mihalis87gr Μάρτιος 8, 2007 #441 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Από πλαίσιο πήρα τη δικιά μου,και ένας φίλος και ήταν και οι δύο οι καλές εκδόσεις.Με μπλέ sata κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Μάρτιος 9, 2007 #442 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2007 Δεν ξέρω γιατί...αλλά η όλη φάση μου θυμίζει αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 9, 2007 #443 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2007 huh huhuhuh. Κορυφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάρτιος 9, 2007 Author #444 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2007 Έπεσε το γέλιο της αρκούδας."Λες να βρουν την κόκα που έχω στο σουτιέν μου?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkat Μάρτιος 10, 2007 #445 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 σήμερα έβαλα 2 WD raptor-x 150αριδες σε raid 0 έκανα μέτρηση με το sisoft και με το nero και ειχα τα πιο κατωbandwidth 146.480 KB/s 8msδεν ξερω αν ειναι καλα τα νουμερα αλλα βλεπω και μια ελαχιστη καθυστεριση οτανανοιγω καποιο φακελο και να δουλευει ο ενα πυρινα πιο πολυ απο τον αλλο πχ 27% με 5%MOTHER STRIKER BLUE SATACPU E6700-ZALMAN 9500MEM OCZ 800 5 5 5 15GPU EVGA 7900GTHD 2X WD RAPTOR-X 150GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάρτιος 10, 2007 #446 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 http://www.hardforum.com/archive/index.php/t-1031113.htmlμε λιγα λογια λενε οτι ειναι καλυτερα 1 δισκος για νορμαλ χρηση (+οτι αυξανεται το latency ,αυτο δλδ που σ ενοχλει....μαλλον αυριο θα σου περισευει ενας δισκος! χεχε κι οτι τον χρειαζομουν! ας ειναι και ραπτορ δεν πειραζει!(το μονο κακο >install XP once again< για να διαπιστωσεις τις διαφορες...) αν βρω κατι αλλο θα σου πω bro *edit> http://tweakers.net/benchdb/testcombo/883edit2> http://www.tomshardware.com/2006/02/06/wd1500ad_raptor_xtends_performance_lead/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάρτιος 11, 2007 Author #447 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 Δεν κατάλαβα ποιά παραπομπή από αυτές που έβαλες στηρίζει τη γνώμη σου.Έχουμε δύο 150άρηδες ράπτορες και το ερώτημα είναι αν θα τους βάλουμε σε Raid-0 ή όχι.Αν μιλάμε για ταχύτητα το Raid-0 θα μας τη δώσει και με το παραπάνω.Αν τώρα θέλουμε πολλά λειτουργικά και μεγαλύτερη ασφάλεια στα δεδομένα καλύτερα χώρια οι δίσκοι.Το πρόβλημα με το Latency δεν οφείλεται στο RAID-0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάρτιος 11, 2007 #448 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice Δεν κατάλαβα ποιά παραπομπή από αυτές που έβαλες στηρίζει τη γνώμη σου.Έχουμε δύο 150άρηδες ράπτορες και το ερώτημα είναι αν θα τους βάλουμε σε Raid-0 ή όχι.Αν μιλάμε για ταχύτητα το Raid-0 θα μας τη δώσει και με το παραπάνω.Αν τώρα θέλουμε πολλά λειτουργικά και μεγαλύτερη ασφάλεια στα δεδομένα καλύτερα χώρια οι δίσκοι.Το πρόβλημα με το Latency δεν οφείλεται στο RAID-0. συμφωνα με την 1η παραπομπη - τουλαχιστον αυτο καταλαβα<<2 150ρηδες σιγουρα ειναι ταχυτατατοι σε raid0 (κι αυτο λενε τ αποτελεσματα τους)-βασικα το προβλημα οπως το εχω καταλαβει ειναι ενα ''κομπιασμα'' πριν αρχισει ν ανοιγει αρχεια σ ενα φακελο πχ - κατι που ακομα και 'οπτικα' ειναι διακριτο (μιλαμε για msec)η εγκατασταση ειναι 'καθαρη' οπως λεει κι ο αδερφος ,οι επιδοσεις ειναι ελαφρως υποδεεστερες συμφωνα με τη δευτερη παραπομπη (180 κατι...) αν κι αυτο ειναι ΠΟΛΥ σχετικο - παιζει ρολο ακομα και το stripe size πχ το ολο θεμα δημιουργηθηκε γιατι με νορμαλ δισκους στο παλιοτερο συστημα του (nforce2 αν δεν κανω λαθος) η ανταποκριση ηταν ακαριαια (τα υπολοιπα ας μας τα πει ο ιδιος)τελος , κατα τη γνωμη μου , ας τρεξει και καποιο αλλο benchmark για να βγαλει καλυτερα συμπερασματα....