Jump to content

ASUS Extreme STRIKER, εμπειρίες (56K Warning)

mariosalice

Recommended Posts

• Replies 1,7k
  • Created
  • Last Reply

Οι δίαυλοι pci express agp pci κ.λ.π είναι σχεδιασμένοι να δουλεύουν σε μια συγκεκριμένη ταχύτητα.Εάν αυξήσεις αρκετα την ταχύτητα αυτή μπορεί να κάνεις ζημιά στην κάρτα + το ότι δεν θα κάνεις πιο σταθερό το σύστημά σου.. άρα δεν συμφέρει κάτι τέτοιο.

Μαριε μολισ παρελαβα και εγω την striker, ειχα p5n32 sli deluxe με τα αυτα Corsair 2GB DDR2 XMS2-6400C4 στα 667mhz θα ειναι ενταξει τα ram μου στην striker, δεν βρηκα κατι στο manual που να μου λει ξερει αυτα τα ram ειναι πιο ιδανικα. και το αλλο το κουτι το Mobo γραφει κατι για τα ram και για την εγγυηση

Με γεια η καινούργια μητρική.

Δεν έχει σημασία η μνήμη. Θα παίξει.

Πρόσεξε μη χρησιμοποιήσεις καμιά βαριά ψύκτρα με μεταλλική βάση στην πίσω πλευρά της μητρικής, που ακουμπάει τους πυκνωτές χωρίς μόνωση.

Επίσης μη βάλεις BIOS από Windows Ποτέ.

Μάθε με ποιο τρόπο γίνεται σωστό reset και κάνε το.

Μη βάλεις από την αρχή τα καλώδια του κουτιού και τα USB.

Βάλε τα αρκετά αργότερα, με προσοχή στην πολικότητα, όταν βεβαιωθείς ότι όλα είναι εντάξει.

Να έχεις αρκετό φορτίο στο τροφοδοτικό, που ελπίζω να είναι αρκετά δυνατό.

Περιμένουμε να μας πεις εντυπώσεις.

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 18:09]

Μη βάλεις από την αρχή τα καλώδια του κουτιού και τα USB.

Γιατί αυτό? Εγώ τα έβαλα όλα από την αρχή αφού διάβαζα όλη την νύχτα το manual και όλα ok.

Μάλιστα θα πρότεινα στον φίλο να βγάλει τα heatpipes και να βάλει θερμοαγώγιμη δική του και κάνοντας αυτό να τσεκάρει αν φοράει και τα σωστά Chip-άκια...

Υπάρχει περίπτωση να τα βάλει ανάποδα ή λάθος και να έχει προβλήματα.

Αν τα βάλει σωστά και δεν είναι βραχυκυκλωμένα κανένα πρόβλημα.

Επίσης τα εσωτερικά USB συχνά είναι μονά και όχι διπλά και αν μπουν ανάποδα μπορεί να καταστρέψουν τη μητρική.

Τα διπλά μπαίνουν με ένα μόνο τρόπο και δεν υπάρχει πρόβλημα, εκτός και αν είναι βραχυκυκλωμένη η συσκευή USB.

Επειδή δεν είναι απαραίτητα για την αρχή, καλό είναι να ρυθμίσει το BIOS και να εγκαταστήσει το λειτουργικό χωρίς αυτά.

Μετά, αφού δει ότι όλα πάνε καλά τα βάζει.

Αν εμφανιστούν προβλήματα, θα ξέρει την αιτία.

Για τα heatpipes συμφωνώ απόλυτα.

Να μας στείλει και μια φωτό.

Αρκεί να ξέρει και να πιάνουν τα χέρια του.

Μια μικρή βλακεία που έκανα όταν έβγαλα τα heatpipes ήταν ότι για να βγάλω την θερμοαγώγιμη κάνοντας με πιστολάκι, στην προσπάθεια να την βγάλω έβγαλα και λίγο από το μάυρο σαν αφρολεξ που έχει (αυτό που έχει στη φωτογραφία πάνω αριστερά ο

ΑΝ7 OverClocker). Ευτυχώς δεν μου δημιούργξσε κάποιο πρόβλημα καθώς είναι περασμένα με μονωτικό τα ηλεκτρονικά στοιχεία εκεί γύρω... Βγήκε και λίγο... Οπότε όλα οκ.

Φίλε μου κάνε αν μπορείς γρήγορα αυτό με την μητρική εντός 10 ημερών για να μπορείς να την πας πίσω και να σου δώσουν άλλη σε περίπτωση που δεν έχεις καλή έκδοση.

Δες εδώ τι πρέπει και τι δεν πρέπει να έχεις...

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=36275

Good Luck!

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες , θα διαβασω ολα τα ποστ και πολυ καλα το manual οτι αποριες εχω θα σας πω μια και εσεις τα εχετε πολλες εμπειριες. τωρα για τα hetpipes το σκεφτωμαι ειναι κριμα να το πειραξω:( υπαρχει καποιος αλλος τροπος? εχω διαβασει στην αρχη για τα μπλε SATA και εμενα ειναι μπλε. δεν σκεφτομαι να στησω τωρα , μια και θελω να αγορασω νεο επεξεργαστη ειναι κριμα να βαλω το 945 d με water cooling. σκεφτηκα για core 2 duo 6600 αλλα ακουσα οτι θα πεσουν οι τιμες σε λιγο καιρο των τετραπυρηνων και τωρα που ερχονται και οι νεοι με fsb στα 1333mhz νομιζω θα ηταν καλυτερα να περιμενω. εσεις τι λετε?

