dimkat Απρίλιος 1, 2007 #623 Απρίλιος 1, 2007 Πάντως εγώ δεν κατάφερα να βρω λύση εξακολουθούν να έχουν μικρή καθυστερήσει οι δίσκοι όταν ανοίγω κάποιο φάκελο .Το πρόβλημα διορθώθηκε ελαφρά όταν ανέβασα την τάση στο NB και SB λίγο.
mariosalice Απρίλιος 1, 2007 Author #624 Απρίλιος 1, 2007 NEOKFIRE7 Τα Vista 32 που έβαλες πιστεύω ότι θα τα παίξουν όλα εντάξει.Δες πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση προγραμμάτων και αυτό.http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=519927#post519927dimkat Με ποιο λειτουργικό?
NEOKFIRE7 Απρίλιος 2, 2007 #625 Απρίλιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Χθες, στις 20:32] NEOKFIRE7 Τα Vista 32 που έβαλες πιστεύω ότι θα τα παίξουν όλα εντάξει.Δες πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση προγραμμάτων και αυτό.http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=519927#post519927dimkat Με ποιο λειτουργικό? ναι παιζουν καλα σχεδον... τουλαχιστον τρεχει το μηχανημα και δεν πεταει μπλε οθονες. και σημερα θα αλλαξω τον 10.000rpm δισκο με δυο των 200 για να κανω raid.καλυτερα ειναι πιστευεις?.. επισης αν κ φανταζομαι οτι ειναι χαζομαρουλα αυτο, στο σκορ τα vista μου βγαζει 5,3. στα γραφικα εχει 5,9 στα δυο. ο επεξεργαστης το ριχνει 5,3. ram 5,6 μου φαινεται. εξακολουν να βλεπουν 3,25. υπαρχει λυση σ'αυτο?..
NEOKFIRE7 Απρίλιος 2, 2007 #626 Απρίλιος 2, 2007 http://vistarewired.com/2007/03/29/how-to-enable-more-than-35-gb-of-memory-in-32-bit-windows-vista/ισως ειναι η λυση για την ram που δεν την βλεπει ολοκληρη
mariosalice Απρίλιος 2, 2007 Author #627 Απρίλιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από NEOKFIRE7 [Σήμερα, στις 15:42] http://vistarewired.com/2007/03/29/how-to-enable-more-than-35-gb-of-memory-in-32-bit-windows-vista/ισως ειναι η λυση για την ram που δεν την βλεπει ολοκληρη Αξίζει να τρέξεις την εντολή που λέει η παραπομπή σου.BCDEdit /set PAE forceenableΤουλάχιστον δοκίμασε τη και πες μας αν είχες προβλήματα.Οι 64bit X86 επεξεργαστές φαίνεται ότι μπορούν να δουν μέχρι 64GB φυσικής μνήμης σε 32bit λειτουργικά.http://www.devx.com/amd/Article/31813
NEOKFIRE7 Απρίλιος 2, 2007 #628 Απρίλιος 2, 2007 υπάρχει απαντηση στο τι εχει γίνει με την asus και το site της πηγαινει τσουλώντας?..
mariosalice Απρίλιος 2, 2007 Author #629 Απρίλιος 2, 2007 Πάντα έτσι πήγαινε.Τελευταία updates έχει1. Τη νέα έκδοση του Probe II ver. 10412 2. Τους οδηγούς AD1988_Vista_61016110 για την κάρτα ήχου.3. Τo BIOS SE1004.4. Το BETA BIOS 1002.
ea6gka Απρίλιος 3, 2007 #630 Απρίλιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice Ο κόσμος πάει μπροστά.Για μένα τα XP είναι παρελθόν.Ούτε θέλω να τα θυμάμαι.Ένα δυνατό και μοντέρνο μηχάνημα πρέπει να συνδυάζεται και με ανάλογο λειτουργικό. δλδ ο κοσμος θα παει μπροστα με τα βιστα? εγω βρε μαριε 2 μηνες και ακομα ψαχνω να βρω τι ειναι το καινουριο στα βιστα εκτος απο τα εφφε, που την βλεπεις την προοδοκατα τα αλλα τα παιδια με 4 γιγα οταν βγαζετε το pagefile βλεπει και τα 4 γιγα , ΧΡ+βιστα 32μπιτ????
mihalis87gr Απρίλιος 3, 2007 #631 Απρίλιος 3, 2007 Την παρασκευή άρχισε να μου πετάει κάτι μπλέ οθόνες στα καλά καθούμενα,μετά από αρκετά restart δεν έκανε ούτε post και έλεγε το κλασσικό cpu init.Λέω ίσως να κουνήθηκε η ψύχτρα η κάτι τέτοιο,τα διαλύω όλα αλλά τζίφος.Πάω στο πλάισιο μητρική και επεξεργαστή και μόλις βλέπουν τη striker λένε ότι έχουν πρόβλημα με το 8-φασικό πάρα πολλές και μου έδειξαν ένα καλάθι γεμάτο striker για rma:p .Eπίσης είπαν ότι υπάρχει έλλειψη και σε μια βδομάδα θα έπαιρνα ίδια,τελικά πήρα abit IN9-32X max wifi.Μπράβο στο πλαίσιο και την εξυπηρέτηση τους:worship: :worship: :worship:
Heatspreader Απρίλιος 3, 2007 #632 Απρίλιος 3, 2007 Bρε τους μπαγασιδες... Επειδή δεν ξέρουν να τα στήνουν, τα βγάζουν προβληματικά. Έλεος... Μπράβο στο Πλαίσιο...
