mariosalice Απρίλιος 3, 2007 Author #641 Απρίλιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount [30-03-2007 11:06] Πήρα σήμερα στρικερ απο τα νέα κομμάτια του Πλαισίου και είναι Made in Taiwan και έχει τα heatpipes όπως παραπάνω. http://www.thelab.gr/attachment.php?s=&postid=527684Περισσότερα όταν την βάλω πάνω το απόγευμα... Πώς τα πάει η Striker?Τι μνήμες έβαλες?Θεωρώ τα Vista πιο σταθερά, με καλύτερο ήχο, καλύτερα και πιο μοντέρνα γραφικά, καλύτερο και πιο γρήγορο ψάξιμο, καλύτερη και ευκολότερη εγκατάσταση (δεν χρειάζεται δισκέτα για RAID οδηγούς), πιο πλούσια, με καλύτερη και πιο σωστή υποστήριξη των συσκευών, που δεν χρειάζονται μετά την εγκατάσταση 1000patches για να δουλέψει, ...... βαριέμαι να γράφω κι άλλα, αλλά είναι πάρα πολύ μεγάλη η λίστα.Αρχική απάντηση από dimkat [Σήμερα, στις 22:13] με XP Μαριε ........να βαλω το SB στα 1,55V να δω πως παει; Το SB μπορείς να το ανεβάσεις αρκετά περισσότερο από 1.55.Αλλά δεν είναι θέμα μητρικής.Ίσως να είναι θέμα επεξεργαστή, μια και το έβλεπα συχνά αυτό το πρόβλημα στο thelab αλλά εμένα δεν μου το κάνει.Για τα XP είναι περισσότερο θέμα antivirus, οδηγών και λειτουργικού (έχεις SP2 με όλα τα updates?).Για τα Vista χρειάζεται ένα full defrag.
NEOKFIRE7 Απρίλιος 4, 2007 #642 Απρίλιος 4, 2007 τελος εποχης για το pc μου... δεν ανοίγει. παταω το power, ανοιγουν φωτακια mobo, ανεμιστηρες vga k cpu λειτουργουν κανονικα,cd k κληρος το ιδιο, αλλα δεν ανοιγει καθολου. το χαρακτηριστικο "μπιπ" που κανει στην αρχη δεν ακούγεται. τελευταιο που καταφερα να δω οτι εκανε ειναι το εξης: φυσικη μνημη συνολο εδειχνε 3325MB ~ ---cache 200MB ~ ελευθερη 2600MB ~τα υπολοιπα σκονταφτουν στο δρομο προφανως... <------- ολα αυτα με το που ανοιγα το συστημα. μετα απο 5λεπτα ~. Σ'αυτα τα λεπτα, η cpu στο task manager κανει σαν τρελη πανω κατω χωρισ να einai ανοιχτο τιποτα εκτος του task manager , και παραλληλα ο δισκος κανει σαν να γραφει ανα τακτα διαστηματα. μετα λοιπον απτο 5λεπτο περιπου, ο δισκος εκανε-ακουγοταν σαν να γραφει κατι πολυ, κ η μνημη η διαθεσιμη επεφτε ταχυτατα στο 1,4 ! η cacheπηγαινε στο 1 και κατι gb!!!!!!.. το ιδιο εκανε κ με 2gb οταν αφηνα μονο της 2 πανω. και η ελευθερη πηγαινε τοτε στα 500-600 kb!!!!!!!!! κανενα σχολιο?.. τι λενε στα τσακαλια του πλαισιου τωρα???
galactob Απρίλιος 4, 2007 #643 Απρίλιος 4, 2007 καλημερα σας !!! εχθες παρελαβα τις καινουργιες μου μνημες. CORSAIR και πηγα να τις κουμπωσω στην μιτρικη την οποια ειχα αφισει σχεδον μια εβδομαδα χορις να ειναι καν στιν μπριζα και το αποτελεσμα μολισ ανοιξα τον διακοπτι του τροφοδοτικου ηταν "cpu init" και το pc δεν ανοιγε κα8ολου!!!μετα απο αυτο καταλαβενετε!!! το ελησα ολο το ξαναενοσα αλλα αυτο τιποτα.το πηγα πισω και μου ειπαν οτι τελικα η striker εχει βγαλει πολλα προβληματα αλλα αν πεσεις σε καλο κομματι δεν παιζοντε!!!! επειδη δεν η8ελα να το διακινδινεψω και 3 φορα ασε που δεν ειχαν ετιμοπαραδοτι μετα απο πολλες αλαγες που ειχαν κανει (πλαισιο περιστ.) πηρα μια ABIT πιστευω να παει καλα αυτη και να εχουμε ενα καλο πασχα. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!
