obijuan1983 Απρίλιος 12, 2007 #681 Απρίλιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987 [Σήμερα, στις 03:16] Δημοσίος δίνω 300Ε σε όποιον δουλεύει Rock stable πάνω από 3,5GHZ... Φυσικά όχι μόνο Orthos... Θέλει πάνω από μια βδομάδα να παίξεις με το PC για να το τσεκάρεις αυτό. Βασικά λίγοι είναι αυτοί που τους αρέσει και δουλεύουν το σύστημά τους σε Rock Stable καταστάσεις. Πρόσεχε όταν λες μεγάλα λόγια...Θα χάσεις πολλά ευρώ και δεν θα είναι 300... Θίγεις πολλούς απο έδώ μέσα με αυτό που κάνεις...και λες... Επειδή εσύ έπεσες σε μπανάνα cpu (3300MHz με 1,5ν) δεν σημαίνει οτι όλοι είναι έτσι... Προσωπικά στα 3300 παίζω με 1,35ν και 3600 με 1,425ν...
JOHNX2 Απρίλιος 12, 2007 #682 Απρίλιος 12, 2007 βρες μου εσυ μια πιο βαρια εφαρμογη απο 3πλο ORTHOS PRIORITY 10 και τοτε εγω πασο...οχι δυο... μια μονο...για να μην λεμε οτι θελουμε... εαν τρεξεις 3πλο ORTHOS PRIORITY "10" για 10-11 ωρες στα 3601MHz οπως εγω ας πουμε δεν θεωρησε βραχος σταθεροτητας??? αν μου πεις οχι... τι να πω μετα!!εξαλου στην κατασταση λειτουργιας που θα ερθει ο επεξεργαστης σου κατα την διαρκεια που θα εκτελει τα 3πλα ORTHOS PRIORITY "10" δεν προκειτε να ερθει ποτε σε καθημερινη χρηση οτι και εαν κανεις. οπωτε αφου περνας με επιτυχια το απολυτο κριτιριο σταθεροτητας τα αλλα ειναι παιχνηδακι πλεον.
Dr. Gonzo Απρίλιος 12, 2007 #684 Απρίλιος 12, 2007 3400 με 1,312ν και 3500 με 1,396ν με διπλό Orthos priority 9είμαι στα 3400 γιατί το load στα 1,396 είναι 60-61C με την Infinity και δεν θέλω να είμαι κολλημένος στο όριο.Πάντως το pc είναι δικό σου για μια βδομάδα να τεστάρεις (ή έστω να μου πεις τι screenshots θέλεις)από τι προγράμματα και με πόση ώρα εκτέλεση.
mariosalice Απρίλιος 12, 2007 Author #685 Απρίλιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987 [Σήμερα, στις 03:16] Δημοσίος δίνω 300Εσε όποιον δουλεύει Rock stable πάνω από 3,5GHZ... Φυσικά όχι μόνο Orthos... Θέλει πάνω από μια βδομάδα να παίξεις με το PC για να το τσεκάρεις αυτό. Βασικά λίγοι είναι αυτοί που τους αρέσει και δουλεύουν το σύστημά τους σε Rock Stable καταστάσεις. Εν μέρει έχεις δίκιο.Με χαμηλές θερμοκρασίες και με σχετικά αθόρυβο υπολογιστή, που να μην ενοχλεί ακόμα και το βράδυ και να δουλεύει το ίδιο σταθερά και το καλοκαίρι και να είναι απόλυτα σταθερός ο υπολογιστής σε κάθε δραστηριότητα και να εμπνέει εμπιστοσύνη ότι αν εμφανιστεί μπλε οθόνη δεν οφείλεται με τίποτα στο υπερχρονισμό, το όριο αυτό είναι.Ίσως και παρακάτω, στα 3400.Ούτε το διπλό orthos δεν εμπιστεύομαι.Μάλιστα δεν μου αρέσει καθόλου, γιατί άδικα βασανίζω το hardware, χωρίς νόημα.Το orthos, στρεσσάρει αρκετά και τους δύο επεξεργαστές. Το δεύτερο δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω.Το έγραψα ήδη, όμως ότι το orthos, μόνο του δεν αρκεί.