inlovem Απρίλιος 19, 2007 #741 Απρίλιος 19, 2007 Από που αγόρασες τη μητρική? Από Ελλάδα ή από Κύπρο? Μακάρι να αγόρασες τη μητρική από την Κύπρο πάντως. Τι είναι? Made in China ή Taiwan? Καλορίζικη η νέα σου μητρική. ευχαριστω πολυ Μαριε γιατι με ρωτας αν την αγορασα απο Κυπρο? και γιατι μακαρι απο Κυπρο? Δυστηχως Μαριε εδω στην Κυπρο μας <<Κλεβουν >> πολυ λιγα προιοντα υπαρχου και φυσικα η τιμες τους ειναι πολυ ακριβα. Φυσικο ειναι αυτο γιατι η Κυπρος ειναι πολυ μικρη και πολυ λιγος κοσμος αγοραζει καλα πραγματα για αυτο οι εταιριες δεν φερνουν. μονο με παραγγελειες. Εγω που ειμαι τεχνικος ακομα και περνω πραγματα σε τιμες κοστους παλι τα βρησκω πολυ ακριβα. Απο RMA παντως εδω κατω ειναι Χαλια.σκεφτου να βρει στη Κυπρο και STRIker ισως να ειμαι και ο μονος που θα εχει. Εγω την εχω αγορασει απο αγγλια overclockers.co.uk αν και μου την ειχαν σπασει οταν του πηρα τηλεφωνο για να τους πω για τα δυο version που υπαρχουν μου φωναζαν στο τηλ. οτι δεν μπορουμε να το εγγυηθουμε αυτο. ετσι ηταν για μενα ρισκο αυτη η αγορα αλλα δεν αντεξε και την παραγγυλα. ευτυχω ειναι με μπλε sata . οταν μπορεσω θα κανω ποστ μερικες photos. το μοβο ειναι made in CYPRUS lol ειναι απο ΚΙΝΑ
mariosalice Απρίλιος 19, 2007 Author #742 Απρίλιος 19, 2007 Ωραίοι είστε.’γιο είχατε.Έχω τριφασικό ρεύμα και δύο ειδικές γραμμές στο δωμάτιο με τον υπολογιστή, με χοντρά καλώδια.Και δύο UPS APC 1000.Ένα για τον υπολογιστή και ένα για οθόνες, server, modem και τα υπόλοιπα.Φυσικά οι μπρίζες μου δεν παίζουν.@InlovemΔεν το περίμενα στην Κύπρο να μην έχει προιόντα και να αναγκάζεσαι να αγοράσεις από Internet.Περιμένουμε νέα σου και φωτό.Αν βάλεις υδρόψυξη αγόρασε και άλλα δύο ανεμιστηράκια της ASUS όπως αυτό που ήρθε με τη μητρική και βάλε τα πάνω στα mosfets και στο Northbridge.Αν βάλεις ψύκτρα CPU, πρόσθεσε ένα ανεμιστηράκι αν χωράει πάνω στο NB.
inlovem Απρίλιος 20, 2007 #743 Απρίλιος 20, 2007 @Inlovem Δεν το περίμενα στην Κύπρο να μην έχει προιόντα και να αναγκάζεσαι να αγοράσεις από Internet. Περιμένουμε νέα σου και φωτό. Αν βάλεις υδρόψυξη αγόρασε και άλλα δύο ανεμιστηράκια της ASUS όπως αυτό που ήρθε με τη μητρική και βάλε τα πάνω στα mosfets και στο Northbridge. Αν βάλεις ψύκτρα CPU, πρόσθεσε ένα ανεμιστηράκι αν χωράει πάνω στο NB. ανεμιστηράκια εχει ενα η μοβο, αλλα εχω ακομα δυο απο την παλια μοβο p5 n32 sl deluxe. αυτη ειναι μια παλια photo με τα πραγματα που εχω πλην της striker
inlovem Απρίλιος 20, 2007 #744 Απρίλιος 20, 2007 αυτη η photo ειναι οταν το ειχα στημένο, δυστηχως δεν το χάρηκα και πολυ αφου επεσα σε ελατοματικο μοβο, θα το εστελναν Αμερική, απλά εγω χάρη τους εκανα το κανόνισα με την ασφάλεια του σπιτιου. τωρα με τετιο μοβο οπως ειπα και πριν ειναι κριμα να το στησω παλι με υδροψηξη με cpu940 d
AN7 OverClocker Απρίλιος 21, 2007 #745 Απρίλιος 21, 2007 @ΜάριοΜάριε υπάρχει κανένα site με όλα τα Bioses της Asus?(ξες..για την Commando με ενδιαφέρει)Thanx
GoMaR Απρίλιος 21, 2007 #746 Απρίλιος 21, 2007 Ποια η διαφορα απο το να ειναι made in china kai made in taiwanΠιο πολυ για την commando ρωταω..