υγ. αδερφε περιμενω ακομα τον ραπτορα!! (να παραγγειλω κι ενα 2ο για raid0 στο συστημα μου οπου θα πηγαινει με ταχυτητα... διακτινισμου χεχεχε - τραβα πετα το ρε το χαρβαλο!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkat Μάρτιος 11, 2007 #449 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 Λοιπόν αδερφέ έκανα το σύστημα άνω κάτω αλλά τπτ έκανα αναβάθμιση στο bios σε 1002 τα ίδια όποτε τα παίρνω στο κρανίο και.. :jump: Fsb 1250 Mem 900 5 5 5 15 2.2V Ldt 6x Ανέβασα και λίγο την τάση στο SB και NB ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ κομπιάζει όταν ανοίγω γρήγορα φακέλους Το ίδιο είχα δει και με τους δυο WD 160αριδες απλούς που είχα πάντα σε RAID 0 Έκανα εγκατάσταση με drivers Nvidia λες αν βάλω Silicon να είναι καλύτερα Μάριε το έχεις δοκιμάσει εσύ; Υγ Τελικά τόσα χρόνια με AMD έπρεπε να είχα βάλει μυαλό αλλά είπα ότι η Intel είχε κάνει κάτι καλό αλλά πίπες από athlon xp 3200 (2,2Gh) σε core duo E6700 (3,1Gh) εε δεν είδα και ΤΗΝ διαφορά .αδερφέ το πουλάω επιπλωμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάρτιος 12, 2007 Author #450 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2007 Εμένα δεν κομπιάζει καθόλου.Κάποιες φορές πράγματι κόμπιαζε κατά καιρούς στο άνοιγμα των αρχείων.Πάντα κάτι είχα κάνει λάθος.Συνήθως το πρόβλημα ήταν στις ρυθμίσεις της μνήμης ή σε λάθος εγκατάσταση των οδηγών RAID. Επίσης μην εγκαταστήσεις το NAM της Nvidia.Κάνε ένα check disk και ένα defrag.Δώσε μας τις ρυθμίσεις που έχεις στο BIOS (έχω υπόδειγμα στο πρώτο ποστ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkat Μάρτιος 12, 2007 #451 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2007 TO NAM ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΡΙΕ <Extreme Tweaker>-----------------------------------AI Tuning: ManualNvidia GPU Ex: EnabledLinkBoost: EnabledSLI-Ready Memory: Disabled> System Clocks-----------------------------------PCIEX16_1 Frequency (Mhz): 100PCIEX16_2 Frequency (Mhz): 100PCIEX16_3 Frequency (Mhz): 100SPP<->MCP Ref Clock, Mhz: 200> FSB & Memory Config-----------------------------------FSB - Memory Clock Mode: Unlinkedx FSB - Memory Raio: N/AFSB (QDR), Mhz: 1200Actual FSB (QDR), Mhz: 1200MEM (DDR), Mhz: 900Actual MEM (DDR), Mhz: 900> Overclocking-----------------------------------CPU Multiplier: (10)CPU Internal Thermal Control: DisabledLimit CPUID MaxVal: DisabledEnhanced C1 (C1E): DisabledExecute Disable Bit: Enabled Virtualization Technology: DisabledEnhanced Intel Speedstep Tech: DisabledLDT Frequency: 6x>> Memory timing SettingstCL (CAS Latency): 5tRCD: 5tRP: 5tRAS: 15Command Per Clock (CMD): 2 clock (2T)Advance Memory SettingstRRD: AUTOtRC: AUTOtWR: AUTOtWTR: AUTOtREF: AUTOtRD: AUTOtRFC: AUTOAsync Latency: AUTO>> Spread Spectrum ControlCPU Spread Spectrum: DisabledPCIE Spread Spectrum: DisabledMCP PCIE Spread Spectrum: DisabledSATA Spread Spectrum: DisabledLDT Spread Spectrum: Disabled> Over Voltage-----------------------------------Vcore Voltage: AUTOMemory Voltage: 2.2V1.2v HT Voltage: AUTONB Core Voltage: 1.35SB Core Voltage: AUTOCPU VTT Voltage: AUTODDRII Controller Ref Voltage: AUTODDRII Channel A Ref Voltage: AUTODDRII Channel B Ref Voltage: AUTO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkat Μάρτιος 14, 2007 #452 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάρτιος 14, 2007 Author #453 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 Network Access ManagmentΥπάρχει στους οδηγούς της Nvidia.Αν το έχεις εγκαταστήσει βγάλτο.Επίσης κάνε εγκατάσταση των οδηγών ξανά, χωρίς Antivirus.Πρώτα για το 680ι και μετά για την κάρτα γραφικών.