Βρήκα ότι είναι πολύ καλύτερα αν παράλληλα με το orthos τρέχω άλλα προγράμματα, όπως Internet και SPi 32.Για μένα η καλύτερη απόδειξη σταθερότητας είναι η παρακάτω.Τρέχουμε όλο το βράδυ το Orthos 8 ώρες.Το πρωί αρχίζουμε ένα SPi32 και στα 10 λεπτά, ανοίγουμε core temp ή Everest στις θερμοκρασίες των πυρήνων.Χωρίς να κλείσουμε καμιά εφαρμογή, ανοίγουμε το Internet και το CPUz και κάνουμε validation.Περνάμε το validation νούμερο στο CPUz.Βγάζουμε φωτο που να φαίνονται ότι όλα τα παραπάνω τρέχουν και ότι δεν έχει διακοπεί καθόλου η λειτουργία του orthos.Αυτό γίνεται μεν, αλλά με πολύ θόρυβο και με air condition ή με ανοικτό παράθυρο.Έναν τέτοιο υπολογιστή αξίζει να τον επιδοτήσουμε.Από μένα, ο πρώτος που θα ποστάρει τέτοια φωτό, με υδρόψυξη ή με αέρα, με τον επεξεργαστή πάνω από 3599MHz θα έχει 150.
nikoszax Απρίλιος 12, 2007 #686 Απρίλιος 12, 2007 Εμενα με απλο orthos στην τελευταια του επιλογη, εφτασε στους 56-57 βαθμους. Το ετρεξα για 6 ωρες (οχι επιτηδες, ετυχε) και δεν ειχε κανενα προβλημα. Το καλο ειναι οτι οποτε παταγα stop δοκιμαστικα στην αρχη, εριχνε ακαριαια την θερμοκρασια !!!!! :) (ΠΟΛΥ Μ' ΑΡΕΣΕΙ) (Σαν να ειχες turbo στο αυτοκινητο και πατωντας γκαζι να πηγαινε στο τερμα -56- και με το που το αφηνες και ακουστει και αυτο το φσσσσ να "ξανασαινει" -32-) Σγγνωμη για το ασχετο αλλα ειμαι πολυ ευτυχισμενος. Αλλα μαλλον δεν εκανα τιποτα με το απλο orthos. Πειτε μου πως βαζετε το διπλο να το κανω να δω τι γινεται. Ευχαριστω.
AN7 OverClocker Απρίλιος 12, 2007 #687 Απρίλιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka λαφας τα 300 θα μας τα δωσεις χερι χερι? Συγκεντρώσου... Αυτές οι συναλαγές πάνε μόνο χέρι με χέρι... Και φίλος Lafas... μην αρχίσουμε και δώ τα ίδια...εδώ δεν σε παίρνει
Heatspreader Απρίλιος 12, 2007 #688 Απρίλιος 12, 2007 @obijuan1983, ναι ρε γαμώτο, μόνο εγώ έπεσα σε μούφα κομμάτι και εσείς όλοι σε τέλεια CPU!Μα δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ROCK Stable και δεν είσαι υποχρεωμένος να είναι. Δικό σου είναι το PC. Απλά είναι κακό να δημιουργούμε φήμες ότι η C2D κλοκάρουν προς το άπειρο.@JOHNX2, ρε Γιάννη δεν είναι μόνο το Orthos... Δεν είναι ψεκάστε σκουπίστε τελειώσαμε. Θέλει μέρες και πολύ δουλειά πάμω στο PC για να δεις αν είναι ROck staBle... Εγώ ας πούμε είμαι 97% σίγουρος ότι το δικό μου είναι Rock Stable. Μπορεί στο μέλλον να βάλεις ένα πρόγραμμα που να μην είναι τόσο βαρύ και να μην τρέχει σωστά.@ea6gka ...@Dr. Gonzo ότι είπε ο mariosalice... Και εκτός από αυτό, να στρεσάρεις το PC γενικά πολύ. Εγώ ας πούμε έπαιζα game με Full Graphics και έκανα και encoding Video.@Απλά πατάς και άλλη μια φορά διπλό κλικ στο *.exe.@ΑΝ7 OverClocker ε καλά είπαμε... Δεν σε έφτασε το Ban που έφαγες στο άλλο site και δεν σε έφτασε το μπινελίκι που έφαγες? Και σε έβρισα και έφαγες και ban...