AN7 OverClocker Απρίλιος 21, 2007 #747 Απρίλιος 21, 2007 αλλο εργοστάσιο ?Οπότε μπορεί και διαφορετική συμπεριφορά λόγο διαφορετικών εργατηρίων...σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορείς να πείς η μία είναι "καλή έκδοση" και η άλλη "κακη έκδοση"Πολές φορές πήγε να παίξει το σκηνικό ότι οι Taiwan είναι καλύτερες... αλλά όσες Taiwan πήγαιναν καλά...άλλες τόσες china πήγαιναν το ίδιο καλάbtw Taiwan είναι εμένα
mitsosoft Απρίλιος 21, 2007 #748 Απρίλιος 21, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClockerυπάρχει κανένα site με όλα τα Bioses της Asus?(ξες..για την Commando με ενδιαφέρει)Thanx ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/socket775/
AN7 OverClocker Απρίλιος 21, 2007 #749 Απρίλιος 21, 2007 Βσκ για τα beta το ήθελα..Εκτός και αν δεν έχουν βγεί... :S
mariosalice Απρίλιος 21, 2007 Author #750 Απρίλιος 21, 2007 http://www.lejabeach.com/ASUS/Commando/301-601-702ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/socket775/Commando601-702-803-902Με την ευκαιρία το 1102 υπάρχει και επίσημα πλέον στο site της ASUS.ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/socket775/Stricker%20Extreme
AN7 OverClocker Απρίλιος 21, 2007 #751 Απρίλιος 21, 2007 δυστυχώς αυτά τα έχω βρει και γώ. Thanx παίδες
JOHNX2 Απρίλιος 21, 2007 #752 Απρίλιος 21, 2007 Μαριε με το 1102 εχουμε καποια σημαντικη διαφορα σε σχεση με τα 1002 και 1004? (εκτος LINKBOOST)Αξιζει πλεον τον κοπο να ασχολουμαστε ακομη με τα νεα BIOS που βγαινουνε και να δοκιμαζουμε την σημπερηφορα της μιτρικης, η πλεον εχουμε φτασει σε ενα σημειο ισσοροποιας οσον αφορα τις επιδοσεις και την σταθεροτητα τηs STRIKER ΕΧΤRΕΜΕ??
mariosalice Απρίλιος 22, 2007 Author #753 Απρίλιος 22, 2007 Φαίνεται ότι έχεις δίκιο. Νομίζω κι εγώ ότι τα 1002 1004 1102 είναι ΟΚ. Μπορούμε πλέον να μην ασχολούμαστε με BIOS.To 1102 είναι το επίσημο τελευταίο BIOS και σε έλεγχο που έκανα είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που ήδη έχουμε κατεβάσει.Έχει τις εξής αλλαγές:Striker Extreme Release BIOS version 11021. Add new CPU uCode to support new CPU2. Improve memory compatibility3. Remove Linkboost supportΑναμένονται όμως νέοι επεξεργαστές με 333FSB, σε πολύ χαμηλές τιμές, που ίσως να χρειαστούν νέες εκδόσεις BIOS.Οι Ε6650 και Ε6750 έχουν FSB 333 MHz QDR, αλλά ο χαμηλότερος πολλαπλασιαστής είναι μεγάλο μειονέκτημα.Στη μικρή σειρά όμως, εμφανίστηκε ο Core 2 Duo E6420 στα 2.13 GHz, με 4 MiB L2 Cache και FSB 266 MHz QDR. Θα έχει καλή τιμή και νομίζω ότι θα βρεθούν αρκετοί που θα θελήσουν να αποκτήσουν τη Striker εξ αιτίας του και ίσως χρειαστούν καινούργιο BIOS.Δεν έχω εμπειρία από τετραπύρηνους, αλλά δεν τους πάω γιατί είναι δύο πυρήνες κολλημένοι και δεν βλέπω κάποιο software που θα τους εκμεταλλευτεί.Γενικά δεν βλέπω κάτι μέσα στο 2007, που να μας αναγκάσει να φύγουμε από τη Striker ή να αλλάξουμε επεξεργαστή. Για το 2008 βλέπουμε.Ίσως να εμφανιστεί κάτι από AMD μεριά ή να πάμε στους Wolfdale - Yorkfield με bearlake chipset και μνήμη DDR3. Αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι θα αξίζει η αλλαγή. Φτώχεια.Αν δεν μας δώσουν σειριακή FBDIMM DDR3 μνήμη ή κάτι άλλο που να αξίζει πραγματικά, μας βλέπω πολύ καιρό με τη Striker.http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_Core_2