nikoszax Απρίλιος 4, 2007 #644 Απρίλιος 4, 2007 Το cpu init το βγαζει και σε μενα αλλα δεν εχω κανενα προβλημα. Ας μου εξηγησει καποιος τι ειδους προβλημα ειναι.
darkCount Απρίλιος 4, 2007 #645 Απρίλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice Πώς τα πάει η Striker?Τι μνήμες έβαλες? ’στο...μισοκαμμένη ήρθε. Μια φορά καταφερα και μπουταρα πριν πεθάνει και έδειχνε και -75 θερμοκρασία στο βιος αντι για -55....άρα μάλλον δεν είχε το καλό chipset.Έχω μια νεα με τα παλια heatpipes που περιμένει να στήσω το μηχάνημα.
mariosalice Απρίλιος 4, 2007 Author #646 Απρίλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από NEOKFIRE7 [Σήμερα, στις 11:14] τελος εποχης για το pc μου... δεν ανοίγει. παταω το power, ανοιγουν φωτακια mobo, ανεμιστηρες vga k cpu λειτουργουν κανονικα,cd k κληρος το ιδιο, αλλα δεν ανοιγει καθολου. το χαρακτηριστικο "μπιπ" που κανει στην αρχη δεν ακούγεται. τελευταιο που καταφερα να δω οτι εκανε ειναι το εξης: φυσικη μνημη συνολο εδειχνε 3325MB ~ ---cache 200MB ~ ελευθερη 2600MB ~τα υπολοιπα σκονταφτουν στο δρομο προφανως... <------- ολα αυτα με το που ανοιγα το συστημα. μετα απο 5λεπτα ~. Σ'αυτα τα λεπτα, η cpu στο task manager κανει σαν τρελη πανω κατω χωρισ να einai ανοιχτο τιποτα εκτος του task manager , και παραλληλα ο δισκος κανει σαν να γραφει ανα τακτα διαστηματα. μετα λοιπον απτο 5λεπτο περιπου, ο δισκος εκανε-ακουγοταν σαν να γραφει κατι πολυ, κ η μνημη η διαθεσιμη επεφτε ταχυτατα στο 1,4 ! η cacheπηγαινε στο 1 και κατι gb!!!!!!.. το ιδιο εκανε κ με 2gb οταν αφηνα μονο της 2 πανω. και η ελευθερη πηγαινε τοτε στα 500-600 kb!!!!!!!!! κανενα σχολιο?.. τι λενε στα τσακαλια του πλαισιου τωρα??? Έγραψα αναλυτικά το πόσο δύσκολο είναι να έχεις 4GB.Δεν κατάλαβα γιατί επιμένεις.Βάλε 2GB πάνω και κάνε ένα clear CMOS.Επίσης βγάλε τα πάντα από πάνω.’σε μόνο επεξεργαστή, μνήμη, κάρτα γραφικών, οθόνη, ποντίκι, πληκτρολόγιο.Μην συνδέσεις ούτε τα καλώδια για το κουτί, μήπως κάτι βραχυκυκλώνει ή το έχεις βάλει ανάποδα, ούτε floppy ούτε σκληρούς, τίποτα.Μπες στο BIOS και φλάσσαρε το 1004 BIOS μέσα από δισκέτα.Φόρτωσε τα default.Κάνε ξανά reset κλείνοντας το ρεύμα.Ποτέ δεν βάζουμε ούτε βγάζουμε συσκευές με ρεύμα στη μητρική.Μετά βάλε τον σκληρό δίσκο που έχει το λειτουργικό στο κάτω SATA που είναι κoντά στη μητρική (SATA 1).Με αυτά και μόνο μπες στα Vista.Αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό τον τρόπο, άρχισε να συνδέεις CDROM, DVD, μετά floppy, μετά τα καλώδια για το κουτί και τέλος PCI και USB συσκευές.Πολλές φορές είτε βραχυκυκλώνουμε τη μητρική με μέταλλα από την πίσω πλευρά ή κάνουμε flash BIOS μέσα από Windows.Δούλεψε λίγο καιρό έτσι, μέχρι να μάθεις τη μητρική και μετά πρόσθεσε τα άλλα δύο GB μνήμης.Γράψε μας και τις ρυθμίσεις στο BIOS με copy paste από το πρώτο ποστ.Διαβάστε και το πρώτο ποστ.