Vassilis_X Φεβρουάριος 28, 2007 #421 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 παιδια ποια windows λειτουργειτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Φεβρουάριος 28, 2007 Author #422 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Καλύτερα να ανοίξεις νέο θέμα με αυτή την ερώτηση.Είναι τεράστιο και έχει πολλές διαστάσεις.Τι έχουμε ως κύριο λειτουργικό, πόσα λειτουργικά έχουμε, πόσα λειτουργικά είχαμε, τι θα θέλαμε να έχουμε, ποιo μας άρεσε, που υπερτερούσε και πού υστερούσε κάθε λειτουργικό και πάει λέγοντας.Θα μπορούσε να έχει τη μορφή poll ή να είναι ένα απλό ερώτημα ή να μπουν κάποια κριτήρια που θα έπρεπε να βαθμολογήσουμε, όπως χρηστικότητα, ταχύτητα, παιχνίδια, συμβατότητα, απόδοση σε O/C κλπ.Πάντως δεν είναι θέμα για να συζητηθεί εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Φεβρουάριος 28, 2007 #423 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Χθες, στις 18:48] Πιστεύω ότι θα κάνει διαφορά.Θα ποστάρω αυτό το Σ/Κ και θα μπορέσεις να συγκρίνεις άμεσα, γιατί είναι ίδιες οι κάρτες.Μόνο η μητρική και ο επεξεργαστής αλλάζουν. ναι αυτο θα ηθελα να δω ποσους ποντους θα κερδισουν οι καρτες, γιατι τωρα θα λειτουργουν και οι 2 Χ 16χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Φεβρουάριος 28, 2007 #424 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 κοιταξε αυτο οι μετρησεις εγιναν σε NVIDIA nForce4 - Asus A8N32-SLI Deluxe -AMD Athlon 64 FX-60 Dual mit 2.61 GHz- Mushkin 2x1024 MB HP 3200 2-3-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Φεβρουάριος 28, 2007 #425 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 επισης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Φεβρουάριος 28, 2007 #426 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Ρίξε και μια ματιά εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=28157&highlight=7950GX2Είναι μια παρουσίαση από μέλος του lab Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Φεβρουάριος 28, 2007 Author #427 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από Inlovem [Σήμερα, στις 17:07] ναι αυτο θα ηθελα να δω ποσους ποντους θα κερδισουν οι καρτες, γιατι τωρα θα λειτουργουν και οι 2 Χ 16χ Η μητρική που έτρεξα τα 3DMark είναι στον δεύτερο υπολογιστή που έχει την ASUS A8N-32 SLI Deluxe.Στη μητρική αυτή λειτουργούν και οι δύο κάρτες στα PCIeX16, οπότε δεν θα δω καμιά διαφορά εξ αιτίας του bus.Και στις δύο μητρικές έχω 32 PCIe γραμμές.Ο νέος υπολογιστής όμως έχει καλύτερο επεξεργαστή, πολύ καλύτερη ανλτία νερού, πιο γρήγορη DDR2 μνήμη και σύντομα θα πάρω νέο block (D-Tek Fuzion).Για τους λόγους αυτούς πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα.Ένας άλλος λόγος που περίμενα τόσο καιρό για να τρέξω 3DMark είναι τα Vista.Πιστεύω ότι μόλις μας δώσει η Nvidia οδηγούς που θα υποστηρίζουν το SLI οι δύο 7900gtx θα πιάσουν πολύ καλά αποτελέσματα.Φαίνεται όμως ότι η Nvidia δεν μας δίνει SLI στα Vista, πριν υποστηρίξει η Μ$ το WDDM 2.0. Ίσως η 8800 να μην έχει τόσο μεγάλη διαφορά στα Vista με WDDM 1.0 από την 7900.Δες συγκριτικά στα Vista χωρίς OC χωρίς LOD, χωρίς κανένα tweak και με τους αρχικούς οδηγούς που είχαν τα Vista RTM, πριν από δύο μήνες, μου έδωσε η μια κάρτα 6099 3DMark06.http://service.futuremark.com/compare?3dm06=868297Η M$ είχε ανακοινώσει ότι θα έχουμε WDDM 2.0 τον Μάιο, οπότε ίσως και με την πίεση από την Nvidia να το δούμε λίγο νωρίτερα.Μέχρι τότε όμως δεν ελπίζω να δω SLI υποστήριξη στα Vista.Δεν κατάλαβα τα δύο σχεδιαγράμματα που έβαλες τι είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Φεβρουάριος 28, 2007 #428 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από Expert [Σήμερα, στις 15:25] Ρίξε και μια ματιά εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=28157&highlight=7950GX2Είναι μια παρουσίαση από μέλος του lab ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Φεβρουάριος 28, 2007 #429 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 16:10] Η μητρική που έτρεξα τα 3DMark είναι στον δεύτερο υπολογιστή που έχει την ASUS A8N-32 SLI Deluxe. ASUS A8N-32 SLI Deluxe λειτουργουν και οι δυο pci-e Χ16? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Φεβρουάριος 28, 2007 Author #430 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNX2 Μάρτιος 1, 2007 #431 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 παιδες τελικα η δικη μου striker προχτες καηκε απο το πεταλο που κουμπωνει πισω στην μιτρικη για να στερεωθει το μπλοκ της υδροψυξης...