mariosalice Απρίλιος 22, 2007 Author #754 Απρίλιος 22, 2007 Η ASUS έχει ανεβάσει στο επίσημο site της Striker Extreme, πολλούς νέους οδηγούς και utilities, με ημερομηνία 20 Απρ. 2007.http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?board_id=1&model=Striker+Extreme&SLanguage=en-us1. Chipset Driver 43.8MB v116 για Vista 32bit / Vista 64bit http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/NVIDIA_Chip_V116_Vista.zip2. ASUS Music Alarm V1.00.14 για Windows 2000/XP/2003 & 64bit XP/2003 & 32/64bit vista. Πρόκειται για Utility με το οποίο μπορούμε να ενεργοποιήσουμε και να ρυθμίσουμε μέσα από Windows, τη δυνατότητα αφύπνισης με μουσική από CD, χωρίς να ξεκινήσει το λειτουργικό.3. ASUS Ai Booster V2.03.12 for Windows 2000/XP/2003 & 64bit XP/2003 & 32/64bit vista.Πρόκειται για πρόγραμμα υπερχρονισμού μέσα από τα Windows.Δεν το χρειαζόμαστε.4. Silicon Image 3132 Serial ATA Driver WHQL V1.0.12.0 για 64bit Windows Vista.Silicon Image 3132 Serial ATA Driver V1.0.8.0 για Windows 64bit XP/2003.Silicon Image 3132 Serial ATA Driver V1.0.15.0 for Windows 2000/XP/2003.(WHQL)Silicon Image 3132 Raid 5 Driver V1.5.5.0 for Windows 2000/XP/2003 & Windows 64bit XP/2003.(WHQL) & 32bit Windows Vista / 64bit Windows Vista (Vista beta drivers are for testing only)Πρόκειται για οδηγούς του SATA controller της Silicon Image 3132 που υποστηρίζει 2X εξωτερικά SATA-on-the-go sata 3Gbps ports, για σύνδεση δύο εξωτερικών δίσκων ή SATA BOX για RAID ή SATA port multiplier για συστοιχίες πολλών SATA hot plug σκληρών δίσκων.5. ASUS Update V7.09.03 Install Program for Windows 2K/XP/2003 & 64bit XP/2003 & 32bit/64bit Vista.Πρόκειται για utility που επιτρέπει το flash νέου BIOS μέσα από τα Windows και άλλες λειτουργίες όπως αλλαγή της εικόνας κατά την εκκίνηση.Είναι το πρόγραμμα που σε προηγούμενη έκδοση του έχει καταστρέχει πολλές μητρικές.Προσωπικά δεν θα το χρησιμοποιήσω. Ευχαριστώ.6. ASUS PC Probe II V1.04.11 Install Program for Windows 2k/XP/2003 & 64bit Windows XP/2003 & 32bit/64bit Vista.Το γνωστό utility που δείχνει θερμοκρασίες τάσεις, στροφές ανεμιστήρων και άλλες πληροφορίες.Το παράξενο είναι ότι ενώ υπήρχε η έκδοση V1.04.12, που την έχω ήδη κατεβάσει, εξαφανίστηκε και εμφανίζεται αυτή η έκδοση με ημερομηνία 17 Απρ. 2007 ως νεότερη.Να θυμίσω το bug που προκαλούσαν οι άλλες εκδόσεις και αναβοσβήνει η πίσω οθόνη.Αυτή δεν ξέρω αν είναι εντάξει, γιατί πλέον στηρίζομαι στο Everest.
nikoszax Απρίλιος 22, 2007 #755 Απρίλιος 22, 2007 Παντως αν δεν ειχαμε και σενανε τι θα ημασταν στη Γη? (Κατα το γνωστο τραγουδι). Να 'σαι καλα που μας ενημερωνεις.