Έχει αρκετές πληροφορίες.Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 13:12] ’στο...μισοκαμμένη ήρθε. Μια φορά καταφερα και μπουταρα πριν πεθάνει και έδειχνε και -75 θερμοκρασία στο βιος αντι για -55....άρα μάλλον δεν είχε το καλό chipset.Έχω μια νεα με τα παλια heatpipes που περιμένει να στήσω το μηχάνημα. Μ΄όλα αυτά, φοβάμαι μη μου πάθει τίποτα η δική μου και αναγκαστώ να την αλλάξω.Αμαν πια. ’ρχισαν να τους παίρνουν είδηση και στο εξωτερικό.Διάβασα πρόσφατα ένα review, όπου η πρώτη μητρική που τους έδωσαν σερνόταν και μετά η δεύτερη πέταγε. Φυσικά το σχολιάσαν αρνητικά το θέμα ότι δεν είναι σταθερή η ποιότητα των Striker Extreme.Αν θέλετε να το δείτε μπορώ να ψάξω να το βρω το review.Αν κάποιος σκοπεύει να αγοράσει καινούργια Striker και μένει Αθήνα και θέλει να τη στήσουμε μαζί, ας μου στείλει PM πριν την αγοράσει.Αρκεί να θέλει να βάλει Vista και να επιθυμεί τον υπερχρονισμό.Μπορώ να ασχοληθώ με ένα και μόνο υπολογιστή.Αρχική απάντηση από nikoszax [Σήμερα, στις 12:41] Το cpu init το βγαζει και σε μενα αλλα δεν εχω κανενα προβλημα. Ας μου εξηγησει καποιος τι ειδους προβλημα ειναι. Σε όλους το ίδιο βγάζει στο BIOS.Δεν είναι πρόβλημα.Από πού την αγόρασες?Αν είναι αλυσίδα πες μας και περιοχή.Τι μνήμες έχεις?
nikoszax Απρίλιος 4, 2007 #647 Απρίλιος 4, 2007 Δεν την πηρα απο αλυσιδα. Απο εναν γνωστο. Μνημες Teamgroup Xtreem 2x1GB. Δεν αντιμετωπισα κανενα απολυτως προβλημα απλα επειδη το βλεπω και εδω και στο forum της Asus, γι' αυτο ρωταω.
Heatspreader Απρίλιος 4, 2007 #648 Απρίλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 14:54] Αν κάποιος σκοπεύει να αγοράσει καινούργια Striker και μένει Αθήνα και θέλει να τη στήσουμε μαζί, ας μου στείλει PM πριν την αγοράσει.Αρκεί να θέλει να βάλει Vista και να επιθυμεί τον υπερχρονισμό. Γιατί αν θέλει κάποιος XP? Δεν παίζει η Striker με XP?
mariosalice Απρίλιος 4, 2007 Author #649 Απρίλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987 [Σήμερα, στις 15:25] Γιατί αν θέλει κάποιος XP? Δεν παίζει η Striker με XP? Μια χαρά παίζει, αλλά βαριέμαι να στήνω τα XP και να περιμένω τα updates. Έχουν πολλή δουλειά για να έρθουν σε λογαριασμό.Τα Vista δεν θέλουν τίποτα.Αρχική απάντηση από nikoszax [Σήμερα, στις 15:12] Δεν την πηρα απο αλυσιδα. Απο εναν γνωστο. Μνημες Teamgroup Xtreem 2x1GB. Δεν αντιμετωπισα κανενα απολυτως προβλημα απλα επειδη το βλεπω και εδω και στο forum της Asus, γι' αυτο ρωταω. Δεν είναι πολλοί που γράφουν για τη Striker, οπότε κράτα επαφή και γράφε μας πότε πότε τι κάνει η μητρική.Ας πούμε πώς έχεις ρυθμίσει το BIOS, αν έχεις υπερχρονίσει τη CPU, τι λειτουργικό έχεις, τέτοια πράγματα.Σήμερα το απόγευμα επι τέλους βρήκα το χρόνο και πέρασα το DTEK CPU Block.Η θερμοκρασία έπεσε από 35 στους 28 βαθμούς idle (33 βαθμούς στους πυρήνες) στα 3400MHz.Πολύ καλό block. Το χάρηκα.