Μήπως έχεις ρυθμίσει να κοιμάται γρήγορα ο σκληρός δίσκος?Κάνε τις παρακάτω αλλαγές.<Extreme Tweaker>-----------------------------------LinkBoost: DisabledSLI-Ready Memory: Expert (αν γίνεται)> Overclocking-----------------------------------Virtualization Technology: Enabled LDT Frequency: 5x>> Memory timing Settings (αυτά τα αλλάζεις μόνο αν έχεις EPP-SLi μνήμη και ενεργοποιήσεις το expert)tCL (CAS Latency): AUTOtRCD: AUTOtRP: AUTOtRAS: AUTOCommand Per Clock (CMD): AUTO> Over Voltage-----------------------------------NB Core Voltage: AUTO ή >=1.45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάρτιος 15, 2007 #454 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Παίδες για Vista τους nforce drivers 15.00 πακέτο (NVRaid κτλ) βάζετε να φανταστώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάρτιος 15, 2007 Author #455 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Όχι. Έχουν προβλήματα σοβαρά.Οι οδηγοί που έχουν τα Vista είναι μια χαρά.Φτιάχνεις το RAID, βάζεις το DVD των Vista και κάνεις την εγκατάσταση στο partition του raid που θέλεις.Τόσο απλά.Και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, παρά μόνο τους τελευταίους οδηγούς της κάρτας γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Μάρτιος 15, 2007 #456 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Μάριε τι προβλήματα αντιμετωπήζεις στο 680?Γιατί τουλάχιστο στο νφ4 είναι όλα ΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάρτιος 15, 2007 Author #457 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Αν εγκαταστήσω στα Vista τους οδηγούς 15.00 της Nvidia, οι σκληροί δίσκοι κάνουν λόξιγκα στο restart.Λες και χάνουν τη σύνδεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάρτιος 15, 2007 #458 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Χμμμμ κάτι είχα διαβάσει σχετικά. Επιπλέον αυτοί οι οδηγοί έχουν και κάποιου είδους πρόβλημα με έναν τρόπο "αγοράς" των Vista και οπότε κοίταγα να δω αν είναι απαραίτητοι.ΥΓ. Όπως καταλάβατε το πρεζάκι πήρε τη δόση του aka αναβαθμίστηκα. Τα υπόλοιπα σε σχετικό thread.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manik Μάρτιος 17, 2007 #459 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2007 Καλημέρα παιδιά. Έχω μια Striker Extreme με πρόβλημα.... Είναι με τα μπλε Sata ports. To LCD panel από πίσω βγάζει συνεχώς τα CPU INIT και DET DRAM μυνήματα. Το m/b το έχω γυμνό στο πάγκο και με τα εξής πράγματα επάνω: CPU: C2D 4300 Ψύχτρα: Zalman Fatal1ty FS-C77 ( το θηρίο ) RAM: Super Talent T800UX2GC4 2x1 GB kit από Πλαίσιο. VGA: POV 8800 GTS 320MB. PSU: TT Toughpower 700W Δεν έχω συνδέσει τίποτα άλλο. Όλες οι συνδέσεις είναι ΟΚ. Το μηχάνημα κάνει το εξής: To βάζω στο ρεύμα και χωρίς να πατήσω τίποτα ανάβει μόνο του και μετά από 5 δευτερόλεπτα σβήνει χωρίς να κάνει κανένα ήχο και βγάζει τα παραπάνω μυνήματα. Έχω δοκιμάσει με την μία μνήμη μόνο στο Α1 slot (μπλε). Από ότι βλέπω όμως στο site της ST η μνήμη αυτή δεν έχει τεσταριστεί επίσημα στο Striker. http://www.supertalent.com/products/product_detail.php?PN=T800UX2GC4 Επίσης εχω δοκιμάσει και με άλλες μνήμες όπως Κingston KHX6400D2/1G 800άρες όπως και με Τwinmos 533 αλλά τα ίδια Παντελάκη μου. Psu δοκίμασα και άλλο, τίποτα. VGA επίσης έχω βάλει άλλη, τίποτα. Έχω δει τα περισσότερα fοrums και οδηγούς για την Striker Extreme όπως http://www.trickmasterpc.org/showthread.php?t=52 κ.α. αλλά τζίφος. Να είναι το m/b ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάρτιος 17, 2007 Author #460 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2007 Έκανες reset το BIOS.Θα δεις τον τρόπο στο manual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.