hipro5 Ιούνιος 1, 2007 #921 Ιούνιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 21:05] WellCome!!! Τιμή μας.Τι Striker είναι αυτή??Made in China ή Taiwan?Έχει κενό στα heatpipes πάνω από την τροφοδοσία της CPU?Η δική μου China δεν ανέβαινε πάνω από 460, σε αντίθεση με την taiwan που πάει 500.Και οι μνήμες 3-3-3-4 1Τ στα 471!!!Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τις Team Group 1200.Αυτές είναι? Made in China είναι...Corsair Dominator 10000Ναι έχει κενό
nubair Ιούνιος 5, 2007 #923 Ιούνιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 08:50] Νεο bios 1202 το οποίο πάει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...... Nεο bios αλλα απο που??? Αν θες δωσε και σε εμας ενα link γιατι απο official δεν...plzzzzzzz ενα link:help:
nubair Ιούνιος 5, 2007 #925 Ιούνιος 5, 2007 Aπλα η αποδοση που φτανεις τις μνημες σου ειναι εκπληκτικη:worship: Ελπιζω και οι teamgroup που παραγειλλα(και περιμενω μια εβδομαδα να ερθουν:devil: )να ειναι τοσο καλα κομματια(μιας και φορανε και τα ιδια micron μπορω να ελπιζω)
hipro5 Ιούνιος 5, 2007 #926 Ιούνιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από nubair [Σήμερα, στις 12:33] Aπλα η αποδοση που φτανεις τις μνημες σου ειναι εκπληκτικη:worship: Ελπιζω και οι teamgroup που παραγειλλα(και περιμενω μια εβδομαδα να ερθουν:devil: )να ειναι τοσο καλα κομματια(μιας και φορανε και τα ιδια micron μπορω να ελπιζω) AN είναι οι 1200 αυτές που παίρνεις, τότε δεν πιστεύω να συναντήσεις πρόβλημα.....
mariosalice Ιούνιος 5, 2007 Author #927 Ιούνιος 5, 2007 Απίστευτα αποτελέσματα !!! http://xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=2231063&postcount=19 Το κομμάτι που μας έλλειπε (Xtreme O/C) σε αυτό το thread συμπληρώνεται από τον πρώτο του είδους. HIPRO5 ΟΛΕ !!! Ψάχνω να βρω αυτό το BIOS.
darkCount Ιούνιος 5, 2007 #928 Ιούνιος 5, 2007 Εκτός αν σε δεσμεύει κάνα NDA μάστροΓιώργο....ανέβασε το κάπου να δούμε φως και οι λοιποί......
mariosalice Ιούνιος 5, 2007 Author #929 Ιούνιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από nubair [Σήμερα, στις 12:33] Aπλα η αποδοση που φτανεις τις μνημες σου ειναι εκπληκτικη:worship: Ελπιζω και οι teamgroup που παραγειλλα(και περιμενω μια εβδομαδα να ερθουν:devil: )να ειναι τοσο καλα κομματια(μιας και φορανε και τα ιδια micron μπορω να ελπιζω) Δεν πρόσεξες ότι είναι με τετραπύρηνο? Αν το πόσταρε αυτό οποιοσδήποτε άλλος θα μου φαινόταν παράξενο το FSB. Η μητρική αυτή όλοι λένε ότι ΔΕΝ ανεβαίνει πάνω από 333. (αν και δεν έχω τετραπύρηνο για να έχω προσωπική γνώμη). Πιστεύω ότι κάποιο mod έχει κάνει ο hipro5 σε συνδυασμό με το νέο BIOS. Με τετραπύρηνο σε τέτοιες συχνότητες και σε συνδυασμό με δύο 16άρες PCIe lanes δεν μπορώ να φανταστώ ποιο θα είναι το όριο στα 3DMark benches. Να ελπίζουμε και για παγκόσμιο? Αν και τα έξοδα είναι τεράστια για τέτοια πράγματα. Αλλά η τεχνογνωσία υπάρχει όπως βλέπω.