απο power suply εχω bequiet 600w sli, ηταν αρκετο τον καιρο που το αγορασα , ισως να παω για το 850w της ιδια μαρκας γιατι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

Αρχική απάντηση από Inlovem [Σήμερα, στις 22:00]

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες , θα διαβασω ολα τα ποστ και πολυ καλα το manual οτι αποριες εχω θα σας πω μια και εσεις τα εχετε πολλες εμπειριες. τωρα για τα hetpipes το σκεφτωμαι ειναι κριμα να το πειραξω:( υπαρχει καποιος αλλος τροπος? εχω διαβασει στην αρχη για τα μπλε SATA και εμενα ειναι μπλε. δεν σκεφτομαι να στησω τωρα , μια και θελω να αγορασω νεο επεξεργαστη ειναι κριμα να βαλω το 945 d με water cooling. σκεφτηκα για core 2 duo 6600 αλλα ακουσα οτι θα πεσουν οι τιμες σε λιγο καιρο των τετραπυρηνων και τωρα που ερχονται και οι νεοι με fsb στα 1333mhz νομιζω θα ηταν καλυτερα να περιμενω. εσεις τι λετε?

Δυστυχώς έχει πέσει πολύ η ποιότητα των διπυρηνων τελευταία, νομίζω παγκόσμια από ότι διαβάζω.

ΔΕΝ ΥΠΕΡΧΡΟΝΙΖΟΥΝ όπως παλιά.

Επίσης σε 10 μέρες, θα πέσουν πολύ οι τιμές.

Κάπου είδα ότι βάζουν τους καλούς πυρήνες στους τετραπύρηνους, οπότε ίσως θα πρέπει να τους προτιμήσεις.

’σχημη περίοδο διάλεξες για να αγοράσεις επεξεργαστή.

Να περιμένεις είναι η γνώμη μου.

Από που αγόρασες τη μητρική?

Από Ελλάδα ή από Κύπρο?

Τους τελευταίους μήνες έχω την υποψία ότι το Πλαίσιο έχει ρίξει την ποιότητα των προιόντων του ή είναι γενικό το κακό, όπως είπα για τους επεξεργαστές.

Δεν είμαι όμως σίγουρος και το λέω αυτό με κάθε επιφύλαξη.

Μακάρι να αγόρασες τη μητρική από την Κύπρο πάντως.

Τι είναι?

Made in China ή Taiwan?

@ΑΝ7 OverClocker

Καλορίζικη η νέα σου μητρική.

Η καλύτερη κατά τη γνώμη μου από τα 965 - 975.

Όταν με το καλό την πουσάρεις δώσε μας καμιά εικόνα ή link.

χτες το τροφοδοτικο μου ENERMAX NOISETAKER II 600WATT εγινε μπουρλοτο!!!! ενο απλα σερφαρα κανει ενα μπαμ και βγηκε μια τεραστια λαμψη απο τον πισω ανεμιστηρα του... αρχισε να βγαζει κανπο και φισικα να μυριζει καμενο ολο το δωματειο!! ψηλοκολησα λιγο και απλα κοιτουσα για κανενα λεπτο σαν μ@λ@κ@ς.....

πηγα πλαισιο και σε 2 λεπτα ειχα στα χερια μου το ENERMAX GALAXY DX-X 850WATT PCI-XPRS VER 2.

το εβαλα πανω μετα απο περιπου 1 ωρα μιας και επρεπε να ξηλωσω ολο το κουτι, και ευτυχως ολα καλα....

Τωρα γιατι τα επεξε το ΕΝERMAX ΔΕΝ ΞΕΡΩ... και ηταν μολις 2 μηνων ολοκαινουργιο !!!

Ξερω γω ρε φιλε... να πω οτι ηταν NO-NAME οκ το καταλαβαινω αλλα ειναι επωνημο και μαληστα απο κορυφαια εταιρια του χωρου!!!

Με υπερχρονισμό και με 8800gtx?

Φυσικό ήταν να τα παίξει.

Εμένα το APC μου δείχνει ότι o υπολογιστής μου καταναλώνει 500W idle.

Με 600άρι, όσο καλό και να είναι ήσουν οριακά.

Το 850άρι είναι υπέροχο.

Ευτυχώς που σου κάηκε το 600άρι μέσα στην εγγύηση.

Τύχη βουνό λέμε.

μαριε δεν καηκε απλα, ΕΣΚΑΣΕ εκανε κροτο σαν τα πιστολια στις αποκριες!!!!

οταν εσκασε ειμουν στα 3800 CPU και 950 μνημη.... φτηνα την γλειτωσα. τωρα πρεπει να ειμαι αρχοντας!!!

εκτος απο τα τερατα 8800GTX, E6600 εχω και 15 ανεμηστηρες μεσα στο συστημα + την αντλια.... οπωτε το ειπε το παραμυθι μολις μεσα σε ενα 2μηνο!!!!!!

Mάριε εγώ τα είχα όλα Clock-αρισμένα. (CPU+VGA+RAM)

Και έπαιζα Tomb Raider σε όλα full!!!! Ξαφνικά ήρθε το μικρό μου αδελφάκι και κούνησε την πρίζα η οποία είναι προβληματική. Δεν θέλει και πολλά κουνήματα. Και το UPS έγραψε fault και έσβησε. Το uPS που έχω είναι Crystal Audio 1000VA. Τώρα θα πάρω ένα Μustek 2000VA.

Οπότε κατανάλωνα πάνω από 500W εκείνη τη στιγμή!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.