mariosalice Απρίλιος 22, 2007 Author #756 Απρίλιος 22, 2007 To 1. Chipset Driver 43.8MB v116 για Vista 32bit / Vista 64bit μην το εγκαταστήσετε στα Vista. Είναι παλιότεροι οδηγοί IDE SATA ακόμα και από αυτούς που είχαν βγάλει πριν από μήνες.'Αφήστε ακόμα τους οδηγούς που έρχονται με τα Vista.E6600 στα 212 με ΦΠΑ!!!http://www.skroutz.gr/products/show/1333404
nikoszax Απρίλιος 23, 2007 #757 Απρίλιος 23, 2007 ’σχημη η ειδηση για την τιμη του Ε6600 αλλα τί να κανουμε? Intel ειναι αυτη. Βγαζει καινουργιους επεξεργαστες και ριχνει τους αλλους στα "ταρταρα".
dimkat Απρίλιος 23, 2007 #758 Απρίλιος 23, 2007 1) ’λλαξα την zalman 9500led με την Scythe "INFINITY" 5Heat και το αποτέλεσμα ήταν από 36C σε 31C 0% load δοκίμασα το orthos και έφτασε τους 49C:rolleyes: 2) από την αρχή που είχα πάρει την μητρική είχα βγάλει την ψήκτρα του SB-NB όλο αυτό το πράμα τέλος πάντων και του έβαλα αρκτικ σιλβερ 5 για καλύτερη ψύξη . Τώρα που άλλαξα την zalman πρόσεξα ότι το επάνω μέρος τις μητρικής είναι πέτσικο και η ψήκτρα δεν πάταγε καλά στα ολοκληρωμένα τροφοδοσίας (φυσικά είχα βγάλει τα λαστιχάκια της μαμάς) 3) μετά από την αλλαγή της zalman το σύστημα δεν έκανε boot με τίποτα μόλις πάταγα το μπουτον για εκκίνηση οι ανεμιστήρες έκαναν πως ξεκίναγαν και τίποτα άλλο τέζα. Μετά από clearCmos δυο τρεις φορές ξεκίνησε κουφό..αλλά γιατί;
mariosalice Απρίλιος 23, 2007 Author #759 Απρίλιος 23, 2007 Αφού έκανες τον κόπο να τα βγάλεις, δεν έβγαζες και καμιά φωτό να τα δούμε?Για ποια λαστιχάκια λες?Αν εννοείς το προστατευτικό γύρω από το ΝΒ, είναι απαραίτητο για να μη σπάσει το chip.Είναι πολύ εύθραυστο.Στα mosfets πάνω από τη CPU έχει λάστιχα?Αν η μητρική δεν ήταν σωστά βιδωμένη και έπαιζε και σε συνδυασμό με τη βαριά ψύκτρα και με το ότι δεν πήρε μπροστά, δεν είναι καλό σημάδι.Αν κουνήσεις ή πιέσεις λίγο τη μητρική και σου κάνει restart, τότε κάτι έχει σπάσει.Προσωπικά δεν βάζω ποτέ arctic silver αλλά ceramique, που δεν είναι αγώγιμη όπως η silver.Εύχομαι το πρόβλημα να ήταν η πάστα ή στατικός ηλεκτρισμός ή να έχασε τις ρυθμίσεις της η μητρική (αν έβγαλες τον επεξεργαστή) και να τέλειωσε εκεί.
JOHNX2 Απρίλιος 23, 2007 #760 Απρίλιος 23, 2007 Μαριε, το παιδί εννοεί ότι δεν πατάει καλά η ψήκτρα στα mosfet... το οποίο είναι λογικό διότι με τα θερμοαγώγιμα λαστηχάκια ειναί διαφορετκή τελείως η επιφάνεια επαφής μεταξή mosfet και ψήκτραςΟ λόγος που δεν ξεκινούσε πιθανόν να είναι από διαρροή ARTIC SILVER και βραχυκύκλωμα.Εγώ προτείνω ακόμη και εάν ξεκινά κανονικά τώρα ο υπολογιστής να ξαναβγάλει τις ψήκτρες και να τα τοποθετήσει ξανά από την αρχή με προσοχή...Μονό δεν φτάνει διπλό φτάνει και περισσεύει!!!!!Εγώ την είχα κάψει την δική μου STRIKER με παρόμοια καμώματα, και για να βάλω τελικά κανονικά την υδρόψυξη τα ξήλωσα ΟΛΑ 5 ΦΟΡΕΣ !!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.