hipro5 Ιούνιος 6, 2007 #930 Ιούνιος 6, 2007 Ναι είναι Mod-αρισμένη η μητρική ΚΑΙ τα 4 GTLREF pins, ΑΛΛΑ αυτό το fsb δοκιμάστικε με τα Mods τα default........Δηλαδή ότι δίνει η μητρική..... Δυστυχώς το bios δε μπορώ να το δώσω γιατί το υποσχέθηκα.......αλλά κάντε λίγο υπομονή και έρχεται....
nubair Ιούνιος 6, 2007 #931 Ιούνιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 08:01] Ναι είναι Mod-αρισμένη η μητρική ΚΑΙ τα 4 GTLREF pins, ΑΛΛΑ αυτό το fsb δοκιμάστικε με τα Mods τα default........Δηλαδή ότι δίνει η μητρική..... Αφου δοκιμαστικε στα default οντως το νεο bios κανει καλη δουλεια!Μπραβο στην ASUS που συνεχιζει την εξελιξη σε ενα καλο bios για να το κανει καλυτερο
dimpar Ιούνιος 6, 2007 #932 Ιούνιος 6, 2007 Τελικά μετά από 10 μέρες ομαλής συμβίωσης με το νέο PC άρχισαν τα προβλήματα. Μέχρι σήμερα είχα 2 freezαρίσματα αφού τον χρόνισα στις ρυθμίσεις που προτείνει o Μάριος στην αρχή. Μετά το δεύτερο τα άλλαξα πάλι στα default αφήνοντας τις μνήμες μόνο στις τιμές που προτείνει ο κατασκευαστής. Σήμερα και ενώ όλα δούλευαν μια χαρά βάζω να παίξει ένα mp3 που μου έστειλε ένα φιλαράκι από το msn και παγώνουν όλα. Restart και δε φορτώνουν τα Vista. Τελικά κατάφερα να φορτώσουν αλλά κόλλαγαν συνέχεια. Τώρα δεν έχω σήμα στην οθόνη καν... Ουφ αρχίσαν οι μπελάδες μου φαίνεται... Έβγαλα τη κάρτα γραφικών και την ξαναέβαλα αλλά μπααααα....
mariosalice Ιούνιος 7, 2007 Author #933 Ιούνιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από dimpar [Σήμερα, στις 00:30] Τελικά μετά από 10 μέρες ομαλής συμβίωσης με το νέο PC άρχισαν τα προβλήματα. Μέχρι σήμερα είχα 2 freezαρίσματα αφού τον χρόνισα στις ρυθμίσεις που προτείνει o Μάριος στην αρχή. Μετά το δεύτερο τα άλλαξα πάλι στα default αφήνοντας τις μνήμες μόνο στις τιμές που προτείνει ο κατασκευαστής. Σήμερα και ενώ όλα δούλευαν μια χαρά βάζω να παίξει ένα mp3 που μου έστειλε ένα φιλαράκι από το msn και παγώνουν όλα. Restart και δε φορτώνουν τα Vista. Τελικά κατάφερα να φορτώσουν αλλά κόλλαγαν συνέχεια. Τώρα δεν έχω σήμα στην οθόνη καν... Ουφ αρχίσαν οι μπελάδες μου φαίνεται... Έβγαλα τη κάρτα γραφικών και την ξαναέβαλα αλλά μπααααα.... Δεν θέλω να σε πανικοβάλλω, αλλά είδα σε άλλο ποστ, ότι πήρες μητρική που έλλειπαν εξαρτήματα από το κουτί.Προσωπικά δεν θα την αγόραζα τη συγκεκριμένη μητρική.Πάντως δεν σημαίνει και τίποτα.Τα προβλήματα δεν προέρχονται πάντα από τη μητρική.Κυκλοφορούν και ιοί, προβληματικά προγράμματα, χαλασμένα πολύμπριζα και καμένες μνήμες με το τσουβάλι.Πρόσεξε ότι δεν έχουν όλες οι μνήμες σωστές πληροφορίες EPP στο spd.Οπότε ακολούθησε τις εναλλακτικές προτάσεις του 1ου ποστ, για την περίπτωση αυτή.Αφού διάβασες το πρώτο ποστ, θα είδες και τις τεχνικές που πρέπει να ακολουθήσεις για να ξεμπλοκάρει η μητρική.Μετά μπες σε safe mode και άλλαξε τους οδηγούς της κάρτας γραφικών.Θα τα καταφέρεις και θα βρεις τι σου φταίει αν πας βήμα βήμα.