NEOKFIRE7 Απρίλιος 5, 2007 #650 Απρίλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Χθες, στις 12:54] Έγραψα αναλυτικά το πόσο δύσκολο είναι να έχεις 4GB. Δεν κατάλαβα γιατί επιμένεις. Βάλε 2GB πάνω και κάνε ένα clear CMOS. Επίσης βγάλε τα πάντα από πάνω. ’σε μόνο επεξεργαστή, μνήμη, κάρτα γραφικών, οθόνη, ποντίκι, πληκτρολόγιο. Μην συνδέσεις ούτε τα καλώδια για το κουτί, μήπως κάτι βραχυκυκλώνει ή το έχεις βάλει ανάποδα, ούτε floppy ούτε σκληρούς, τίποτα. Μπες στο BIOS και φλάσσαρε το 1004 BIOS μέσα από δισκέτα. Φόρτωσε τα default. Κάνε ξανά reset κλείνοντας το ρεύμα. Ποτέ δεν βάζουμε ούτε βγάζουμε συσκευές με ρεύμα στη μητρική. Μετά βάλε τον σκληρό δίσκο που έχει το λειτουργικό στο κάτω SATA που είναι κoντά στη μητρική (SATA 1). Με αυτά και μόνο μπες στα Vista. Αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό τον τρόπο, άρχισε να συνδέεις CDROM, DVD, μετά floppy, μετά τα καλώδια για το κουτί και τέλος PCI και USB συσκευές. Πολλές φορές είτε βραχυκυκλώνουμε τη μητρική με μέταλλα από την πίσω πλευρά ή κάνουμε flash BIOS μέσα από Windows. Δούλεψε λίγο καιρό έτσι, μέχρι να μάθεις τη μητρική και μετά πρόσθεσε τα άλλα δύο GB μνήμης. Γράψε μας και τις ρυθμίσεις στο BIOS με copy paste από το πρώτο ποστ. Διαβάστε και το πρώτο ποστ. Έχει αρκετές πληροφορίες. Μ΄όλα αυτά, φοβάμαι μη μου πάθει τίποτα η δική μου και αναγκαστώ να την αλλάξω. Αμαν πια. ’ρχισαν να τους παίρνουν είδηση και στο εξωτερικό. Διάβασα πρόσφατα ένα review, όπου η πρώτη μητρική που τους έδωσαν σερνόταν και μετά η δεύτερη πέταγε. Φυσικά το σχολιάσαν αρνητικά το θέμα ότι δεν είναι σταθερή η ποιότητα των Striker Extreme. Αν θέλετε να το δείτε μπορώ να ψάξω να το βρω το review. Αν κάποιος σκοπεύει να αγοράσει καινούργια Striker και μένει Αθήνα και θέλει να τη στήσουμε μαζί, ας μου στείλει PM πριν την αγοράσει. Αρκεί να θέλει να βάλει Vista και να επιθυμεί τον υπερχρονισμό. Μπορώ να ασχοληθώ με ένα και μόνο υπολογιστή. Σε όλους το ίδιο βγάζει στο BIOS. Δεν είναι πρόβλημα. Από πού την αγόρασες? Αν είναι αλυσίδα πες μας και περιοχή. Τι μνήμες έχεις? δεν επιμενω για μνημες αλλα τι να κανω? δεν ηξερα οτι ειναι αχρηστες οι 4 μνημες... ( 4 Χ 1gb) το θεμα ειναι οτι ειναι αγορασμενες, δηλαδη να τις εχω αχρηστες?... τελος παντων διαβασα οσο προλαβα το πρωτο post κ ομολογώ οτι εχει αρκετα καλα. το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιντερνετ οποτε θελω - στην δουλεια μονο- , κ γιάυτο δυσκολευομαι.. περιμενω ομως να με συνδεσουν. - προς το παρον με εχουν συνδεδεμενο με κατι αλλο...- επισης περιμενω να δω κ τι θα κανουν στο πλαισιο με τομηχανημα τωρα. α! μου ειπαν θα βαλουν αλλη striker!!!!.. για να δουμε. οταν το παρω στα χερια μου δεν θα πειραξω τιποτα, δεν θα αλλαξω τιποτα. και θα προσπαθησω να κανω ποστ φωτο κ οτιδηποτε θα ειναι χρησιμο για να δεις σε τι κατασταση ειναι ο υπολογιστης μου. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!