JOHNX2 Απρίλιος 12, 2007 #689 Απρίλιος 12, 2007 μαριε εγω βγαζω 11 ωρες ορθος με RPIORITY 10, αυτο που προτηνεις να κανουμε ειναι παιχνηδακι τουλαχιστον για μενα...λοιπον θα αφησω 2 ορθος με PRIORITY 10 απο τις 12 το βραδι εως τις 10 το πρωι... στις 10:00 το πρωι θα ανοιξω και θα τρεξω εσα SPI 32...... στις 10:15 θα κανω και ενα VALIDATION με το CPU-Z και θα δεις οτι ειναι παιχνιδι....εδω ρε συ δοκιμασα να τρεξω ορθος και παραλληλα 3dmarks05.... ασχετα με το αποτελεσμα που ηταν χαλια, το εβγαλε κανονικα!!!!@ LAFAS1987+MARIOSALICE εγω λεφτα δεν θα παρω απο κανεναν σας απλα θα σας αποδειξω οτι στα 3601 ειμαι βραχος. διοτι το συστημα μου το ξερω καλα...
AN7 OverClocker Απρίλιος 12, 2007 #690 Απρίλιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987@ΑΝ7 OverClocker ε καλά είπαμε... Δεν σε έφτασε το Ban που έφαγες στο άλλο site και δεν σε έφτασε το μπινελίκι που έφαγες? Και σε έβρισα και έφαγες και ban... Κοίτα να δείς...To ban στο συγκεκριμένο φορουμ ποσός με ενδιαφέρει..πράγμα π δεν έχεις καταλάβει ακόμα..(και δεν το έφαγα για τον λόγο π νομίζεις)Τσίτωσε με λίγο ακόμα...και θα πάω κατευθείαν στο επόμενο σταδιο απ το μπινελίκωμα...γιατί αν είχες @@ δεν θα μπινελικωνες απ το msn όπως τα gaou παιδάκια..Gke gke?’ντε μην πάρω αναποδες.
Maximus Απρίλιος 12, 2007 #691 Απρίλιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987 Δημοσίος δίνω 300Εσε όποιον δουλεύει Rock stable πάνω από 3,5GHZ... Φυσικά όχι μόνο Orthos... Θέλει πάνω από μια βδομάδα να παίξεις με το PC για να το τσεκάρεις αυτό. Βασικά λίγοι είναι αυτοί που τους αρέσει και δουλεύουν το σύστημά τους σε Rock Stable καταστάσεις. Πες μου πώς ορίζεις το Rock Stable (Orthos - SnM - 3DSMax - FL Studio - DVD Recode - Gaming - 3DMarks - τι?) και σε ποιες συνθήκες. Ίσως εκπλαγείς από τα αποτελέσματα...Όσο για αυτό που πρότεινες Μάριε, είναι το μόνο εύκολο.
Heatspreader Απρίλιος 12, 2007 #692 Απρίλιος 12, 2007 @gznp, ROCK STABLE ειναι ενα μηχανημα που οτι σταθερότητα εχει στα default,οτι προγραμμα και να τρεξεις για να το δεις αυτο,την εχει και o/ced.
nikoszax Απρίλιος 12, 2007 #693 Απρίλιος 12, 2007 Εγω παντως ασχετο λιγο απ' αυτα, δεν μπορω να παω τον επεξεργαστη μου στα 3600. Δεν ξερω τι κανω λαθος αλλα δυστυχως δεν παει. Αν εχετε κατι να μου προτεινετε, ευχαριστως να το κανω. (Τοσα και τοσα εχω κανει, σε αυτο θα σταματησω?)