dimpar Ιούνιος 7, 2007 #934 Ιούνιος 7, 2007 Μάριε καλά τα λες αλλά τελικά δεν τη χρησιμοποίησα εκείνη τη μητρική. Την πήγα πίσω και πήρα καινούρια. Έχω κάνει clear c-mos, έβγαλα και τη μπαταρία αλλά συνεχίζω να μην έχω σήμα στην οθόνη. Το ζήτημα είναι ότι είχα μπει και σε safe mode και ο υπολογιστής πάλι κόλλησε.edit: Και εγένετω φως. Μόλις έκανα clear c-mos αφού πέταξα το ένα dim της μνήμης έξω και ξεκίνησε. Το κουλό είναι ότι δε μπορεί να μπει msn και να checkάρει για updates στη Microsoft ενώ internet έχει κανονικά... Τις μνήμες από ότι καταλαβαίνω καλά θα κάνω να τις αλλάξω μου φαίνεται τελικά...edit: Τελικά για το msn και τα updates έφταιγε το γεγονός ότι δεν είχα βάλει σωστή ώρα και ημερομηνία. Κατά τα άλλα αυτή τη στιγμή φαίνονται όλα καλά!
nubair Ιούνιος 7, 2007 #935 Ιούνιος 7, 2007 edit: Και εγένετω φως. Μόλις έκανα clear c-mos αφού πέταξα το ένα dim της μνήμης έξω και ξεκίνησε. Το κουλό είναι ότι δε μπορεί να μπει msn και να checkάρει για updates στη Microsoft ενώ internet έχει κανονικά... Τις μνήμες από ότι καταλαβαίνω καλά θα κάνω να τις αλλάξω μου φαίνεται τελικά... Κανε ενα memtest για να δεις για αν οι μνημες σου ειναι οκΞεκινισε γιατι εβγαλες το ενα dimm της μνημης σου και οχι επειδη εκανες clr cmosΥ.Γ.Μαριε αν θες στο πρωτο post στα tips(οταν η μητρικη δεν bootαρει) προσθεσε και το κολπο με το dimmaki.Ειναι checkαρισμενο αρκετες φορες.
mariosalice Ιούνιος 7, 2007 Author #936 Ιούνιος 7, 2007 Είναι γραμμένοι ήδη όλοι οι τρόποι για να ξεκολλήσουμε τη μητρική. Το τρυκ όμως με το juper σε συνδυασμό με το clear cmos on είναι πατέντα.Δεν υπάρχει πουθενά αλλού γραμμένο και πρέπει να δουλεύει πάντα.Το βάφτισα κιόλας "SUPER TIP (ή πώς ξεκολλάμε τη Striker)" και το έγραψα στο πρώτο ποστ, με τρία αστέρια και κόκκινα γράμματα, ώστε να μη γίνεται να ξεφύγει από την προσοχή μας.