dimkat Απρίλιος 5, 2007 #651 Απρίλιος 5, 2007 Δεν ξέρω αν βάλω vista διορθωθεί η υστέρηση που παρατηρώ στους δίσκους θα τα δοκιμάσω και θα πω νέα !!!!! Μπορώ να πω ότι την striker δεν θα την άλλαζα με τίποτα τα κάνει όλα (και καφέ) Την δουλεύω στα 3GHz και μνήμη στα 900 οι θερμοκρασίες είναι σχετικά καλές CPU 32C chipset 36C χωρίς φορτίο . Όταν ανέβασα στα 3,2GHz η θερμοκρασία έφτασε στους 42c:woot: CPU
mariosalice Απρίλιος 5, 2007 Author #652 Απρίλιος 5, 2007 Δείτε αυτό για τα 4 GB με 32bit λειτουργικό.http://www.kbalertz.com/929605/system.memory.reported.System.Information.dialog.Windows.Vista.expect.installed.aspx
dimkat Απρίλιος 5, 2007 #653 Απρίλιος 5, 2007 Πριν από λίγο έκανα προσπάθεια να ανεβάσω το σύστημα στα 3.3GHz και μνήμη στα 900 . fdp 1333 mem 900 Μπουταρε κανονικά μπήκα win xp και έκανα ένα τεστ στο σισοφτ . Η θερμοκρασία ανέβηκε στους 50C και οι επιδόσεις ήταν ελαφρά καλύτερες από ένα Ε6700 με mem στα 5400 ενώ εγώ δουλεύω μνήμες 6400. +3% Γύρισα το σύστημα σε νορμάλ κατάσταση και έκανα πάλι τεστ Αυτή την φορά οι επιδόσεις ήταν αρκετά κατώτερες από ένα κλασικό Ε6700 -17% Κάτι παίζει και άρχισε να μου σπάει τα νεύρα :jump: :jump:
mariosalice Απρίλιος 8, 2007 Author #654 Απρίλιος 8, 2007 Νέο BIOS 1102 .Έχει καταργηθεί το linkboost.Επί τέλους είδανε ότι είχε πρόβλημα.
GoriLLakoS Απρίλιος 8, 2007 #655 Απρίλιος 8, 2007 Mαριε υπάρχει και εδώ σε περιπτωσει που μπουκώσει το άλλο λινκhttp://users.pandora.be/OAP/Striker/SE1102.zipKυκλοφορει σε Beta και το 1104...
Heatspreader Απρίλιος 8, 2007 #656 Απρίλιος 8, 2007 mariosalice Το Linkboost δημιουργει προβλημα? Εγω νομιζα οτι προβλημα υπαρχει αν δεν εχεις καρτα γραφικων της σειρας 8800... Να βαλω το τελευταιο?
