ocz ti alpha 8000 φλασαρισμενες με epp spd

αυτη την στιγμη κανω πειραματα με το gtl ref volt με 0.795 boot 9X400 αλλα θελει fine tuning

γιατι δεν ειμαι 100%σταθερος θα προσπαθησω να βρω το χρυσο σημειο για 9Χ400

και 8Χ450.stay tuned

μακαρι να ειχα ενα σχεδιο και για τα 4 gtlref μονο ο μεγας hipro τα καταφερε.

Στα 1600 δεν νομίζω να καταφέρεις να είσαι οκ... Πάλεψέ το πάντως δεν έχεις να χάσεις και τίποτα...

Φυσικά το SLI το έχεις στο expert έτσι?

Εγώ έχω καταλήξει στο οτι δεν πάει ο 6600 μου . Σκέφτομαι τον q6000 GO(αν βρω) η τον 6850 μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχω έναν από τους δυο και θα δω τι παίζει .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.