dimpar Ιούνιος 7, 2007 #937 Ιούνιος 7, 2007 Σα να αρχίζω να βγάζω μια άκρη. Είπα προηγουμένως ότι άλλαξα τους χρόνους της μνήμης σε αυτούς που λέει ο κατασκευαστής. Η Striker τις έβλεπε 5-5-5-18 ενώ το πλαίσιο τις είχε 5-5-5-12. Βασικά από τη στιγμή που τις άλλαξα πρέπει να ξεκίνησαν τα παγώματα. Το θέμα είναι το εξής, τις τιμές 5-5-5-12 τις είχα τσεκάρει και στο site της mushkin και σήμερα που μπήκα είδα τις μνήμες με άλλες ψήκτρες και άλλα timings. Το θέμα είναι ότι τα αυτοκόλλητα των ψηκτρών λένε τις τιμές που δίνει το πλαίσιο. Και το ερώτημα είναι το εξής, πιστεύω ότι αν τις γυρίσω στα αρχικά timings δε θα έχω πρόβλημα, αλλά μήπως είναι καλύτερα να τις αλλάξω με κάποιες άλλες τώρα που είναι νωρίς και αν ναι με ποιες;http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=925683&tab=marketinghttp://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=373Το part number είναι ακριβώς το ίδιο.Μάριε λες ότι αν οι μνήμες δεν είναι SLI ready ή EPP δημιουργούν προβλήματα. Από όσο κοίταξα οι δικιές μου μάλλον δεν είναι.
nubair Ιούνιος 7, 2007 #938 Ιούνιος 7, 2007 Aπο την στιγμη που οι μνημες σου πανω γραφουν 5-5-5-12 αυτα ειναι και τα stock timingsΓια να δεις αν οι μνημες σου εχουν EPP απλα μπαινεις στο bios και στο tab extreme tweaker δες αν ειναι enable το sli ready memory
dimpar Ιούνιος 7, 2007 #939 Ιούνιος 7, 2007 Οκ! Τότε οι μνήμες δεν έχουν EPP η επιλογή αυτή είναι ανενεργή.
GoriLLakoS Ιούνιος 7, 2007 #940 Ιούνιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από dimpar Σα να αρχίζω να βγάζω μια άκρη. Είπα προηγουμένως ότι άλλαξα τους χρόνους της μνήμης σε αυτούς που λέει ο κατασκευαστής. Η Striker τις έβλεπε 5-5-5-18 ενώ το πλαίσιο τις είχε 5-5-5-12. Βασικά από τη στιγμή που τις άλλαξα πρέπει να ξεκίνησαν τα παγώματα. Το θέμα είναι το εξής, τις τιμές 5-5-5-12 τις είχα τσεκάρει και στο site της mushkin και σήμερα που μπήκα είδα τις μνήμες με άλλες ψήκτρες και άλλα timings. Το θέμα είναι ότι τα αυτοκόλλητα των ψηκτρών λένε τις τιμές που δίνει το πλαίσιο. Και το ερώτημα είναι το εξής, πιστεύω ότι αν τις γυρίσω στα αρχικά timings δε θα έχω πρόβλημα, αλλά μήπως είναι καλύτερα να τις αλλάξω με κάποιες άλλες τώρα που είναι νωρίς και αν ναι με ποιες;http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=925683&tab=marketinghttp://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=373Το part number είναι ακριβώς το ίδιο.Μάριε λες ότι αν οι μνήμες δεν είναι SLI ready ή EPP δημιουργούν προβλήματα. Από όσο κοίταξα οι δικιές μου μάλλον δεν είναι. Οι πράσινες ειναι το παλιό Rev. με 5-5-5-18...οι ασημένιες είναι το καινούριο rev με 5-5-5-12 .Oυσιαστικά είναι ακριβώς οι ίδιες με ένα ελαφρύ facelift.Αν θα ήθελες να τις αλλάξεις δοκίμασε τις teamgroup με τα μπλέ heatspreader.Η τελευταία παρτίδα που ήρθε έχει μέσα μνήμες με promos αλλά μερικές έχουν τσιπάκια micron(αγνωστη κωδική ονομασία)..άμα είσαι τυχερός μπορεί να σου τοίχουν micron, δυστηχώς όμως τα part number είναι ίδια και δεν γίνεται να τις ξεχωρίσεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.