αλλα ειμαι παρα πολυ τυχερως... διοτι εχω 2 στισ 2 striker με το σωστο chipset.με το που εφερα σπιτι την νεα μιτρικη κανω απευθειας BIOS UPDATE 1002 με flash disk, δεινω fsb 1601, cpu volt auto, και bootaro με την μια... ευτυχως 100% stable και διαφορα θερμοκρασιασς μολις 4 βαθμοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάρτιος 1, 2007 Author #432 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Ωραίος.Τελικά πέταλο έχω κι εγώ για να στηρίξω το block.Πρόσεξα όμως ότι στο μέσον ακριβώς έχει κάποια πυκνωτάκια.Έβαλα ένα μονωτικά λάστιχο ανάμεσα στο πέταλο και στη μητρική και δεν είχα πρόβλημα.Το δικό σου πέταλο το έβαλες χωρίς μόνωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Μάρτιος 1, 2007 #433 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Ρε παιδιά...Πραγματικά ισχύουν αυτά με τα "σωστά" και "λάθος" τσιπσετ?Απορώ γιατί στα γνωστά μεγάλα forums δεν έχω διαβάσει τπτ τέτοιο...Πιστεύω πώς αν υπήρχε ένα τέτοιο θέμα θα είχε αναφερθεί...Ο eva2000 πιστεύω πώς θα το είχε αναφέρειΚαι μην προσπαθείτε να συγκρίνετε ίδιες κάρτες σε X2 συστήματα και C2D...Οι διαφορές είναι τεράστιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάρτιος 1, 2007 Author #434 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Ο eva2000 δεν ανέφερε θερμοκρασίες για να ξέρουμε στα σίγουρα αν η θερμοκρασία που δείχνει το δικό του BIOS είναι ελαττωματική.Αν πρόσεξες όμως η μητρική του έχει μαύρα SATA και διαφορετικό chipset από τα δικά μας.Αν διαβάσεις τα προηγούμενα ποστ θα δεις και φωτογραφίες από το NB του EVA2000, που τουλάχιστον γράφει διαφορετικά πράγματα από τα δικά μας. Έχει ποστάρει foto ο Phill από το δικό του κι εγώ πριν από τον Phill από άλλους.Αν πράγματι είναι διαφορετικά αυτά τα NB δεν το ξέρω.Το πρόβλημα όμως της θερμοκρασίας το έχω δει με τα μάτια μου σε μια περίπτωση και μου το έχει αναφέρει ένας φίλος σε άλλη.Δεν ξέρω όμως αν έκαναν κάτι και χάλασαν τη μητρική.Από το τηλέφωνο επίσης έμαθα, ότι μια ολοκαίνουργια μητρική, με ίδια εξωτερικά χαρακτηριστικά με τις "καλές", αν και έχει πρόβλημα στη θερμοκρασία, υπερχρονίζει μια χαρά.Οι νέες μητρικές έρχονται με ένα extra cd με οδηγούς Vista.Τι να πω.Κι εγώ δεν έχω δει σε forum στο εξωτερικό διαμαρτυρίες για προβλήματα υπερχρονισμού ή για κενά στο FSB.Γενικά δεν βλέπω να αναφέρονται προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Μάρτιος 1, 2007 #435 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Στα λόγια μου έρχεσαι... Μήπως τελικά γίνεται περισσότερος ντόρος από όσο χρειάζεται για κάτι που δεν είμαστε σίγουροι? Το ότι ο σενσορας μπορεί να είναι καλιμπραρισμένος διαφορετικά δεν σημαίνει κάτι.. Φιλικά πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNX2 Μάρτιος 1, 2007 #436 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Μαριε ειχα βαλει κανονικα τα σφουγγαρακια διπλης οψης που εδεινε η OCZ μαζι με το πεταλο, αλλα για εναν περιεργο λογο η μιτρικη καηκε.... το παραξενο ειναι οτι μου δουλεψε 20 λεπτα και μετα καηκε. Αυτο για τους πυκνωτες το ειδα και εγω αλλα θεωρισα οτι αφου μου παρεχονται τα σφουγγαρακια διπλης οψης που εδεινε η OCZ θα ειμουν ΟΚ.... Αλλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάρτιος 1, 2007 Author #437 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Και το δικό μου το έχω με αυτοκόλλητο σφουγγαράκι διπλής όψης εδώ και τρεις μήνες.Τεσπα ... Δεν ανησυχώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάρτιος 3, 2007 Author #438 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Inlovem [28-02-2007 17:07] ναι αυτο θα ηθελα να δω ποσους ποντους θα κερδισουν οι καρτες, γιατι τωρα θα λειτουργουν και οι 2 Χ 16χ Vista με SLI Δες για σύγκριση αυτό.http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=516477#post516477 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilis_X Μάρτιος 8, 2007 #439 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Το πλαισιο φερνει τις γνησιες striker; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάρτιος 8, 2007 #440 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από Vassilis_X [Σήμερα, στις 08:35] Το πλαισιο φερνει τις γνησιες striker; ......γιατί υπάρχουν και ημιτασιόν?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.