darkCount Απρίλιος 3, 2007 #633 Απρίλιος 3, 2007 Σε χαλάει δηλαδη εσένα που δεν θα σου πρήξουν το συκώτι για να σου αλλάξουν κάτι που 99% απέκτησε πρόβλημα????? Να σε δω αν αποκτήσεις πρόβλημα....ποσο Ninja θα είσαι εσύ που θα το φτιάξεις μόνος σου
NEOKFIRE7 Απρίλιος 3, 2007 #634 Απρίλιος 3, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ.. ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ. VISTA ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ!!!!!!! DISC IRQL .........Κ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ..... ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΛΥΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΩ. ΤΟΨΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΣΕ ΑΛΛΑ FORUM ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η STRIKER ΕΙΝΑΙ ΟΚ Η ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ\? ΦΤΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ?...ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΩ ΟΛΟ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ....ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΤΛΒΩ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Η MoBo?..
Heatspreader Απρίλιος 3, 2007 #635 Απρίλιος 3, 2007 Εγώ πάντως έκανα ότι σου είπα NEOKFIRE7 και είμαι μια χαρά τώρα. Δεν είναι λύση να πεις ότι θα βάλεις Vista και θα παίζει... Darkcount μόνος μου το έφτιαξα και πραγματικά δεν είχα κανένα πρόβλημα πέρα από την ασυμβατότητα με τις Cellshock. Φυσικά και είναι καλό να στο αλλάξουν, αλλά αν εσύ θες striker γιατί να σου δώσουν άλλη? Επειδή δεν ξέρουν να τη σετάρουν? Αν έχει πρόβλημα αυτή να του δώσουν κάποια άλλη αλλα Sriker αφού αυτή θες.Επίσης να πω ότι αυτά έχουν οι καινούριες τεχνολογίες...
AN7 OverClocker Απρίλιος 3, 2007 #636 Απρίλιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από NEOKFIRE7 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ.. ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ. VISTA ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ!!!!!!! DISC IRQL .........Κ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ..... ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΛΥΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΩ. ΤΟΨΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΣΕ ΑΛΛΑ FORUM ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η STRIKER ΕΙΝΑΙ ΟΚ Η ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ\? ΦΤΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ?...ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΩ ΟΛΟ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ....ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΤΛΒΩ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Η MoBo?.. Στην πέταξε στην πρώτη προσπάθεια που έκανες να μπουτάρεις στα βίστα??
mihalis87gr Απρίλιος 3, 2007 #637 Απρίλιος 3, 2007 Lafas1987 τον υπολογιστή μόνος μου τον έφτιαξα,δεν εμπιστεύομαι αλλον να βάλει το χέρι του.Εγώ ζήτησα την abit γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα η striker και δεν ήθελα να περιμένω μια βδομάδα να μου φέρουν ίδια.NEOKFIRE7 και σε μένα κάτι τέτοια έκανε πριν χαλάσει εντελώς
NEOKFIRE7 Απρίλιος 3, 2007 #638 Απρίλιος 3, 2007 συμφωνω ομως με τον lafas. την striker θελω αυτη λεω να κρατησω. κ απτην στιγμη που παιζει σε αλλους οκ.... οχι "AN7", δεν το πεταξε στην αρχη. συγκεκριμενα οταν εκανα rip σε κατι dvd.. επισης παρατηρηση, -ξεχασα να το αναφερω- , οτι διαθεσιμη μνημη έδειχνε 800 κβ!!!! και επαιφτε ταχυτατα οταν ξεκινουσα το συστημα. δηλαδη απτα 3GB κ κατι που εδειχνε στο task manager ολοκληρα διαθεσιμα, με το που εμπαινα στ vista available εδειχνε περιπου 2,7gb και αρχισε να πεφτει τρελα. αν φταει η μνημη, ωραια να αλλαξω. εχω της ocz 800hz 5-5-5-15 4gb. να βαλω της nvidia της sli στα 1000 2gb, που ειναι κ στα ιδια λεφτα μάυτες που εχω , η προτείνεται κατι αλλο ? -αν και απο οσο εχω δει οι μνημες μια μια δεν φταινε- το ΜΕΜΤΕΣΤ86+ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜ’ΣΩ??