Maximus Απρίλιος 12, 2007 #694 Απρίλιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987 @gznp, ROCK STABLE ειναι ενα μηχανημα που οτι σταθερότητα εχει στα default,οτι προγραμμα και να τρεξεις για να το δεις αυτο,την εχει και o/ced. Έχω κάνει τα άπειρα multitasking με τον Opteron και τον C2D, πολλές φορές υπερβολικά και ίσως και ηλίθια απλά για να τονώσω τον διπύρηνο εγωισμό μου (που να βάλω και qcore). Δεν είδα ποτέ κανένα πρόβλημα-κόλλημα. Νομίζω ότι μια μεγάλη πλειοψηφία εδώ μέσα το ίδιο. Στα 3.5 ειδικά που λες για τον 6600, θεωρώ πως είναι παιχνίδι. Πες μας τι πρέπει να τρέξουμε για να διαπιστώσουμε αυτή την ίδια σταθερότητα με τα default?
ea6gka Απρίλιος 12, 2007 #695 Απρίλιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987 @gznp, ROCK STABLE ειναι ενα μηχανημα που οτι σταθερότητα εχει στα default,οτι προγραμμα και να τρεξεις για να το δεις αυτο,την εχει και o/ced. μηνες τωρα στα 3600 , οτι θες, οπως θες οτι ναναι. τα λεφτα θα τα παρουμε ή εισαι ολο λογια? και απο λογια πας καλα στα εργα θελουμε να δουμε τι κανεις
nikoszax Απρίλιος 12, 2007 #696 Απρίλιος 12, 2007 Παντως δεν σας καταλαβαινω. Αν εγω ανοιξω 5 (π.χ.) προγραμματα, σιγουρα ο υπολογιστης θα αργει να ανταποκρινεται στο καθενα. Σιγουρα θα προσπαθει να δωσει πορους για να μην κολλησει το μηχανημα και ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα τα καταφερει. Απο κει και περα αν μιλαμε για ανοιχτα προγραμματα, να εχετε υποψη οτι μετραει και ποση μνημη εχει ο καθενας. Που να φορτωσει τα προγραμματα αν δεν εχει μνημη?
obijuan1983 Απρίλιος 12, 2007 #697 Απρίλιος 12, 2007 Καταντάει κοροιδία αυτό με το δίνω 300, δίνω 150 κλπ. Πώς είναι δυνατόν Lafas να λες οτι δεν δέχεσαι για stability το Orthos και τα άλλα stressoγόνα προγράμματα; Έχεις σκεφτεί οτι το λειτουργικό σου μπορεί να μην είναι τόσο Rock... Αντε λοιπον παλικαρια πάμε να πάρουμε τα 300...
Dr. Gonzo Απρίλιος 12, 2007 #698 Απρίλιος 12, 2007 Orthos blend ή small fft's? διπλό ή απλό το θέλετε και σε τι priority?ξεκίνησα ένα απλό small fft's σε Priority 7 στα 500x7 εδώ και καμιά ώρα.έλεγα να παίξω και λίγο CoD 2 σήμερα, αλλά ας πάει για το βραδυ.p.s. το γ@μ#σαμε λίγο το thread, ε?
nikoszax Απρίλιος 12, 2007 #699 Απρίλιος 12, 2007 Εγω το εβαλα σε priority 5 και στην τελευταια επιλογη που εχει το orthos. Τωρα τι εννοεις διπλο, δεν ξερω αλλα ετσι κι αλλιως χρησιμοποιει και τους 2 πυρηνες. Ποιο το νοημα? Να ανεβει η θερμοκρασια? Απο θεμα θερμοκρασιας παει κατευθειαν στο τερμα, απο θεμα αν το τρεχει-αντεχει, μια χαρα. Τρεξτο και πες μας.
Dr. Gonzo Απρίλιος 12, 2007 #700 Απρίλιος 12, 2007 ναι, έχεις δίκιο. Το αφήνω στο 7 με small fft's.Φαντάζομαι και στο blend ok θα είμαι αφού τις μνήμες τις έχω χαλαρά, χωρίς ψάξιμο στο 4-4-4-10 2.2v, μόνο για να παίξουν.Νομίζω πάντως ότι στο blend κάνει και πολύ paging (τουλάχιστον σε μένα) και φαίνεταιαπό τις θερμοκρασίες ότι τότε πέφτει το load στον επεξεργαστή.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.