JOHNX2 Απρίλιος 8, 2007 #657 Απρίλιος 8, 2007 ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ !!!Εγω αυτο που θελω να πω σαν ενας απο τους πρωτους που τρεξαν να αγορασουν την striker (μεσα Δεκεμβριου την ειχα ειδη αγορασει) προς ολους εσας που αναφερεται οτι ειναι χαλασμενη, δεν ξεκηναει το μηχανημα μου κολαει, μπλε οθονες κ.τ.λ. ειναι το εξης...Εγω οταν την πρωτοπηρα και για 5-6 μερες δεν μπορουσα να κανω σχεδον τιποτα, δεν υπηρχε προιστορια με την μιτρικη οπωτε κολυμπουσα σχεδον μονος μου!!! ειχα βαρεθει τις μπλε οθονες και τα restart... ελεγα δεν ειναι δυνατον 330 ευρο μιτρικη και να μου κανει τετοια κολπα????Κιομος δεν εφτεγαι αυτη, αλλα εγω. Καθησα διαβασα ολοκληρα θεματα στο xtremesystem και διαπιστωσα οτι δεν φτανει μονο να κουμπωσω πανω στην μιτρικη τους δισκους τις μνημες και την καρτα γραφικων.... μεσα σε 7-8 μερες ο Ε6600 μου ειχαι πιασει τα 3800MHz και μετα απο λιγες μερες τα 4007.27MHz....Ειδατε πως αλλαζουν τα πραγματα? εκει που δεν μπορουσα καν να μπω στα windows εφτασα στο σημειο να πιανω 12500 ποντους στο 3DMARKS06 & 20.000 ποντους στο 3DMARKS05Ετσι αυτο το οποιο προτεινω σε εσας ειναι το εξης. ενας μεσος χρηστης υπολογιστη χωρις ειδηκες γνωσεις ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ STRIKER ΚΑΘΑΡΗ... και καλο ειναι να την αποφυγει.... εαν ομως θελει να πεδευτει και να απολαυσει τους καρπους της εν τελη, αυτος θα ειναι και ο κερδισμενος...
Heatspreader Απρίλιος 8, 2007 #658 Απρίλιος 8, 2007 JOHNX2 +1 Το έχουμε πει αυτό. Ή κάποιος παίρνει μια παλιότερη MOBO και είναι ok ή αγοράζει 680i παιδεύεται, αλλά στο τέλος όλα τέλεια...
mariosalice Απρίλιος 8, 2007 Author #659 Απρίλιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987 [Σήμερα, στις 11:45] mariosalice Το Linkboost δημιουργει προβλημα? Εγω νομιζα οτι προβλημα υπαρχει αν δεν εχεις καρτα γραφικων της σειρας 8800... Να βαλω το τελευταιο? Μα το έχω γράψει στο πρώτο post με κόκκινa γράμματα. Επίσης, αν κοιτάξεις στο 639 ποστ, πάλι γράφω τις επιπτώσεις του linkboost.Στα default το linkboost έμπαινε enabled με τα προηγούμενα BIOS.Κι εμένα όταν πήγα από 2 σε 4BG μνήμης, μου κόλλαγε και έκανε restart. Στα default. Τα έγραψα αυτά, λίγα post πριν. Τότε έλεγα ότι ότι ίσως είναι χαλασμένη η μνήμη ή δεν τα σηκώνει η μητρική.Αμ δε.Δεν μου έφταιγε ούτε η μνήμη ούτε η μητρική.Το κεφάλι μου έφταιγε.Δεν πάταγαν καλά οι μνήμες τη μια φορά, την άλλη είχα βάλει ανεπαρκείς τάσεις, την άλλη δεν είχα κάνει reset ώστε να δει τις αλλαγές η μητρική και να προσαρμοστεί ανάλογα και διάφορα άλλα.Σιγά σιγά όμως, με ψήσιμο στις καινούργιες μνήμες, με σωστό reset και από την αρχή όλες τις ρυθμίσεις στο BIOS, κατάφερα αυτή τη στιγμή, να είμαι στα 3500 ξανά (δεν δοκίμασα ακόμα παραπάνω), αλλά αυτή τη φορά με 1000MHz, 4-5-4 και τάση vdimm 2.37v (στο auto!!!).’φησα μόνο του το BIOS 1102 να μου βάλει όλες τις τάσεις και τις έβαλε μια χαρά.Μου έστειλε μήνυμα ο galactob ότι η μητρική του δεν δουλεύει καθόλου.Επειδή κι εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα γνώσεων και εμπειρίας και όχι πρόβλημα της μητρικής πλέον, του πρότεινα να κάνουμε μαζί RMA τη Striker και να του ρυθμίσω την καινούργια.Καλό Πάσχα και καλά να περνάτε.
Heatspreader Απρίλιος 8, 2007 #660 Απρίλιος 8, 2007 @mariosalice έχεις δίκιο είναι θέμα με το πόσο θα λιώσεις πάνο από το mOBO. Tέλος πάντων... Καλά θα κάνεις να τον Help... Χρόνια πολλά σε όλους!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.