mariosalice Απρίλιος 3, 2007 Author #639 Απρίλιος 3, 2007 Η striker είναι ιδιαίτερα ζόρικη μητρική.Στα default της, υπερχρονίζει το SB και ανεβάζει την τάση του στα 1.74v, από 1.5v που είναι κανονικά και το hypertransport το ανεβάζει από 1000 (200Χ5) στα 1250 (250Χ5).Επίσης, ανεβάζει το PCI και το PCIe από 100, στα 125MHz.Η συχνότητα που λειτουργεί το PCI ανεβαίνει από τα 33MHz που είναι κανονικά στα 42MHz!!!.Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι σημαίνουν αυτά τα νούμερα και τι επιπτώσεις έχουν, αλλά σίγουρα η Striker είναι ρυθμισμένη για υπερχρονισμό.Αν τη μάθεις είναι βράχος.Αλλά εκεί που λες ότι την έμαθες, όλο και κάτι καινούργιο ανακαλύπτεις.Έτσι την έπαθα με τα 4GB μνήμης που έβαλα.Νόμιζα ότι έχω πρόβλημα.Τελικά βρήκα τρόπο να τη ρυθμίσω και τώρα είμαι πάλι υπερχρονισμένος στη CPU στα 3500.Αρχική απάντηση από NEOKFIRE7 [Σήμερα, στις 15:22] συμφωνω ομως με τον lafas. την striker θελω αυτη λεω να κρατησω. κ απτην στιγμη που παιζει σε αλλους οκ.... οχι "AN7", δεν το πεταξε στην αρχη. συγκεκριμενα οταν εκανα rip σε κατι dvd.. επισης παρατηρηση, -ξεχασα να το αναφερω- , οτι διαθεσιμη μνημη έδειχνε 800 κβ!!!! και επαιφτε ταχυτατα οταν ξεκινουσα το συστημα. δηλαδη απτα 3GB κ κατι που εδειχνε στο task manager ολοκληρα διαθεσιμα, με το που εμπαινα στ vista available εδειχνε περιπου 2,7gb και αρχισε να πεφτει τρελα. αν φταει η μνημη, ωραια να αλλαξω. εχω της ocz 800hz 5-5-5-15 4gb. να βαλω της nvidia της sli στα 1000 2gb, που ειναι κ στα ιδια λεφτα μάυτες που εχω , η προτείνεται κατι αλλο ? -αν και απο οσο εχω δει οι μνημες μια μια δεν φταινε- το ΜΕΜΤΕΣΤ86+ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜ’ΣΩ?? Να ξέρεις ότι οι προδιαγραφές της μνήμης ισχύουν ΜΟΝΟ αν βάλεις ένα κιτ.Δηλαδή 2GB.Αν βάλεις 2 kit, τότε δεν ισχύουν.Με τίποτα μην περιμένεις να σου παίξουν στα 1000.Στα 800 πρέπει να τις βάλεις και με χαλαρά timing 2Τ και 2.0 - 2.2vdimm.Αυτές είναι πλέον οι προδιαγραφές.Με προσπάθειες πιθανόν να είναι εφικτό να καταφέρεις να παίξεις και στα 1000, αλλά είσαι εκτός προδιαγραφών και υπερχρονίζεις πέρα από τα αναμενόμενα.Που σημαίνει ότι δεν πρέπει να ενεργοποιήσεις το SLI στις μνήμες.(θα σου βάλει αυτόματα σωστές ρυθμίσεις).Τεσπα κάπως έτσι, αν και είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο το θέμα με 4GB.Πάντως δεν θα το συνιστούσα με τίποτα ένα 32bit λειτουργικό με 4GB μνήμη.Υπάρχουν πολλά προβλήματα με τόση μνήμη.Ακόμα και ο επεξεργαστής δουλεύει οριακά.Όποιος θέλει πολύ μνήμη, εύκολα, παίρνει Xeon 64bit λειτουργικό και άλλο hardware.Και μνήμες που έχουν έλεγχο σφαλμάτων ή FB Dimm DDR2.Πόσοι νομίζετε ότι έχουν μνήμη 4GB?Πολύ λίγοι. Μην πάμε γυρεύοντας για προβλήματα και τα ρίχνουμε μετά στη μητρική.Ας περάσουν από τα χέρια σας και όλες οι Desktop - Gaming μητρικές.Το ίδιο κακό αποτέλεσμα θα έχετε.Επίσης μην ξεχνάτε ποτέ να κάνετε reset όταν αλλάζετε CPU ή μνήμη.Και να ελέγχετε οι μνήμες να πατάνε καλά.Με λίγα λόγια.Πούλα τα δυο dimm και μείνει με 2GB.Εκτός και αν βάλεις 64bit λειτουργικό.Οπότε αξίζει να ασχοληθείς και να προσπαθήσεις να το στήσεις το μηχάνημα.Διαφορετικά δεν θα ξέρεις αν φταίει το hardware ή το software και δεν θα μπορείς με τίποτα να ρυθμίσεις ένα σωστό λειτουργικό.
dimkat Απρίλιος 3, 2007 #640 Απρίλιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [01-04-2007 22:32] NEOKFIRE7 Τα Vista 32 που έβαλες πιστεύω ότι θα τα παίξουν όλα εντάξει.Δες πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση προγραμμάτων και αυτό.http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=519927#post519927dimkat Με ποιο λειτουργικό? με XP Μαριε ........να βαλω το SB στα 1,55V να δω πως παει;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.